Kontraband Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 (popravljeno) Kontraband, dej povej kaj te na novo muči :doze: Uh uh hvala, počasčen sem da te zanima :grrr Sam če že sprašuješ.......... 1. Zanima me kakšno bo vreme v nedeljo da vem če bom šel bordat 2. V enem lokalu je bambus party pa dobiš dva za ceno enega ane.....sam ne vem če to šteje za litrce 3. V mojem najljubšem pubu ni več mojega najljubšega piva (BUD) 4. Nimam dost keša za izlet v USA . . . . . . Lahko grem v nedogled ampak bom rajši tiho. Popravljeno December 2, 2005. Popravil Kontraband Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 3. V mojem najljubšem pubu ni več mojega najljubšega piva (BUD) You need profesional help. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Indeed :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 3. V mojem najljubšem pubu ni več mojega najljubšega piva (BUD) probaj Unionu dodat veliko žlico sladkorja in ga razrečit z vodo v razmerju 1:1. that should be the trick .) :devil: PS: z laškim ne probavaj nič, ne gre! :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 2, 2005 čisti literarno-miselni življenski presežek by kontraband... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Yep, mladenič obeta! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 (popravljeno) Pa kaj vam naj pravim druge probleme k itaq nima smisla. Sej se itak delate norca skoz. Pač vsak ma svoje probleme, jaz sem naštel jih le nekaj (ko sem bil lih vprašan). Pa če mi je BUD dober kaj potem? Vsak ma svoj okus. Sej če drugega ni itaq laško pijem. Bambus bolj poredko ampak če je lih tak popust se ga splača ane :D Popravljeno December 2, 2005. Popravil Kontraband Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Ne sekiraj se, Kontraband, tudi nam se je kisalo, ko smo bili v tvojih letih. Še zdaj se nam, občasno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Kislost je relativna :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Kislost je relativna :) Če vzameš za merilo pH lestvico, potem ni relativna .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Če vzameš za merilo pH lestvico, potem ni relativna .) Nimam v mislih Ph lestvice :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 2, 2005 :grim :grim :grim hehehe :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 (popravljeno) Nimam v mislih Ph lestvice :D kaj pa maš v mislih? Jabolčni kis? Ocet? :hmm: :P Pa kaj se s kislostjo ukvarjaš, v tvojih letih bi moral na babe mislit. :fredy: :grim :devil: Popravljeno December 2, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 kaj pa maš v mislih? Jabolčni kis? Ocet? :hmm: :P Pa kaj se s kislostjo ukvarjaš, v tvojih letih bi moral na babe mislit. :fredy: :grim :devil: Na babe že tak preveč mislim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 sej zato se mu kisa :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 2, 2005 pomoje maš velik šans pri deklicah. sploh glede na miselne zagonetke in dileme s katerimi se bodeš :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 pomoje maš velik šans pri deklicah. sploh glede na miselne zagonetke in dileme s katerimi se bodeš :P Da, da. Če bi bile vse enake, kot ti. :lol: Kontraband, na juriš.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 pomoje maš velik šans pri deklicah. sploh glede na miselne zagonetke in dileme s katerimi se bodeš :P A je to sarkazem :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 2, 2005 kje pa. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 You need profesional help. :wacko: Sam res, kaj je to Bud... :slap: Na babe že tak preveč mislim :D V eni drugi temi si glih obratno govoru, če se ne motim. Da greš na žur da se ga napiješ in takrat ne gledaš deklet. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno December 2, 2005 temu se reče "trenutni navdih" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 temu se reče "trenutni navdih" :) A ma to kej zveze s spolno aktivnostjo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Detektiv brihta. Trezno stanje je eno, koma je drugo. Ko sm trezen mislim preveč na babe. Ko sm koma (ali pa ko se gre na HUD žur) pa temu pač ni tako (pizda ko si koma paziš da se ne pokozlaš, ni cajta za babe). Pa nisem kronik, ampak včasih lih tak nanese (rojstnodnevne žurke in tako dalje). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Ne gre se za to da ne gledaš za ženskami, ampak jih enostavno ne vidiš več :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Ne gre se za to da ne gledaš za ženskami, ampak jih enostavno ne vidiš več :D Hehe loool Točno to ja :D Al pa vidiš 4-joške kar tud ni tako slabo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se