Nagaya Objavljeno September 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 20, 2005 (popravljeno) ne sodi ostalih po sebi!!! .) ← lubica a ti sploh spremljaš topic? :004 in zate vemo da nisi zategnjena :kva2: ...nas že kar mal skrbi za tvoje ledvice :) Poročen sem že 14 let. Z normalno deklico. Sicer pa ne vem, zakaj bi bile ljubljančanke zategnjene. Krasne punce so bile in so še !! Ko sem študiral v Ljubljani, sem z veseljem inu ljubeznijo pri ljubljančankah poštimal, kar ljubljančani niso (niste)zmogli, znali ali pa hoteli..... :004 :grim :grrr ← jest tud ne bi vedela kako naj bi bilo s tole ljubljansko zategnjenostjo .....ampak tokom debate je blo rečeno in potem izmed vrstic potegnjeno na plan da so ljubljančake zategnjene ker niso tako lepo in krasno svobodomiselna kot deklice iz periferije :) :hmm: mogoce ima to kaj opravka s koncentracijo populacije - če živiš v temni grapi ali svoje dneve preživljaš na planšariji med kravami, sočloveka pa srečaš samo na nedeljski maši - si skorajda lahko špogaš da si "odprtih nazorov" :) Popravljeno September 20, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 odprti nazori so kot trdnjava z odprtimi vrati...nared za požig. :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 ljubljančanke so čisto cool samo malo surovega kmečkega šarma je treba uporabiti, če pa to ne pomaga ji pa še 3 visokoalkoholne pijače plačat. :whistle: ampak če boljše pomislim, to itak pali povsod :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 20, 2005 surov kmečki šarm definitvno deluje :K ...sam ne sme bit prevelika doza :) bumbarji so itaq zakon :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 ...ejga...auš dawa, auš plawa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 20, 2005 ...ejga...auš dawa, auš plawa... ← sam morš računat tud na to, da bo tud dečva pokazala mal "šarma" ... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 sam morš računat tud na to, da bo tud dečva pokazala mal "šarma" ... :grim ← jasno...drugač pa ni baba :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 čuj mala grea si organe lizat :P :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Gorenjke ne smeš vprašat: Če da, ampak: Če vzame. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 Če vzame, je pa res ni treba vprašat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 js trpim vi sploh en veste kko je bit jst... noben me ne mara :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Motor zameni za kaj močnejšega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 js trpim vi sploh en veste kko je bit jst... noben me ne mara :unsure: Dokler se boš sam sebi smilil, te pač ne bo noben maral. Jebi ga, mevž noben ne gleda rad. Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 js trpim vi sploh en veste kko je bit jst... noben me ne mara :unsure: uporabi tole: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Prav imaš, enkrat sem sestro zalil s tole vodno pištolo, pa sem bil prec bolše volje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 js trpim vi sploh en veste kko je bit jst... noben me ne mara :unsure: Najprej, da razčistimo: Ali si dec ali baba. Če si dec, si na napačnem forumu (noben me ne mara), če si baba, pa prlimaj fotko. Ni hudič, da se ne bi kdo našel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Čudno da se še ni Nagaya oglasila in izlila svoj žolč......aja, očitno ga samo nad mano rada :grim (fetiš?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 Misliš, da bi lahko bil fetiš? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 (popravljeno) Čudno da se še ni Nagaya oglasila in izlila svoj žolč......aja, očitno ga samo nad mano rada :grim (fetiš?) Mogoče pa samo cajta nima al pa se ji več ne da ukvarjat s takimi patetičnimi luzerji in jokeci. <_< Popravljeno November 10, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 10, 2005 Mogoče pa samo cajta nima al pa se ji več ne da ukvarjat s takimi patetičnimi luzerji in jokeci. <_< Nagaya je bila danes večino dneva do kolen v blatu... :OK: čisti fetiš :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 Nagaya je bila danes večino dneva do kolen v blatu... :OK: čisti fetiš :kva2: Ali si zopet mrcvarila in pila kri kakšnemu kroserju :hmm: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 10, 2005 Ali si zopet mrcvarila in pila kri kakšnemu kroserju :hmm: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 Zakaj je ta tema zamrla. Kontraband, dej povej kaj te na novo muči :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 1, 2005 :kva2: ja ja :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 1, 2005 Deli Objavljeno December 1, 2005 vidva pa nekaj ukrenta z avtarjem k to pa tud ni nič :angry2: brihta ti zameni k si ukrov nagayi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se