Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

nism nc reku da ne verjamem, sam zanima me

a si kj opazu da motor med voznjo tko trese? sploh tm okol 7000 obratov?

iz kje si ti drgac?

aja, kam ti peljes svojga na servis? morm prvega narest

nič ne trese , servisiram pa ga v kopru ( moto sprint )

Objavljeno

eto slike sam ni še narjen treba tu pa tam zrezat in pobarva.....sicer meni zgleda lepo

ja zdaj še mogoče zgleda čudno ker je sive barve, pa izstopa, sam pobarvan bo pa ql :OK:

a doma mate elantro pa saxoja :? lih tko ko pr nas :OK:

Objavljeno

ja zdaj še mogoče zgleda čudno ker je sive barve, pa izstopa, sam pobarvan bo pa ql :OK:

a doma mate elantro pa saxoja :? lih tko ko pr nas :OK:

ja..imamo Elantro in Saxoja.....ej slikano je pri meni na dvorišču...sej mu jaz delam spojler :whistle:

Objavljeno

nič ne trese , servisiram pa ga v kopru ( moto sprint )

zanimivo, men se moj nekam sumljiv zdi.

ti bos v nedeljo na maksi-jevi delavnici?

ce bos tm gres lahko en krog z mojim pa bos vidu kaj mislim :)

lp

Objavljeno

zanimivo, men se moj nekam sumljiv zdi.

ti bos v nedeljo na maksi-jevi delavnici?

ce bos tm gres lahko en krog z mojim pa bos vidu kaj mislim :)

lp

s kje si ti??

Objavljeno

mene pa zaima kje delaš servise z hyosungom? slišu sm da lahko kr u suzukijevih servisih. je to res??

pa če lahko poveste kerga iz 07

Objavljeno

BARBORIČ TOMAŽ s.p., Jurčičeva 49, 8360 ŽUŽEMBERK, Tel.: 07 388 82 87

Objavljeno

kaj pa kak servis bljižini sevnice (krško, novo mesto) ?

Objavljeno

žužemberk je malo naprej iz novega mesta, greš čez stražo pa dvor

Objavljeno

žužemberk je malo naprej iz novega mesta, greš čez stražo pa dvor

vem sam to je iz sevnice do NM 40km pa še do žužemberka pol ene 20-30

kaj pa prov v novem mestu ni nč?

Objavljeno

vem sam to je iz sevnice do NM 40km pa še do žužemberka pol ene 20-30

kaj pa prov v novem mestu ni nč?

če si kupu nov motor, so ti zravn priložil seznam pooblaščenih serviserjev.

v primeru da tega nisi dobil, je za prodajalca zagrožena kazen do 3000000 sit.

drgač maš pa seznam pooblaščenih serviserjev in prodajalcev na spletni strani http://www.saplex.si/strani.php?zapis=12

lp

jasmin

Objavljeno

ne ne, zdej enkrat ga mislim nabavt pa da vidm kam ga bom mogu pelat vsake tolk cajta :D

Objavljeno

aja pa kolk stane povprečn servis za tak motor ?

Objavljeno

@MACESN za zuzemberk ne rabs it cez nm. gres na mokronog-mirno-trebnje-zuzemberk. itak mas pa motor zato da se bos vozu in tiste pol ure bos pa tud pocakal da ti opravi servis. Mogoce se kaj novega naucis. NIkoli ne skodi. Jst sem dal okol 25ksit (comet 650)

lp Boja

Objavljeno

eh sej ni panike sam iščem čim bližjiga .)

kaj pa za 125ccm so tut iste cene ? (na pooblaščenih servisih)

Objavljeno

pomoje da te bo pršlo okol 10k če ti bo ole menu pa mal pogledu po mašini

Objavljeno

mene je staln servis pršu 13k na 4000km... pa če se prpelš morš 1h počakat, de začne delat (sej u celu), de se ohladi

Objavljeno

v kopru ga pripelješ ......takoj začne šrafuat .....not pa ulije Bardahal olje , nov filter pač kaj je za tisti servis obvezno..svečke vsak drug servis itd. meni pride 15k ...............zdje sem dal novo ketno, ploščice za bremze, olje za bremze, nova luč ( žarnice ) , Servis komplet , zajla od skolpke...vse skupaj 33k .

Bil sem pa zraven in čakal cirka urco in pol.

Motor dela k da je nov..k urca ;)

:OK:

Objavljeno

evo še moj (od včeri ) smile.gif trance_40_thumbup.gif trance_43_wavetowel2.gif

hyosung gt 125

http://www3.shrani.si/o.php?img2579889064.jpg

paše 1x uprašam če gdo ve za servis v 07 (po možnosti Krško- v TrgoAvto delajo servise za husote??)

lp, MACESN

Objavljeno

kokr jst vem je v KK trgomoto (zraven BTC-ja, nasproti Pacifica)

pomoje bi naredu servis sam ne vem če ma dele ki bi jih mogu zamenat, ti pel tam pa mu dej cifro kjer lahk naroči dele (filter,... )pa pomoje bo pošraufu tisto

Objavljeno

ja in kero cifro mu nej dam? od saplexa?

Objavljeno

mene je prvi servis na 1000 km pršu 15000 sit - Vormberger Kranj

vidm da do zdej ni nihce nic rekel cez ta motor.

jst mam pa zmer ene probleme z njim - že od prvega dne pri 60 prevoženih kilometrih.

dejte mi povedat, kako vi pržgete vašga mrzuga husota.

lp

jasmin

Objavljeno

OB mrzlih jutrih dodam čok....drugače normalno vžgem in ga držim malo na 4k obratih da se segreje to je to in lepo gre.....če ga ne segreješ sploh ti en bo vleku in slabo šou.....logično.

Moj ima preko 21k in mašina dela k urca! to je to kr eni pač znajo ravnat z mašinami eni ne.

in kaj je narobe?

Objavljeno

OB mrzlih jutrih dodam čok....drugače normalno vžgem in ga držim malo na 4k obratih da se segreje to je to in lepo gre.....če ga ne segreješ sploh ti en bo vleku in slabo šou.....logično.

Moj ima preko 21k in mašina dela k urca! to je to kr eni pač znajo ravnat z mašinami eni ne.

in kaj je narobe?

to me zanima, ta vžig mrzlega motorja, a morš ti kj gasa dodat, al je dost da sam čok daš, prtisneš gumb in to je to?

ker men brez da bi gas doda ne vžge - kar pa ni kul če je mašina mrzla.

pa problem je tud to da neki trese - tko čutit je tresljaje na balanci, un serviser je reku da je guma lahko jajčasa, ni centrirana, .... da misl da motor - agregat tega ne povzroca.

tist kar je blo pa na zacetku: ko sm dav v prvo da je crknu, pa nihanje obratov (iz 7000 na 2000) se pa ne dogaja vec.

aja, ta stevc, recimo se furas v 4 prestavi in gres pac v obrate do blokade - hutrot pokaze kr npr 110 al pa tud vec in pol dol pade - ni mi logicno da bi kazalc hitrsoti biv kokr kol povezan z vrtljaji motorja pri isti hitrosti.

to so pac malenkosti, ampak od prvega dne k mi je med voznjo crknu, pa pol se enkrat na ljubljanski obvoznici, temu motorju ne zaupam vec.

bomo vidl kaj bo se iz tega. motor ma pa zdej mal vec kot 1600 prevozenih.

lp

Objavljeno

to me zanima, ta vžig mrzlega motorja, a morš ti kj gasa dodat, al je dost da sam čok daš, prtisneš gumb in to je to?

ker men brez da bi gas doda ne vžge - kar pa ni kul če je mašina mrzla.

pa problem je tud to da neki trese - tko čutit je tresljaje na balanci, un serviser je reku da je guma lahko jajčasa, ni centrirana, .... da misl da motor - agregat tega ne povzroca.

tist kar je blo pa na zacetku: ko sm dav v prvo da je crknu, pa nihanje obratov (iz 7000 na 2000) se pa ne dogaja vec.

aja, ta stevc, recimo se furas v 4 prestavi in gres pac v obrate do blokade - hutrot pokaze kr npr 110 al pa tud vec in pol dol pade - ni mi logicno da bi kazalc hitrsoti biv kokr kol povezan z vrtljaji motorja pri isti hitrosti.

to so pac malenkosti, ampak od prvega dne k mi je med voznjo crknu, pa pol se enkrat na ljubljanski obvoznici, temu motorju ne zaupam vec.

bomo vidl kaj bo se iz tega. motor ma pa zdej mal vec kot 1600 prevozenih.

lp

Prodaj

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!