lina Objavljeno September 18, 2005 Objavljeno September 18, 2005 (popravljeno) Kaj potem sploh počneš v Sloveniji? Afrika, Avstralija, Južna Amerika...ziher boš našla tam dovolj džungle zase .) Kar zadeva ljudi se mi zdi, da je povečini povsod isto sranje. V različnih preoblekah seveda. ← Zrihtaj pa grem v Australijo kengoruje štet...al pa v kak naravni park v Afriko...za čuvaja.....to bi pokal :afro1: Popravljeno September 18, 2005. Popravil lina
Brihta Objavljeno September 18, 2005 Objavljeno September 18, 2005 Raj v južno ameriko krastače štet :P
Avatar Objavljeno September 18, 2005 Objavljeno September 18, 2005 Zrihtaj pa grem v Australijo kengoruje štet...al pa v kak naravni park v Afriko...za čuvaja.....to bi pokal :afro1: ← I wish I could. Še sebe ne morem dol zlifrat.
Nagaya Objavljeno September 19, 2005 Avtor Objavljeno September 19, 2005 (popravljeno) :blink: pa vi niste normalni.... :blink: pri ljubljančankah - te so res obupne in za kozlat - je prednost ta da se ob prihodu na faks ne spremenijo :kva2: :hmm: hecno kako hitro dobi deklica etiketo "zafnana" in "high" .....samo učit se je treba začet ......baje neki normalnega kar se počne na faksu :naughty: ..al pa mogoce ne it za prvi grm glih z vsakim pizdekom ki pride mimo pa bi ga malo na toplo vtaknil... :naughty: Popravljeno September 19, 2005. Popravil Nagaya
Fritz Objavljeno September 19, 2005 Objavljeno September 19, 2005 (popravljeno) ..al pa mogoce ne it za prvi grm glih z vsakim pizdekom ki pride mimo pa bi ga malo na toplo vtaknil... :naughty: ← Hudooo :kva2: :lol1: :worship: Popravljeno September 19, 2005. Popravil Fritz
Damian Objavljeno September 19, 2005 Objavljeno September 19, 2005 kaj pa je "normalno" ? Štajersko, dolenjsko, primorsko? Kako moreš kaj takega vprašat??? Menda ja veš, da dolenjsko!
SiR Objavljeno September 19, 2005 Objavljeno September 19, 2005 Kako moreš kaj takega vprašat??? Menda ja veš, da dolenjsko! ← Hja, vi mate svojo normalnost, mi pa svojo. Naša je boljša, večja, lepša in bolj perspektivna.
Brihta Objavljeno September 19, 2005 Objavljeno September 19, 2005 Jst sem najboljši. k sem dolenc priseljen v okolico Ljubljane. :D
Damian Objavljeno September 19, 2005 Objavljeno September 19, 2005 Hja, vi mate svojo normalnost, mi pa svojo. Naša je boljša, večja, lepša in bolj perspektivna. ← Že, že, ampak naša je pa bolj normalna....
Damian Objavljeno September 19, 2005 Objavljeno September 19, 2005 Jst sem najboljši. k sem dolenc priseljen v okolico Ljubljane. :D ← Jaz sem se pa v Ljubljani rodil, nato pa jo jadrno ucvrl v normalne kraje....Novo mesto, seveda :OK: :yea2:
Nagaya Objavljeno September 19, 2005 Avtor Objavljeno September 19, 2005 Jaz sem se pa v Ljubljani rodil, nato pa jo jadrno ucvrl v normalne kraje....Novo mesto, seveda :OK: :yea2: ← in se boš porocil z normalno deklico ki gre za grm z vsakim... :) ne z zategnjeno ljubljančanko :K .
bubamara Objavljeno September 19, 2005 Objavljeno September 19, 2005 in se boš porocil z normalno deklico ki gre za grm z vsakim... :) ne z zategnjeno ljubljančanko :K . ← nagaya :blink: kakšne pa klatiš :grrr dečwe s podeželja pa ja niso take :nono: kle so cerkve na vsakih 50m :D bolj uporabno ;)
SiR Objavljeno September 19, 2005 Objavljeno September 19, 2005 nagaya :blink: kakšne pa klatiš :grrr dečwe s podeželja pa ja niso take :nono: kle so cerkve na vsakih 50m :D bolj uporabno ;) ← lahk bi ti govoril o britofih ... v Jurovskem dolu ... pa Gornji Radgoni ... pa tak dalje ... vsi so zraven diskotek, katere smo obiskovali :D
bubamara Objavljeno September 19, 2005 Objavljeno September 19, 2005 lahk bi ti govoril o britofih ... v Jurovskem dolu ... pa Gornji Radgoni ... pa tak dalje ... vsi so zraven diskotek, katere smo obiskovali :D ← bolj potih noooooooo :whistle: bodo fantje razočarani :grim
Brihta Objavljeno September 19, 2005 Objavljeno September 19, 2005 kakšni britofi :angry2: , o čem vi to tle :huh:
Nagaya Objavljeno September 19, 2005 Avtor Objavljeno September 19, 2005 nagaya :blink: kakšne pa klatiš :grrr dečwe s podeželja pa ja niso take :nono: kle so cerkve na vsakih 50m :D bolj uporabno ;) ← čak zdej mi pa ni vec jasno...ce ljubljančanka ne da je naduta...če periferka ne da je pa lepo vzgojena? :blink: opa... vsak dan se neki novega naucim :)
Avatar Objavljeno September 19, 2005 Objavljeno September 19, 2005 opa... vsak dan se neki novega naucim :) ← Vidiš kako lepo duhovno rasteš :grim
Python Objavljeno September 19, 2005 Objavljeno September 19, 2005 Jaz odraščam in trpim :slap: ... ...sem pa tja O:-)
nova70 Objavljeno September 19, 2005 Objavljeno September 19, 2005 in se boš porocil z normalno deklico ki gre za grm z vsakim... :) ne z zategnjeno ljubljančanko :K . ← ne sodi ostalih po sebi!!! .)
Avatar Objavljeno September 19, 2005 Objavljeno September 19, 2005 ajoj v kakem offtopicu ste ;) ← Potlej pa vrzi kakšno kost za glodanje.
kekec III Objavljeno September 19, 2005 Objavljeno September 19, 2005 Potlej pa vrzi kakšno kost za glodanje. ← Če si po naravi ljubezniv, potem privlačiš tudi ljudi, katerih nimaš rad....
Damian Objavljeno September 19, 2005 Objavljeno September 19, 2005 (popravljeno) in se boš porocil z normalno deklico ki gre za grm z vsakim... :) ne z zategnjeno ljubljančanko :K . ← Poročen sem že 14 let. Z normalno deklico. Sicer pa ne vem, zakaj bi bile ljubljančanke zategnjene. Krasne punce so bile in so še !! Ko sem študiral v Ljubljani, sem z veseljem inu ljubeznijo pri ljubljančankah poštimal, kar ljubljančani niso (niste)zmogli, znali ali pa hoteli..... :004 :grim :grrr Popravljeno September 19, 2005. Popravil Damian
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se