suntrace14 Objavljeno December 24, 2013 Opozori Objavljeno December 24, 2013 Jest sem se pa zafu* ker nisem vzel Alpinestarts Celer v Labi - bila je na popustu 375€, pa mi je punca rekla :" A jo res rabiš?" in si mislim "No, res že imam jakno." in potem ko nisem nehal nanjo mislit en teden, dvignejo na 470€ - AAAARGH Za Novo leto dobi samo belo tehniko, ker to je edino kar RES rabi! zans in zan0088 2
otim Objavljeno December 24, 2013 Opozori Objavljeno December 24, 2013 A misliš da je nebi več dal po stari ceni? Gotovinski popust pa to:)
Popularna objava S-trMa Objavljeno December 24, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno December 24, 2013 (popravljeno) Jest sem se pa zafu* ker nisem vzel Alpinestarts Celer v Labi - bila je na popustu 375€, pa mi je punca rekla :" A jo res rabiš?" in si mislim "No, res že imam jakno." in potem ko nisem nehal nanjo mislit en teden, dvignejo na 470€ - AAAARGH Za Novo leto dobi samo belo tehniko, ker to je edino kar RES rabi! Nauk te zgodbe: kadar greš v moške trgovine, babo pusti doma. Vsa orodja, imbusi, ključi, tretji kombinezon, druga čelada, še ene rokavice itd so "a res to rabš". Ko je treba dat 130 eur za babje čevlje, ker so res "tok hudi" pa tisto vprašanje ni več na mestu. Sry, off topic Popravljeno December 24, 2013. Popravil Mattithyahu urb1, jmaster, MoTo G_P in 9 others 12
MarkoR Objavljeno December 30, 2013 Opozori Objavljeno December 30, 2013 Danes sem bil v Grazu in sem mimogrede zavil v Louisa, da se ne zaletim prevec v TC,kjer imam namen kupit topcase Maxia 3 in eno Givi tanktorbo s tistim sistemom,ne magnetno..KAKŠNE CENE! Slovenske brez popusta so mnogo nižje, recimo Maxia 3 je v Ljubljani redna cena 225, v Louisu pa 268..podobna zgodba s tank torbami.
Endurosatan Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 pozdravljeni glede tega ,da je to tema o opremi mi lahko kdo pove materiale ,ki so podobni korduri??za odg. :notworthy: .)
birca Objavljeno Februar 11, 2014 Opozori Objavljeno Februar 11, 2014 Rabil bi ene poletne hlače s ščitniki iz cordure. Nekaj zračnega. Podvržen sem potenju. Rabim pa podaljšan kroj (L2XL). Našel sem tele: http://www.kmc.si/si/ixs-motoristicne-hlace-namib-ii-i13771.shtml Kaj mi svetujete kaj drugega?
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 11, 2014 Opozori Objavljeno Februar 11, 2014 Rabil bi ene poletne hlače s ščitniki iz cordure. Nekaj zračnega. Podvržen sem potenju. Rabim pa podaljšan kroj (L2XL). Našel sem tele: http://www.kmc.si/si/ixs-motoristicne-hlace-namib-ii-i13771.shtml Kaj mi svetujete kaj drugega? Svetujem svetlo barvo. Je pa res, umazanija se bolj vidi. Izbira pa je tvoja. Scarabeo
birca Objavljeno Februar 11, 2014 Opozori Objavljeno Februar 11, 2014 Scarabeo, sem gledal svetle od Revit-a, ampak gor se res vse pozna. http://www.tc-motoshop.si/si/tekstilne-hlace-rev-it-airwave-i14587.shtml
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 11, 2014 Opozori Objavljeno Februar 11, 2014 Tudi jaz se precej znojim. Moja je že prešla na svetlejša oblačila in pravi da je super. Letos bom štartal s svetlejšimi. Jaz na to gledam kot na delovna oblačila in če si umazan si pač. Edino jih bom verjetno pral večkrat na leto. Pomembno mi je, da se v njih počutim čimbolj udobno in da mi je v njih čim manj vroče. Imam Revit Sand. Nabavil sem pa še hladilni jopič. Ko ga stestiram bom poročal, no tam nekje junija. Scarabeo
motofrik Objavljeno Februar 11, 2014 Opozori Objavljeno Februar 11, 2014 Je za premisliti, za prehod na svetlejša oblačila... Včasih je veljalo, da za chopper mora biti črno in samo črno. Ampak... komu na čast pa?
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 11, 2014 Opozori Objavljeno Februar 11, 2014 Je za premisliti, za prehod na svetlejša oblačila... Včasih je veljalo, da za chopper mora biti črno in samo črno. Ampak... komu na čast pa? Črno, usnjeno, smrdljivo , pa par kil železovja. Jebenti, ko že itak nikamor ne gre. :lol: Scarabeo maxxa 1
birca Objavljeno Februar 11, 2014 Opozori Objavljeno Februar 11, 2014 Tudi jaz se precej znojim. Moja je že prešla na svetlejša oblačila in pravi da je super. Letos bom štartal s svetlejšimi. Jaz na to gledam kot na delovna oblačila in če si umazan si pač. Edino jih bom verjetno pral večkrat na leto. Pomembno mi je, da se v njih počutim čimbolj udobno in da mi je v njih čim manj vroče. Imam Revit Sand. Nabavil sem pa še hladilni jopič. Ko ga stestiram bom poročal, no tam nekje junija. Scarabeo Hehe, se spomnim ko sem sredi sezone preizkušal Revit Sand2 v TC-ju. Moker ko miš v trgovini. Pa imel gor le dve minutke.
ZiPi Objavljeno Februar 11, 2014 Opozori Objavljeno Februar 11, 2014 Hehe, se spomnim ko sem sredi sezone preizkušal Revit Sand2 v TC-ju. Moker ko miš v trgovini. Pa imel gor le dve minutke. Sredi poletja še v kratki majici in hlačah švicaš, ne da ne bi v polni motoopremi.
mirko77 Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 Sredi poletja še v kratki majici in hlačah švicaš, ne da ne bi v polni motoopremi. Sej ko se pelješ še gre.... Sam ne smeš se ustavit
negr0 Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 (popravljeno) Jaz sem izpit delal pri 35°C (brez ene sence), na poligonu, pri 10km\h (osmica, polžja vožnja, porivanje motorja, prestopanje, počasni slalom itd itd) sem skoraj izdahnil, kar lilo je od mene, imam pa skoraj čisto črn kombinezon Popravljeno Februar 12, 2014. Popravil negr0
motofrik Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 Črno, usnjeno, smrdljivo , pa par kil železovja. Jebenti, ko že itak nikamor ne gre. :lol: Scarabeo Ja, ja... čoperist je prešvican, zašmiran, pa kosmat. To so stereotipi, ki veljajo že od nekdaj. Mi je v oko padla ona jakna, ko jo je Rouke nosil v filmu 'Harley Davidson in Marlboro man'...
birca Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 V TC-ju sem testiral Revit-ove jakne. Sedaj sem naročil Revit Airwave iz Anglije, čeprav mi barva ni 100% všeč, je bila pa cena 98€ s poštnino dobra . http://www.ebay.co.uk/itm/REVIT-XX-LARGE-ANTHRACITE-BLACK-AIRWAVE-TEXTILE-MOTORCYCLE-JACKET-NEW-RRP-140-/281259686335?item=281259686335&pt=UK_Motorcycle_Clothing&hash=item417c6239bf motozajebant in Bostjan L 2
rosse20 Objavljeno Februar 13, 2014 Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 Jaz sem izpit delal pri 35°C (brez ene sence), na poligonu, pri 10km\h (osmica, polžja vožnja, porivanje motorja, prestopanje, počasni slalom itd itd) sem skoraj izdahnil, kar lilo je od mene, imam pa skoraj čisto črn kombinezon jst sem delala inštruktorsko za A kategorijo v podobnih vremenskih razmerah. in sem imela gor praktično bel kombinezon, pa ni bilo nič boljše. kar se tiče vročine: če ti je vroče, ti je vroče, če ti ni, pa hvala bogu! men je še pozim na smučanju vroče, pa nisem oblečena kot večina smučarjev.
Kmet2 Objavljeno Februar 13, 2014 Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 No to ne bo držalo,obleči pri 35+ črn kombinezon in drug dan bel pri isti temperaturi,razlika je očitna(preverjeno)!!! Isto velja za črn avtomobil ali beli...razlika tudi do 4stopinje v notranjosti(govorim če sta oba parkirana pod istimi pogoji!
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 13, 2014 Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 jst sem delala inštruktorsko za A kategorijo v podobnih vremenskih razmerah. in sem imela gor praktično bel kombinezon, pa ni bilo nič boljše. kar se tiče vročine: če ti je vroče, ti je vroče, če ti ni, pa hvala bogu! men je še pozim na smučanju vroče, pa nisem oblečena kot večina smučarjev. Vroče ti je bilo od nervoze.
ciciban Objavljeno Februar 13, 2014 Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 Se res pozna barva. Kolnem črno čelado in avto vsakič ko je vročinski val. Naslednja čelada bo ziher bela. Kmet2 1
dive Objavljeno Februar 13, 2014 Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 Ok, ampak leder pri 30+ stopinjah je vroč. Pa naj bo kakršnekoli barve. Mogoče je kakšna stopinja razlike v notranjosti, to ne rečem, samo kolk se to občuti je pa druga stvar. Mislim, da je bolj pomembno, da je pod kombinezonom kakšno 'pametno' perilo. ciciban 1
Kmet2 Objavljeno Februar 13, 2014 Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 Vrjem da je velika razlika med belim in črnim,se pa strinjam,kot ti je vroče je vroče in par stopinj ne občutiš sam na dolgi rok (potovanje)pa si hvaležen beli barvi! Jaz bele ne maram in trpim lepo črno,prav tako čelado,žena je pametnejša in ne da veliko na estetiko,pa saj to se vidi k je mene vzela :lol: ciciban 1
ciciban Objavljeno Februar 13, 2014 Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 Ok, ampak leder pri 30+ stopinjah je vroč. Pa naj bo kakršnekoli barve. Mogoče je kakšna stopinja razlike v notranjosti, to ne rečem, samo kolk se to občuti je pa druga stvar. Mislim, da je bolj pomembno, da je pod kombinezonom kakšno 'pametno' perilo. Največji problem je če premalo piješ. To se je men parkrat nardil, ampak sem jo še pocen odnesu (samo hud glavobol). TakeALookAround, motofrik in bikez 3
MarkoR Objavljeno Februar 13, 2014 Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 Sopotnica ima brez problema bel kombinezon, saj ves mrčes ti poloviš zanjo. Ti prideš obložen ko pica na cilj, ona pa očara vse okoli v lepi beli "oblek'ci". StaraFeltna, MteByKer82, bajsi in 6 others 9
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se