Čamac Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 pa verzija s katalizatorjem ma 50konj ane? brez kat. pa kolk? 65? Kolko jaz vem če nisem narobe slišal bi naj starejša verzija imela 70 konjev...
reesko Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 jp...70 jih ma...pol pa še đianelije gor...pol je pa adijo pamet :D :devil:
Čamac Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 Še enkrat omenim... 2T POWER :blush:
reesko Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 ja 2T power...to pomen gre k svina...sam tole res gre k svina...sam crkuje pa tud :P mitofreak...to je še slabš k mito :P
Stroj Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 Raj še malo špari pa pol 600 kup
Kawl Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 Raj še malo špari pa pol 600 kup Se podpišem in svetujem iz lastnih izkušenj! Lp Rok
reesko Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 jst pa iz kolegovih izkušenj :P ma dva cilindra...sam kaj k učasih dela sam na enga..pa še to ne.. :lol1: :lol1:
JMatic Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 me niti ne vlece da bi to kupu:> sam zanima me heh
MarduK Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 jst pa iz kolegovih izkušenj :P ma dva cilindra...sam kaj k učasih dela sam na enga..pa še to ne.. :lol1: :lol1: Je med boljšimi dvotaktniki. Če oz. ko ti en cilinder useka, imaš vedno še enega da te privleče do doma... P.S. Tudi jaz govorim iz lastnih izkušenj :krneki:
Kawl Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Je med boljšimi dvotaktniki. Če oz. ko ti en cilinder useka, imaš vedno še enega da te privleče do doma... P.S. Tudi jaz govorim iz lastnih izkušenj :krneki: Tudi po to se podpišem :) LP Rok
reesko Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 vem vem...nam je to zeloo znano :lol1: :lol1: :lol1:
Sam dePihlja Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Help! Pri rastavljanju nisem biu najbolj pozoren, kako je speljana cev iz rezervoarja za olje na črpalko :headbang: V service manual tudi nič pametnega ne najdem :grrr . Bi lahko kdo od lastnikov kako fotko naredil?
JeRn3j Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 (popravljeno) hm pri meni se mi zdi da se da to notr ko pokrov menjalnika skupej daješ.... ne vem če maš ti isto :? drgač pa nism nč uporabnga povedo :P Popravljeno Marec 7, 2007. Popravil JeRn3j
Aless Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Help! Pri rastavljanju nisem biu najbolj pozoren, kako je speljana cev iz rezervoarja za olje na črpalko :headbang: V service manual tudi nič pametnega ne najdem :grrr . Bi lahko kdo od lastnikov kako fotko naredil? das malo vecjo sliko gor,mogoce se bom jaz spomno
Aless Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 zevka za olje je bila na vsak celinder posebej spelana iz spodne strani,....tako da more bit pri vsakem celindru sravfek na kerga se cevka priklopi,....zdaj pa ne vem cisto tocno kje se je nahajala,...je bla pa iz spodne strani,ce kaj pomaga
Sam dePihlja Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Cevke iz črpalke na cilindre niso problem (2 speljani na cilindre, 2 speljani na blok), problem je cev, ki gre iz posode za olje do črpalke :?
Aless Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Cevke iz črpalke na cilindre niso problem (2 speljani na cilindre, 2 speljani na blok), problem je cev, ki gre iz posode za olje do črpalke :? narobe prebral oz razumel problem :P ....to se pa ne spomnim,bom doma pogledal ce se na keri sliki ko je motor "sestavlen" vidi ....ka drugac je pa motor ze sestavlen?
Aless Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 ce kaj pomaga,kak je blo ko sem jaz motor pripeljal domov....ni glih ne vem kak natancna slika,samo se malo vidi vsaj kam gre cevka,ce kaj pomaga
Kawl Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Svetoval bi ti da mešanco raje delaš sam, kot pa da se zanašaš na ta rezervar .) Zihr je zihr! :) LP Rok
Stafuc Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Svetoval bi ti da mešanco raje delaš sam, kot pa da se zanašaš na ta rezervar .) Zihr je zihr! :) LP Rok To ms pa tud prov moj brat je mev ta motor pa je rajs sam delu mešanco k pa se na to zanasu.
reesko Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 hehe...isto bom jst delu pr mitotu letos(mešanje na roko) :D mešanje ne metanje :P
FlamE#7 Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 dobr, reesko pa dej ti men povej koga V TEJ TEMI zanima da bos ti delal mesanico na roke :angry: :angry: :naughty:
Matex_46 Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 hehe...isto bom jst delu pr mitotu letos(mešanje na roko) :D mešanje ne metanje :P om, a ti ga mešaš na roko (kaj ga pol v krogu vrtiš?) :?
Aless Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 samo pri delanju mesanice na roko je treba oljno pumpo odklopit,drugace zariba :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se