Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
kolk jaz vem, naj bi imele 150 orginal, te od letnika 2000 naprej, za ostale pa nevem, možno da so mele 160...ej kolk pa kaj največ leti tale rs 250, če si že sprobal mogoče??? stara česterfildka ko je mel 70 konjev (brez katalizatorja), je baje šla tudi do 220 in še malo preko, me zanima kolk pa tale s 55 konji leti... :D

sej vidiš da ma auspuhe menjane, tko da je vrjetno tud ta brez katalizatorja :whistle: :whistle:

Objavljeno

dons sm vidu eno 250 v kranu :) srebrna (starejši model) res lepaaa :D

Objavljeno
kolk jaz vem, naj bi imele 150 orginal, te od letnika 2000 naprej, za ostale pa nevem, možno da so mele 160...ej kolk pa kaj največ leti tale rs 250, če si že sprobal mogoče??? stara česterfildka ko je mel 70 konjev (brez katalizatorja), je baje šla tudi do 220 in še malo preko, me zanima kolk pa tale s 55 konji leti... :D

Nism še nč probu končne, ker se nism sploh kam deleč vozu dons. Moja nej bi mela čez 60 kojnev ker ma gianellija.

Objavljeno
sej vidiš da ma auspuhe menjane, tko da je vrjetno tud ta brez katalizatorja :whistle: :whistle:

pa res ja hehe :slap: ....kaj to ma đianelije gor ne???

Objavljeno

@kermi1, čestitam za nakup odličnega motorja :OK:

Objavljeno (popravljeno)

..tudi 220 (po števcu), 52.3 KM na zadnjem kolesu (v LJ pri Koviču) - ko je imela še original izpuh

Popravljeno . Popravil Furioso
Objavljeno
..tudi 220 (po števcu), 52.3 KM na zadnjem kolesu (v LJ pri Koviču) - ko je imela še original izpuh

lepo, lepo.... :OK:....prava dvotaktna bomba je

Objavljeno

meni je šla z gianeliji po števcu 234 :naughty:

Objavljeno

:eek: ...pa ni to malo prelahek bajk za take hitrosti, ki se močno približujejo oz. so morda celo višje ko od kakih 600 nakedov (fazer, hornet)

Objavljeno
@kermi1, čestitam za nakup odličnega motorja :OK:

Hvala!

Mi lahko prosim poveš na koliko km je treba motor servisirat, ker moj jih ima trenutno 20000 (nazadnje je bil servisiran pri 16000 - bati, tesnila...) in če se jih na 4000 servisira, kaj mi sploh bojo, če ga dam zdaj servisirat, naredili?

Objavljeno
Hvala!

Mi lahko prosim poveš na koliko km je treba motor servisirat, ker moj jih ima trenutno 20000 (nazadnje je bil servisiran pri 16000 - bati, tesnila...) in če se jih na 4000 servisira, kaj mi sploh bojo, če ga dam zdaj servisirat, naredili?

preventivna kontrola motorja in menjava olja v menjalniku

Objavljeno
:eek: ...pa ni to malo prelahek bajk za take hitrosti, ki se močno približujejo oz. so morda celo višje ko od kakih 600 nakedov (fazer, hornet)

gp motorji majo tut tolko kil pa vsaj 150 konjev več

Objavljeno
gp motorji majo tut tolko kil pa vsaj 150 konjev več

ja samo majo čist drugo ciklistiko, kaj dosti serijskega ni tam gor...

Objavljeno (popravljeno)

:BUA:

sej veš :winkiss: rs125 ti je šla pa 190 :grim

fantje ne se čudit. če ma človek 50kil gre vsak motor 200. (brez zamere) sam te cifre so relativne totalno.

zigcu je sla tut original 180 po stevcu pa to ni cudn ce ma 20 kil z pojstlo vred .

FlamE#7

Popravljeno . Popravil reesko
Objavljeno

fantje ne se čudit. če ma človek 50kil gre vsak motor 200. (brez zamere) sam te cifre so relativne totalno.

zigcu je sla tut original 180 po stevcu pa to ni cudn ce ma 20 kil z pojstlo vred .

FlamE#7

no pri nizkih kubikažah se res mogoče malo pozna če maš par kil manj, ampak vseeno ne tako drastično, pri motorjih nad 100 konji pa 10- 15 kil gor al dol, isti kurc če maš poln kesl al pa skor prazn....mi amaterji te razlike ne občutimo, in dejansko morda gre samo za stotinke.... je pa res razlika naprimer pri apn-u, če se jaz peljem ko mam slabih 85 kil, al pa ko se je en moj sorodnik ko ma 100+ kil, tam pa ko je kaka strmina prišla je apenčič skoraj dušo spusto :D

Objavljeno

Družinski kolega...lovec, je mel APN-a, in je bil lih toliko težak, da je njega v klanec apn potegnu, če je imel pa še puško pa ne več :whistle: :whistle:

Objavljeno

FlamE#7

ljubčkov mi res ni treba pošiljat, prišpari jih za svojo drago ;)

ne vem kaj ti ni jasn, vedno sem napisal koliko mi je šla po števcu in ne realno, da pa števci lažejo verjetno sam dobr veš

in zato mi jasn zakaj si zapel za te številke, pač tolk sem odčital na števcu in to je to B)

Objavljeno
kermi1 dej kšno slikco prpopej od tanovga zweitakterja :)

KLIK

Objavljeno

Aprilie chesterfiled k imajo 70KM so mit, to so ugotovil že na enmu tujemu forumu, realno majo 55KM. Z original prenosi gre pa okrog 215, preračuno iz prenosov.

Aja Kermi, jst ti priporočam še da na vsakih 4k kilometrov pogledaš v kakem stanju so izpušni ventili, se ti ne splača dat 212€ za 1 ventil (vseh skupej je 4), če se ti zlom zaradi nabranih saj.

Objavljeno
Aprilie chesterfiled k imajo 70KM so mit, to so ugotovil že na enmu tujemu forumu, realno majo 55KM. Z original prenosi gre pa okrog 215, preračuno iz prenosov.

Aja Kermi, jst ti priporočam še da na vsakih 4k kilometrov pogledaš v kakem stanju so izpušni ventili, se ti ne splača dat 212€ za 1 ventil (vseh skupej je 4), če se ti zlom zaradi nabranih saj.

od kdaj ima rs250 4 celindre. dva izpišna ventila ima

Objavljeno
Na vsakem cilindru ma dva :naughty:

Ponavad gresta obadva naenkrat :)

moja napaka

Objavljeno

FlamE#7 <------

model zkwa ti skos neki smetiš pa sikaš...?

vem sory tut js sm :topic:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!