interista Objavljeno Junij 6, 2016 Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 Na kle500 zadnja feltna zgelda, da je oksidirana (predvidevam, da je feltna iz aluminija). Pozna kdo način oziroma sredstvo, da to spraviš dol. V mislih imam kakšno pasto/sprej in nato z krpo ali kakšno gobico spraviš dol.
Danilo D Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 Probaš z kako polir pasto, samo glej da ne boš z kakim purolom ker je fulj grob. Probaj prvo raje z kako finejšo pasto, pa nato z kako bolj grobo, če ne bo šlo z fino dol. Po grobi pa vsekakor še z kako fino čez, ker groba pušča sledi. Jaz imam za krom, aluminij in podobne zadeve .... ..... če pa z tem ne gre dol (je fina pasta) pa grem prvo z kako bolj grobo, pa na koncu z to čez. interista 1
Zivnorc Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 ...kaj pa kaka zobna pasta... .... a nismo včasih tut s tem polirali? builder 1
Bmflar Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 pred 12 minutami, Zivnorc pravi: ...kaj pa kaka zobna pasta... .... a nismo včasih tut s tem polirali? Zlato pa srebro ja builder in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 ...aaaaaaa.... :to bo ja.. ..... spomnim se, da je služkinja od stare mame polirala srebrni servis pa zlate pipe v kopalnici pa zlate kljuke po stanovanju.... cikadina, Bmflar in builder 3
Bmflar Objavljeno Junij 7, 2016 Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 pred 13 minutami, Zivnorc pravi: ...aaaaaaa.... :to bo ja.. ..... spomnim se, da je služkinja od stare mame polirala srebrni servis pa zlate pipe v kopalnici pa zlate kljuke po stanovanju.... A zdej jih nič več ???? Ste se mal zapustil, aaaa ? Zivnorc in builder 2
miha9977 Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 Zanima me kaj menite o teh čistilih za motor, kako so učinkovita in če so po uredu ceni ter katerega se najbolj splača? https://www.mimovrste.com/sredstva-za-ciscenje-avta/motul-sampon-moto-wash-1l https://www.mimovrste.com/cistilna-sredstva/moto-gp-sampon-za-motor-500-ml https://www.mimovrste.com/cistilna-sredstva/motul-sampon-wash-wax-400ml
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Zadnje čase uporabljam posebno čistilno sredstvo: Pikoclean Če mu dam dve pive, pa eno dunjico, opere moped v nulo... Priporočam pik1, Pepper, Joker in 7 others 10
hajoktejn Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 pred 42 minutami, DAMI34 pravi: Zadnje čase uporabljam posebno čistilno sredstvo: Pikoclean Če mu dam dve pive, pa eno dunjico, opere moped v nulo... Priporočam Čeprav tle je lepo vidno da pere ole od kardana k mu ga je bavariše šrot vn zmetu MariborBMW, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4
SF Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Eh preden bo prišel do tvojega, bo že vode zmanjkal, ti boš pa tista dva pira spil in pozabil, da si naročil pranje... hehehe DAMI34, Pepper in hajoktejn 3
KARMEN1 Objavljeno September 24, 2016 Opozori Objavljeno September 24, 2016 S čim lahko spravim Attak lepilo s čelade, brez da bi uničila barvo?
StaraFeltna Objavljeno September 24, 2016 Opozori Objavljeno September 24, 2016 (popravljeno) Potopi v toplo vodo problematičen del in z blazinico prsta drgni po ostanku lepila ene 5 min. nato z nohtom ipd. poberi dol. Topi ga tudi aceton samo tega nočeš na čeladi. Menda deluje tudi alkohol (etanol) izopropanola se izogibaj ker so lahko v njem še sledi acetona. Popravljeno September 24, 2016. Popravil StaraFeltna
bugy2004 Objavljeno September 24, 2016 Opozori Objavljeno September 24, 2016 pred 6 urami, KARMEN1 pravi: S čim lahko spravim Attak lepilo s čelade, brez da bi uničila barvo? KENT-odstranjevalec lepila. Ne poškoduje laka, plastike......
Wakasaki Objavljeno September 25, 2016 Opozori Objavljeno September 25, 2016 pred 14 urami, KARMEN1 pravi: S čim lahko spravim Attak lepilo s čelade, brez da bi uničila barvo? limono stisni v gazo in daj na lim, uwalaa
blazzarss Objavljeno Oktober 10, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2016 kaj priporočate/uporabljate za poliranje manjših praskic ali risov na barvi (rabim kakšno pasto za ročno poliranje)? Gre pa za lak črne barve. Gledal sem Sonax NanoPro če kdo pozna? lp
KilleRBee Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 Mi zna kdo priporočati "leather conditioner", ki ne pusti sijaj finiša ampak mat. Hvala
Danilo D Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 (popravljeno) Na prejšnji strani lahko vidiš kako zgledajo moje rokavice ko jih ravno namažem, zgledajo kot polakirane, ampak ko se zadeva fajn posuši, ni nič več svetlečo. Sem rokavice ravno danes spucal, jutri jih pa namažem z ...... pa ti lohk poslikam, da vidiš kaka je razlika .... in se laže odločiš . Popravljeno Oktober 17, 2016. Popravil Danilo D sayo in KilleRBee 2
stuhec Objavljeno Oktober 17, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2016 Ob Monday, October 10, 2016 at 20:45, blazzarss pravi: kaj priporočate/uporabljate za poliranje manjših praskic ali risov na barvi (rabim kakšno pasto za ročno poliranje)? Gre pa za lak črne barve. Gledal sem Sonax NanoPro če kdo pozna? lp Jz direkt ne poznan Če vzameš črno polirno pasto bi moglo bit Sem s Sonax rdečo polirno in je bilo v redu
bankir Objavljeno Oktober 21, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2016 ojla Manjše praske na laku, lahko spoliraš s navadno zobno pasto. 100% preizkušeno na avtomobilu. Ni trajno, zdrži pa dolgo časa. Lp
Danilo D Objavljeno Oktober 21, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2016 Da ne gre z prvim pranjem dol tko k v primeru wd40
bankir Objavljeno Oktober 21, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2016 vmes je bilo kar nekaj pranj, seveda po nekaj pranjih je treba poliranje ponoviti. Sem bil pravkar zelo pozoren na črtico na laku in " je še vedno spolirana". Jaz osebno sem zelo zadovoljen , ker je zastonj, tud če bi poliral po vsakem pranju.Lp
miha9977 Objavljeno November 2, 2016 Opozori Objavljeno November 2, 2016 S čim čistite plastike da se potem svetijo.plastika je cela črna orginal, in se ne sveti več. Našprical in obrisov sem jo že z maxibrilom pa je bol mat ko je bla pa prej
DAMI34 Objavljeno November 2, 2016 Opozori Objavljeno November 2, 2016 pred 8 minutami, miha9977 pravi: S čim čistite plastike da se potem svetijo.plastika je cela črna orginal, in se ne sveti več. Našprical in obrisov sem jo že z maxibrilom pa je bol mat ko je bla pa prej zakaj pa obrisal? Načeloma pustiš da se maxibrill vpije. Bmflar 1
miha9977 Objavljeno November 2, 2016 Opozori Objavljeno November 2, 2016 pred eno uro, DAMI34 pravi: zakaj pa obrisal? Načeloma pustiš da se maxibrill vpije. aha. Hvala bom probal, zato sem obrisal ker piše na embalaži da se potem obriše nakoncu. Me pa zanima me še če ga lahko našpricam čez nalepke,grafike?
DAMI34 Objavljeno November 2, 2016 Opozori Objavljeno November 2, 2016 pred 11 minutami, miha9977 pravi: aha. Hvala bom probal, zato sem obrisal ker piše na embalaži da se potem obriše nakoncu. Me pa zanima me še če ga lahko našpricam čez nalepke,grafike? ja. Jaz se imel podrsan kufer pa sem ga malce spoliral, nato pa našprical z maxibrillom, pa je qul zgledal. Bmflar 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se