RSTDRIVER Objavljeno Februar 26, 2010 Deli Objavljeno Februar 26, 2010 V čem pa je štos ocene minus, če daš nekaj na diskusijo? pluwaš u bmw skledo... Pips, Agostini in xyznanixyz 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej777 Objavljeno Februar 26, 2010 Deli Objavljeno Februar 26, 2010 pluwaš u bmw skledo... Si pa frajer...sam zato ker ni nekaj dobrga za bmw napisal si je zasluži "-" ??? Tudi sam mam BMW-ja ampak ni zarad tega to vsemogoč motor ki se nikol ne pokvari in je naj-naj !! ciciban 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dukemb Objavljeno Februar 26, 2010 Deli Objavljeno Februar 26, 2010 Saj moj namen ni bil sedaj pljuvanje po BMW-ju. Ampak me res zanima kaj je bilo s tem kardanom. Cartman, Fritz, avtomoto in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Februar 26, 2010 Deli Objavljeno Februar 26, 2010 Saj moj namen ni bil sedaj pljuvanje po BMW-ju. Ampak me res zanima kaj je bilo s tem kardanom. Saj slika pove vse. Zlomljeno je ohišje kardana. Kako je do tega prišlo je pa vprašanje! Na forumih je opaziti še nekaj takih slik! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gianni Objavljeno Februar 26, 2010 Deli Objavljeno Februar 26, 2010 (popravljeno) Evo ga R 1200 RT....FJR-jke, Pan, pa še malo morje..drugih :xx: ...respect :hooray: Ajde..da vas vidimo. :naughty: Popravljeno Februar 26, 2010. Popravil Gianni Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonikoce Objavljeno Februar 27, 2010 Deli Objavljeno Februar 27, 2010 Glede pljuvanja po BMW-jih: lani sem si med vožnjo "napljuval" asvaltnega katrana po motorju, največ po kromiranem izpušnem loncu. S čim naj to odstranim dol, da ne poškodujem kroma, ali npr. barve oz. laka na feltni? suhi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Februar 27, 2010 Deli Objavljeno Februar 27, 2010 Glede pljuvanja po BMW-jih: lani sem si med vožnjo "napljuval" asvaltnega katrana po motorju, največ po kromiranem izpušnem loncu. S čim naj to odstranim dol, da ne poškodujem kroma, ali npr. barve oz. laka na feltni? bencin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Februar 27, 2010 Deli Objavljeno Februar 27, 2010 ali pa petrolej-pomoje še manj agresiven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xyznanixyz Objavljeno Februar 28, 2010 Deli Objavljeno Februar 28, 2010 Jest sem enkrat imel priliko cel avto spucat ki je imel podoben problem. Za nastalo situacijo sem pa uporabil Nafto, na koncu se je vse lepo končalo. Jozeee 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonikoce Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Sem kar na šlaufek potegnil malo bencina iz tanka pa sem spucal tisti katran z auspuha, pa še spoliral sem ga z neko pasto za krom, sedaj samo še čaka odsev spomladanskega sonca! Vidim, da si izmenjujete ogromno uporabnih informacij za self-šraufanje doma predvsem za RT-je 1100 in 1150. Jaz pa iščem kakšna navodila za servisiranje R 1200 RT, po možnosti v angleščini ali italijanščini, ker nemško žal ne gre. Hvala za kakršen koli link, ipd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skiny Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Jaz pa iščem kakšna navodila za servisiranje R 1200 RT, po možnosti v angleščini ali italijanščini, ker nemško žal ne gre. Imam na disku servisni DVD za 1200 bokserje. Če te zanima, mi na ZS pošlji kontakt, pa lahko enkrat zaokrožiš v KK in ti zapečem na DVD ali USB ključ... Lahko pa malo pobrskaš po muli za BMW RepROM; moj je edicija 5 (2/2007). LP, Skiny Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonikoce Objavljeno Marec 28, 2010 Deli Objavljeno Marec 28, 2010 Pozdravljeni, iščem zadnjo gumo za RT-ja (180/55 ZR17), ravno danes sem jo na poti v Opatijo predrl, zaflikal kar s sprejem za silo, da je bilo do doma, drugega nisem imel. ASedaj me zanima kakšna guma, ki je ojačana po sredini, bolj tourer varianta. Pripenjam dve sličici - Michellin (Pilot Road K) ter Metzeler (Roadtec Z6 C), pa mi povejte, kaj menite o obeh profilih, kateri je boljši? http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&cart_id=66515849.1144.26246&typ=R-103609&ranzahl=1&Breite=180&Herst=Michelin&Quer=55&Felge=17&S_Z=ZR&Speed=V&weiter=0&kategorie=6&Ang_pro_Seite=15&Transport=P&dsco=1144&m_s=1 http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&cart_id=66515849.1144.26246&kplz=&Cookie=&language=&typ=MOTO-R-121326&dsco=1144 Gledam po spletu: moto-gume.si, menda pridejo v 3-5 dneh na dom po pošti. Imate kaj izkušenj z njimi? Hvala za namige. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maco47 Objavljeno Marec 28, 2010 Deli Objavljeno Marec 28, 2010 Pozdravljeni, iščem zadnjo gumo za RT-ja (180/55 ZR17), ravno danes sem jo na poti v Opatijo predrl, zaflikal kar s sprejem za silo, da je bilo do doma, drugega nisem imel. ASedaj me zanima kakšna guma, ki je ojačana po sredini, bolj tourer varianta. Pripenjam dve sličici - Michellin (Pilot Road K) ter Metzeler (Roadtec Z6 C), pa mi povejte, kaj menite o obeh profilih, kateri je boljši? http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&cart_id=66515849.1144.26246&typ=R-103609&ranzahl=1&Breite=180&Herst=Michelin&Quer=55&Felge=17&S_Z=ZR&Speed=V&weiter=0&kategorie=6&Ang_pro_Seite=15&Transport=P&dsco=1144&m_s=1 http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&cart_id=66515849.1144.26246&kplz=&Cookie=&language=&typ=MOTO-R-121326&dsco=1144 Gledam po spletu: moto-gume.si, menda pridejo v 3-5 dneh na dom po pošti. Imate kaj izkušenj z njimi? Hvala za namige. Težko ti odgovorim vozim samo še Metzeler !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 29, 2010 Avtor Deli Objavljeno Marec 29, 2010 Tudi jaz sem bolj za Metzeler Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej777 Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 Jaz sem imel na Kawasakiju ZZR 250 Pilot Road 2 pa sem bil zelo zadovoljen. Oprijem super, tudi v dežju so se dobro obnesle, obraba pa je bila presenetljivo majhna. Jaz sem do prodaje naredil cca 4000km pa je bilo profila še mnogo več kot pol. Ubistvu ga ima sedaj sestra pa so dve leti pozneje še vedno iste gume gor...ampak nevem koliko km je naredila in ne morem točno povedat. Je bilo pa veliko vožnje z sopotnikom pa vse skupaj je že sigurno cca 9.000km. Pa guma še kar ni za stran....zanimivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 Jaz sem imel na Kawasakiju ZZR 250 Pilot Road 2 pa sem bil zelo zadovoljen. Oprijem super, tudi v dežju so se dobro obnesle, obraba pa je bila presenetljivo majhna. Jaz sem do prodaje naredil cca 4000km pa je bilo profila še mnogo več kot pol. Ubistvu ga ima sedaj sestra pa so dve leti pozneje še vedno iste gume gor...ampak nevem koliko km je naredila in ne morem točno povedat. Je bilo pa veliko vožnje z sopotnikom pa vse skupaj je že sigurno cca 9.000km. Pa guma še kar ni za stran....zanimivo Brez zamere, vendar ti primerjaš mlinček od ZZR 250 z R 1200 RT ?!? Tu ni primerjave. :grrr lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej777 Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 Brez zamere, vendar ti primerjaš mlinček od ZZR 250 z R 1200 RT ?!? Tu ni primerjave. :grrr lp Ne primerjam motorjev ampak samo povem kakšno je bilo stanje na omenjenem motorju. Nevem če sem kje reku da bo na RT-ju guma zdržala 10.000km In na ZZR-ju sem zamenjal kar nekaj gum pa je bila Road 2 tako po gripu na suhem in mokrem kot po obrabi najboljša. Nad prvo Pilot Power 2CT na CBR-ki 600f sem bil pa zelo razočaran. Podoben stil vožnje kot na ZZR-ju pa je bila guma po 6.000km čist trikotna. na sredi pol profila, pri srednjem naklonu tekalne površine pa brez profila :unsure: :unsure: Pa da bom omenil še motor ki je bližje RT-ju. Fotr ima Road 2CT na VFR-ki 800 in je pravtako zadovoljen suhi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gianni Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 Ne primerjam motorjev ampak samo povem kakšno je bilo stanje na omenjenem motorju. Nevem če sem kje reku da bo na RT-ju guma zdržala 10.000km In na ZZR-ju sem zamenjal kar nekaj gum pa je bila Road 2 tako po gripu na suhem in mokrem kot po obrabi najboljša. Nad prvo Pilot Power 2CT na CBR-ki 600f sem bil pa zelo razočaran. Podoben stil vožnje kot na ZZR-ju pa je bila guma po 6.000km čist trikotna. na sredi pol profila, pri srednjem naklonu tekalne površine pa brez profila :unsure: :unsure: Pa da bom omenil še motor ki je bližje RT-ju. Fotr ima Road 2CT na VFR-ki 800 in je pravtako zadovoljen VFR 800 in R 1200 RT....halelujah suhi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lupen Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 Pozdravljeni!Nekaj bi vprašal,namreč,če kdo ve,koliko pride cena na pooblaščenem servisu za RT1150 -nastavitev ventilov -sinhronizacija cilindrov Hvala za odgovore P.S.Kaj tisti 12V adapter,se da kupiti tudi pri nas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 Pozdravljeni!Nekaj bi vprašal,namreč,če kdo ve,koliko pride cena na pooblaščenem servisu za RT1150 -nastavitev ventilov -sinhronizacija cilindrov Hvala za odgovore P.S.Kaj tisti 12V adapter,se da kupiti tudi pri nas? Najbolje, da enako vprašanje zastaviš kar serviserjem. 12V adapter?? kaj si mislil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lupen Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 Mislil sem 12V vtičnico za mobilnik ali GPS.Še nekaj,preden še svečke menjam,koliko je številkaključa,ker ga nimam,pa da si ga prej nabavim.Lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 Mislil sem 12V vtičnico za mobilnik ali GPS.Še nekaj,preden še svečke menjam,koliko je številkaključa,ker ga nimam,pa da si ga prej nabavim.Lep pozdrav če se ne motim, je kluč številka 16 (cevni) pa še obrusit ga boš moral...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lupen Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 Misliš,da se ga dobi v prosti prodaji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 Misliš,da se ga dobi v prosti prodaji? dobi, preverjeno....poglej v Merkur....jaz sem kupil takšnega, da je na obeh straneh 16..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 Mislil sem 12V vtičnico za mobilnik ali GPS.Še nekaj,preden še svečke menjam,koliko je številkaključa,ker ga nimam,pa da si ga prej nabavim.Lep pozdrav V kakšni trgovini z autoelektriko ga sigurno najdeš. lahko pa tudi pri DL ali HG ali pa pobrskaj po netu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se