Skoči na vsebino

MOTO oprema - kakšna, kje kupovati...

Priporočene objave

Objavljeno

Po mojem mnenju je tehnično najbolje izpopolnjen in vse namenski Sand od  Revita. Tudi sam sem z njem najbolje zadovoljen. Ko sem kupoval mi je veliko pomenilo že ima ,kot pa neka " nemška marka" izdelana v Pakistanu. Tudi zdi se mi da ga vedno bolj kopirajo. Nekoč naj bi samo on izdeloval in šival jakne za BMW...sedaj pa že vsaka "cenena" znamka.

A si ti mel mogoče že kdaj kakšno nemško znamko šivano v Pakistanu :hmm: Jo imam(no ne vem če iz Pakistana,nazadnje so rekli da je iz Bosne :D )skratka v vseh svoji motoristični poti nisem imel bolj hvaležne motoristične obleke!!! 

http://www.amazon.com/BMW-Rallye-3-Jacket/dp/B004NJ3KNI

Objavljeno (popravljeno)

hvala vsem!

je pa za mano zanimiv dan :yea1:

po šihtu sem hotel it takoj v BS Center kupit Modeko. Kličem, in niso imeli več svetle, samo še črno......ok, šit,...kaj naredit sem si rekel da bom razmislil v avtu ko sem pičil s kolegom v KMC. On tam nabere stvari, jaz sem pa tudi še enkrat (že tretjič) probal dva IXS kompleta...ma nobeden mi ni bil ravno tisto, da bi nesel na blagajno z širokim nasmehom. Ok, on kupi, greva ven...

in nič, rečem da grem pa še v TC Moto še enkrat Sand sprobat, ker mi je bila že prej favoritka glede počutja, tisti občutek, ko se ti zdi da je sam zate narejena.

Ok, pridem v trgovino, jo dam na sebe in JAAAAAA to je TOO  :hooray: potem je bila samo še barvna kombinacija vprašanje.

No da sem v miru razmislil sem pa še čelade malo pomeril in na koncu zbral Shark Speed R.

rezultat:

007w3.jpg

5gpkt.jpg

V glavnem Črno bel kombinezon pa Črna čelada.

Za totalnega začetnika sem se kar skeširal, ampak upam, da bo sedaj res zdržalo nekaj sezon. Pri znižanjih je tako da si pa človek lahko privošči malo več, oziroma nabavil sem res tisto v čemer sem se najboljše počutil

hvala vsem ki ste pomagali.

Popravljeno . Popravil Strat
Objavljeno

hehe, ja, če se kupuje že novo pa naj bo eno po drugem:)

Aynach: ja, jaz sem pa fouš ker imate že izpit, pa motor :yes:

Objavljeno

hehe, ja, če se kupuje že novo pa naj bo eno po drugem:)

Aynach: ja, jaz sem pa fouš ker imate že izpit, pa motor :yes:

Boš vidu kako fajn je če ni dost "svetlega" ko boš naredu par kilometrov med mušicam in bo treba pucat :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno

ah, če pa je lepa svetla barva!

Jaz si bom tudi kupil svetlejše barve, važno da nosiš tisto kar ti je všeč. Dati 500€+ da nosiš tisto kar ti ni všeč in se tolažiš, da ti vsaj mušic ne bo treba pucat je malo slab izgovor.

Objavljeno

men pa noče nuben pomagat pri izbiri :cry:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

ti bi rabu verjetn kako negovalko, ki bi te ublačla in slačla? :P

Objavljeno

Maus..po meri..ti rečem..

Objavljeno (popravljeno)

Maus..po meri..ti rečem..

a spet :cry:

ampak me res zanima, če kdo ve za krokodilje usnje .. kako bi se to obdržal ... pomoje bi se kr iskrile une luske po asfaltu ... kaj mente :?

:krneki:

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

Maus, če bi dal delat iz krokodila, pol ne bi rabil dežnega kombinezona, ker tud krokodil ni mokr k iz vode pride. Luske bi mogu pa pomoje vsaj neketere pol v zlate lističa dat. :OK: 

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Maus, če bi dal delat iz krokodila, pol ne bi rabil dežnega kombinezona, ker tud krokodil ni mokr k iz vode pride. Luske bi mogu pa pomoje vsaj neketere pol v zlate lističa dat. :OK:

končno en k mi je vsaj mau pomagu .... huala prjatu ... :beer2: ...

a belih lusk pa krokodil nima :?

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

končno en k mi je vsaj mau pomagu .... huala prjatu ... :beer2: ...

nehi smetit po temi :D

Objavljeno

nehi smetit po temi :D

sam zahvalu sem se .... ker sem kulturen ...:glare:

Objavljeno (popravljeno)

a belih lusk pa krokodil nima :?

Maus, frend dela po meri. Lahk daš delat titan+zlato, in boš najlepšejši in najbol iskriv. 

post-1354-0-82577700-1387446961_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Cartman
Objavljeno (popravljeno)

mausi za tebe k si tako drobčken bos mogu pa res spet po meri dat delat. lahko se pa začneš kej manj kadit pa več jest :P pol bi ti mogoce bil kak standarden prav

Popravljeno . Popravil cikadina
Objavljeno

Repsol lepo si to povedu :OK:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Boš vidu kako fajn je če ni dost "svetlega" ko boš naredu par kilometrov med mušicam in bo treba pucat :D

Raje par mušic na obleki kot, da si kot sarma pod obleko. Od kar uporabljem svetle barve NIKOLI VEČ črno. Čelado pa belo. Ko je umazano vsaj opereš. Ne pa da nosiš prikrito svinjarijo okoli ;).

Objavljeno

A znamko A-Pro pozna kdo, model Flanger sem videl da imajo v BS centru, je to za kaj?. Drugace mi je pa se Kaban od IXSa vsec v KMC-ju v beli barvi samo mislim da so 56, 58 mal prevelike stevilke zame. So pa zadnje stevilke. A so pri IXSu na splosno vecje stevilke? Bo treba ta tedn it probat sam se mi zdi da ne bo mi pasala. Nc pametnga druzga ne najdem.

Objavljeno

Maus, frend dela po meri. Lahk daš delat titan+zlato, in boš najlepšejši in najbol iskriv. 

attachicon.gifdanilo.jpg

Ne pozabit na zaščito vitalnega organa, v stilu Henrika osmega:

HRVIIIArmour.jpg

Objavljeno

Evo, pa sem še jaz prišel do svoje prve opreme:) Nihal sem med tekstilom in usnjem. Ko sem našel Revit kombinacijo, sem vedel da je to zame. Paše kot ulita, je udobna, zaščita pa naj bi bila dobra, upam da ne bom nikoli izvedel:) 

Za čelado še nisem čisto odločen. Zelo mi je všeč Shark Speed-R, saj ima prostor za očala. Kakšen razlog proti tej čeladi?

Pa še slikca (sicer slaba, ampak dobr):

20131223173916.jpg

Objavljeno (popravljeno)

No tut men je celo ratal kupt vsaj jakno za zacetek. Bolj mi je bil vsec Kaban model, pa mi je bil prevelik tako da sem se odlocu kr za Sirus model v KMCju na -40%. Mal se bom cez praznike se zredu, pa bo k ulita :) Kar me je najprej motilo je tista zlata crta po rokavih pa sm se odlocu da si se zlate utezi pa ketno kupm pa bo manj vpadajoce :D Spomlad se ene classic draginn jeans uzamem, pa cez zimo se mal za rokavicam pa zelvo pogledat pa bo to to :)

dsc0650.jpg

Popravljeno . Popravil zan0088
  • Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!