_Nejkooo_ Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 ja je rekel tip ja po telefonu iz mbja da je šla v koper, nisem pa vedo da se je za jurja prodajala jebemo ki sem bil takrat :( je že takrat bla podrsana, špricana pa odlomlena ročka za bremzo? Pa neki ležaji v mašini so hin... hehehe toto aprilio sn jaz tui gledo, mi je ded točno mail poslal, samo takrat je mel še ceno 2000 evrov, zaj pa je zgleda malo spusto...mi je v mailu napiso kaj vse je sfukano, če ga najdem ti ga pošlem
RHonda Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 (popravljeno) Kaj si to nalašč izbral: prva je v barveh repsol honde, druga kawasaki team, tretja west honda pons. Sicer pa so vse tri zelo hude :worship: Sam pr tretji tista šipca zaj..e use skp. Popravljeno Januar 28, 2008. Popravil DejaVu
Gizmo_ Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) Men je pa tale daleč najlepša :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: (mene tut mika da bi meu tole 2t petardo) Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil Gizmo_
_Fingi_ Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Men je pa tale daleč najlepša :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: (mene tut mika da bi meu tole 2t petardo) O ja, tale je seksi, čist preveč :wub: Drgač ma pa konkretno tale 85KM :OK: Je na tej strani, racingsm.org ene par takih predelanih motorjev, tud Yamaha RD500 :wub:
R1FREAK Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Lepe felne ni kaj...čist drug motor zgleda.
Gizmo_ Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 U Italiji je ene par takih tele barve mislm.... pa še cene so mikavne tm okol 3k E, sam nevem kolk so kej ohranjene... :unsure: :unsure: :unsure: k nevem zkaj sam bol me tole mika k kakšna 600rr al pa R6... za kkšno sezono al pa 2
Sam dePihlja Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Kaj si to nalašč izbral: prva je v barveh repsol honde.... :grrr...je kr lepo v barvah Master Aprilia :grim Sebas Porto :evilgrin:
Sam dePihlja Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 No, pa še js nekaj dodam :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 No, pa še js nekaj dodam :whistle: Je ta tvoja? :wub: :unsure: Matr so lepe barve :wub:
Sam dePihlja Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Je ta tvoja?... :grrr , na moji ne stojijo auspuhi tak grdo :whistle: Meni osebno je tale najbol seksi rska:
Schmid87 Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 :grrr...je kr lepo v barvah Master Aprilia :grim Sebas Porto :evilgrin: na desni fotki v ozadju je pa Stoner :P
Čamac Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 @sam de pihlja daj prilepi še kakšno fotko tvoje RS-ke, da vidimo malo to petardo... :P
Sam dePihlja Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Je še vedno v "prototipni" fazi :blush: (malo sem len, malo pa nimam cajta :whistle: ) Bi pa kupu kake Đolije al pa Arrowe, če kdo kje kaj zvoha naj nujno javi :worship:
norc 16 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Je še vedno v "prototipni" fazi :blush: (malo sem len, malo pa nimam cajta :whistle: )Bi pa kupu kake Đolije al pa Arrowe, če kdo kje kaj zvoha naj nujno javi :worship: kaj napako si že odpravil da delujeta oba celindra
Sam dePihlja Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Menjal CDI, zdaj se kadi iz obeh raufnkov :worship:
norc 16 Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 Menjal CDI, zdaj se kadi iz obeh raufnkov :worship: kdaj bo zadeva na cesti oz. pisti se nevemo v kake namene jo boš imel
Sam dePihlja Objavljeno Januar 30, 2008 Opozori Objavljeno Januar 30, 2008 kdaj bo zadeva na cesti oz. pisti se nevemo v kake namene jo boš imel Najprej sem jo mislo met samo za pisto (Marof), zaj pa je moja oke gor vrgla in ga moram naredit za na cesto :cry: Rok mam do aprila :naughty:
norc 16 Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 prifopaj kako sliko od trenutnega stanja. ker me zanima v kakem stanju je zdaj
Čamac Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Najprej sem jo mislo met samo za pisto (Marof), zaj pa je moja oke gor vrgla in ga moram naredit za na cesto :cry: Rok mam do aprila :naughty: Jebemo, raje ga meni prodaj :D
Schmid87 Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 Res so redki ratali tile stroji tok je dobr, da kdor ga ma, ga noče prodt :D
Gizmo_ Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 tok je dobr, da kdor ga ma, ga noče prodt :D Sej maš zahodne sosede, čeprow tut oni jih prodajajo malo glede na to kolk je ostalih motorjev... So pa eni kr sexy :evilgrin: kolk so pa vzdrževani pa ??
_luke_ Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 Sošolc ga je kupu npr. u pondelk, bil je glavni pripovedovalc :naughty: kako to gre... U petk jo je že prodajal ker mu je tok spila de ga je srat tiščalo, prejšni lastnik mu je povedal de bo treba hmah generalno delat :headbang:. Pol jo je tkoj prodal!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se