Kmet2 Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 Po mojem mnenju je tehnično najbolje izpopolnjen in vse namenski Sand od Revita. Tudi sam sem z njem najbolje zadovoljen. Ko sem kupoval mi je veliko pomenilo že ima ,kot pa neka " nemška marka" izdelana v Pakistanu. Tudi zdi se mi da ga vedno bolj kopirajo. Nekoč naj bi samo on izdeloval in šival jakne za BMW...sedaj pa že vsaka "cenena" znamka. A si ti mel mogoče že kdaj kakšno nemško znamko šivano v Pakistanu Jo imam(no ne vem če iz Pakistana,nazadnje so rekli da je iz Bosne )skratka v vseh svoji motoristični poti nisem imel bolj hvaležne motoristične obleke!!! http://www.amazon.com/BMW-Rallye-3-Jacket/dp/B004NJ3KNI jami65 1
Motocaster Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 (popravljeno) hvala vsem! je pa za mano zanimiv dan po šihtu sem hotel it takoj v BS Center kupit Modeko. Kličem, in niso imeli več svetle, samo še črno......ok, šit,...kaj naredit sem si rekel da bom razmislil v avtu ko sem pičil s kolegom v KMC. On tam nabere stvari, jaz sem pa tudi še enkrat (že tretjič) probal dva IXS kompleta...ma nobeden mi ni bil ravno tisto, da bi nesel na blagajno z širokim nasmehom. Ok, on kupi, greva ven... in nič, rečem da grem pa še v TC Moto še enkrat Sand sprobat, ker mi je bila že prej favoritka glede počutja, tisti občutek, ko se ti zdi da je sam zate narejena. Ok, pridem v trgovino, jo dam na sebe in JAAAAAA to je TOO :hooray: potem je bila samo še barvna kombinacija vprašanje. No da sem v miru razmislil sem pa še čelade malo pomeril in na koncu zbral Shark Speed R. rezultat: V glavnem Črno bel kombinezon pa Črna čelada. Za totalnega začetnika sem se kar skeširal, ampak upam, da bo sedaj res zdržalo nekaj sezon. Pri znižanjih je tako da si pa človek lahko privošči malo več, oziroma nabavil sem res tisto v čemer sem se najboljše počutil hvala vsem ki ste pomagali. Popravljeno December 18, 2013. Popravil Strat Kmet2, Fantocci, Efendi in 2 others 5
Motocaster Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 hehe, ja, če se kupuje že novo pa naj bo eno po drugem:) Aynach: ja, jaz sem pa fouš ker imate že izpit, pa motor :yes:
biker77 Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 hehe, ja, če se kupuje že novo pa naj bo eno po drugem:) Aynach: ja, jaz sem pa fouš ker imate že izpit, pa motor :yes: Boš vidu kako fajn je če ni dost "svetlega" ko boš naredu par kilometrov med mušicam in bo treba pucat Efendi in cikadina 2
mladench Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 ah, če pa je lepa svetla barva! Jaz si bom tudi kupil svetlejše barve, važno da nosiš tisto kar ti je všeč. Dati 500€+ da nosiš tisto kar ti ni všeč in se tolažiš, da ti vsaj mušic ne bo treba pucat je malo slab izgovor. Efendi 1
maus Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 men pa noče nuben pomagat pri izbiri Efendi in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 men pa noče nuben pomagat pri izbiri ti bi rabu verjetn kako negovalko, ki bi te ublačla in slačla? maus, MihaGS, Efendi in 2 others 5
biker77 Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 men pa noče nuben pomagat pri izbiri Maus..po meri..ti rečem..
maus Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 (popravljeno) Maus..po meri..ti rečem.. a spet ampak me res zanima, če kdo ve za krokodilje usnje .. kako bi se to obdržal ... pomoje bi se kr iskrile une luske po asfaltu ... kaj mente :krneki: Popravljeno December 19, 2013. Popravil maus cikadina, MihaGS, MARJA in 1 other 4
MARJA Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 Maus, če bi dal delat iz krokodila, pol ne bi rabil dežnega kombinezona, ker tud krokodil ni mokr k iz vode pride. Luske bi mogu pa pomoje vsaj neketere pol v zlate lističa dat. DAMI34, maus in cikadina 3
maus Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 (popravljeno) Maus, če bi dal delat iz krokodila, pol ne bi rabil dežnega kombinezona, ker tud krokodil ni mokr k iz vode pride. Luske bi mogu pa pomoje vsaj neketere pol v zlate lističa dat. končno en k mi je vsaj mau pomagu .... huala prjatu ... ... a belih lusk pa krokodil nima Popravljeno December 19, 2013. Popravil maus DAMI34 1
biker77 Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 končno en k mi je vsaj mau pomagu .... huala prjatu ... ... nehi smetit po temi SLVR 1
maus Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 nehi smetit po temi sam zahvalu sem se .... ker sem kulturen ...:glare: SLVR 1
Cartman Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 (popravljeno) a belih lusk pa krokodil nima Maus, frend dela po meri. Lahk daš delat titan+zlato, in boš najlepšejši in najbol iskriv. Popravljeno December 19, 2013. Popravil Cartman cikadina, SLVR, MihaGS in 2 others 5
cikadina Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 (popravljeno) mausi za tebe k si tako drobčken bos mogu pa res spet po meri dat delat. lahko se pa začneš kej manj kadit pa več jest pol bi ti mogoce bil kak standarden prav Popravljeno December 19, 2013. Popravil cikadina maus 1
biker77 Objavljeno December 19, 2013 Opozori Objavljeno December 19, 2013 Al pa kupi ženski model maus in SLVR 2
repsol Objavljeno December 20, 2013 Opozori Objavljeno December 20, 2013 (popravljeno) .. Popravljeno December 20, 2013. Popravil repsol
Kmet2 Objavljeno December 20, 2013 Opozori Objavljeno December 20, 2013 Repsol lepo si to povedu DAMI34 in sesir 2
kp-kp Objavljeno December 21, 2013 Opozori Objavljeno December 21, 2013 Boš vidu kako fajn je če ni dost "svetlega" ko boš naredu par kilometrov med mušicam in bo treba pucat Raje par mušic na obleki kot, da si kot sarma pod obleko. Od kar uporabljem svetle barve NIKOLI VEČ črno. Čelado pa belo. Ko je umazano vsaj opereš. Ne pa da nosiš prikrito svinjarijo okoli . Kmet2, Efendi, zan0088 in 1 other 4
zan0088 Objavljeno December 22, 2013 Opozori Objavljeno December 22, 2013 A znamko A-Pro pozna kdo, model Flanger sem videl da imajo v BS centru, je to za kaj?. Drugace mi je pa se Kaban od IXSa vsec v KMC-ju v beli barvi samo mislim da so 56, 58 mal prevelike stevilke zame. So pa zadnje stevilke. A so pri IXSu na splosno vecje stevilke? Bo treba ta tedn it probat sam se mi zdi da ne bo mi pasala. Nc pametnga druzga ne najdem.
Fantocci Objavljeno December 23, 2013 Opozori Objavljeno December 23, 2013 Maus, frend dela po meri. Lahk daš delat titan+zlato, in boš najlepšejši in najbol iskriv. danilo.jpg Ne pozabit na zaščito vitalnega organa, v stilu Henrika osmega:
otim Objavljeno December 23, 2013 Opozori Objavljeno December 23, 2013 Evo, pa sem še jaz prišel do svoje prve opreme:) Nihal sem med tekstilom in usnjem. Ko sem našel Revit kombinacijo, sem vedel da je to zame. Paše kot ulita, je udobna, zaščita pa naj bi bila dobra, upam da ne bom nikoli izvedel:) Za čelado še nisem čisto odločen. Zelo mi je všeč Shark Speed-R, saj ima prostor za očala. Kakšen razlog proti tej čeladi? Pa še slikca (sicer slaba, ampak dobr):
zan0088 Objavljeno December 24, 2013 Opozori Objavljeno December 24, 2013 (popravljeno) No tut men je celo ratal kupt vsaj jakno za zacetek. Bolj mi je bil vsec Kaban model, pa mi je bil prevelik tako da sem se odlocu kr za Sirus model v KMCju na -40%. Mal se bom cez praznike se zredu, pa bo k ulita Kar me je najprej motilo je tista zlata crta po rokavih pa sm se odlocu da si se zlate utezi pa ketno kupm pa bo manj vpadajoce Spomlad se ene classic draginn jeans uzamem, pa cez zimo se mal za rokavicam pa zelvo pogledat pa bo to to Popravljeno December 24, 2013. Popravil zan0088 mladench in MarkoR 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se