Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

234 po števcu je ogromno!!!... vrjetno ti števec zelo laže, sploh če si mel samo

Gianelli izpuh in original prenose?!.. pri realnih 234 km/h in original prenosih bi

bil motor na približno 13700 obratih!!!!

Objavljeno (popravljeno)
234 po števcu je ogromno!!!... vrjetno ti števec zelo laže, sploh če si mel samo

Gianelli izpuh in original prenose?!.. pri realnih 234 km/h in original prenosih bi

bil motor na približno 13700 obratih!!!!

ne vem kaj ti ni jasn, vedno sem napisal koliko mi je šla po števcu in ne realno, da pa števci lažejo verjetno sam dobr veš

by: P182

sej je lepo napisu :evilgrin:

Popravljeno . Popravil Gizmo_
Objavljeno (popravljeno)
ljubčkov mi res ni treba pošiljat, prišpari jih za svojo drago ;)

ne vem kaj ti ni jasn, vedno sem napisal koliko mi je šla po števcu in ne realno, da pa števci lažejo verjetno sam dobr veš

in zato mi jasn zakaj si zapel za te številke, pač tolk sem odčital na števcu in to je to B)

Well, meni je šla 226 z original avspuhi...po števcu, koliko je to realno pa ne vem, obrati so bili že precej pri koncu, treslo in ropotalo je pa tudi ko hudič...

Popravljeno . Popravil MarduK
Objavljeno

ok... sej če tko praviš...

s jollymoto awspuhi mi je šla 227 po števcu! 12500 obratou!

realnih 217 gps.

Objavljeno (popravljeno)
ok... sej če tko praviš...

s jollymoto awspuhi mi je šla 227 po števcu! 12500 obratou!

realnih 217 gps.

in kaj si hotel povedati s tem?

da je nemogoče da sem jaz odčital 234, ker si ti ''samo'' 227 odčital ?

Popravljeno . Popravil P182
Objavljeno

sej je uredu!

pač se mi je zdelo malo čudno... to je use...

lahko pa bi povedal na kolko obratou je prišu motor?

oprosti če sm te užalu al kaj!! se sam pogovarjam ker mi je blo nenavadno...

TVOJ PA JE NEDVOMNO HITREJŠI!!!!

Objavljeno

kermi cestitam za petardo dej pol mal pis kaj se kej dogaja z motorjem da mal vidm

lp Boh :worship:

Objavljeno
Če kdo nuca bate za Aprilio 250 naj me pmja.

jah ceno maš pa lih tako k na auto triglav...a se ti ne zdi da bi mogl bit mal cenej?

Objavljeno (popravljeno)

Sej za ceno se da zment.

Popravljeno . Popravil Mopedist
Objavljeno (popravljeno)

Če kdo rabi skoraj nov tip-top cilinder za RS/RGV 250, cena zelo ugodna, lahko tudi menjava za kake druge dele od RS-ke (izpušni ventili, bati, tesnila, športni auspuhi ipd... ) po želji tudi z montažo :naughty:

Popravljeno . Popravil Sam dePihlja
Objavljeno

ma kdo sajlo za števec za prodat ?

pa kakšne nalepke aprilia ?

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Ve kdo če obstajajo kakšni športni filtri, ker na netu nič ne najdem? Enkrat sem nekaj slišal, da jih imajo pri K & N, pa sem šel na njihovo stran in jih nimajo.

Objavljeno
Ve kdo če obstajajo kakšni športni filtri, ker na netu nič ne najdem? Enkrat sem nekaj slišal, da jih imajo pri K & N, pa sem šel na njihovo stran in jih nimajo.

poklič jefra racing u domžalah ... če oni nimajo pol najbrž noben nima :)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

yap, glih učer je pršla ena gor za dokaj poceni :)

Objavljeno (popravljeno)

Ena (tista brez slike) je napaka v oglasu, tip prodaja samo disk za motor in ne celega motorja, drugi ima 40.000km, počohan, brez nalepk, žmigavcev,... Se pravi motor je bolj v kurcu, cena pa kot da bi prodajal odličen motor, tretji motor ima ceno 3.100€ in je tik pred malo generalno, pa pri teh km so ponavadi glih pred še nekaj stroški (disk ploščice, ketna, zobniki,... Pa še originalni izpuhi so gor hehe ) in da motor spraviš v dobro stanje, prideš kar nekaj čez 4.000€, kar pa je občutno preveč za RS 250.

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno (popravljeno)
pred časom se na bolhi prodajala za 1000 eurov iz mbja je šla v kp

ja je rekel tip ja po telefonu iz mbja da je šla v koper, nisem pa vedo da se je za jurja prodajala jebemo ki sem bil takrat :( je že takrat bla podrsana, špricana pa odlomlena ročka za bremzo? Pa neki ležaji v mašini so hin...

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
ja je rekel tip ja po telefonu iz mbja da je šla v koper, nisem pa vedo da se je za jurja prodajala jebemo ki sem bil takrat :( je že takrat bla podrsana, špricana pa odlomlena ročka za bremzo? Pa neki ležaji v mašini so hin...

em ena slika je še ista

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!