lesi Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Lep pozdrav. Imam eno vprašanje? Zanimam se za nakup FZ1,se pravi brez oklepa in me zanima če je kakšna možnost namontirat zadnje ročke za sopotnika od FZ1 z oklepom.Imel sem v mislih da bi kupil orginal ročke in zadnjo plastiko od FZ1 z oklepom dal barvat v mojo barvo motorja in namontiral na FZ1 brez oklepa :hmm: .In me zanima če bi to bilo izvedljivo in kakšna bi kaj bila cena predelave če ima slučjno kdo kaj podobnega ali kakšne iskušnje glede tega. Hvala in LP
classic Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Tista držala se skoraj nikoli ne uporabljajo. Moja boljša polovica pravi, da razen v kakšni izjemno mestni vožnji, nikoli niti ne pomisli da bi dala tja roke. Po mojem se ti ne splača matrarija. Je pa predelava skoraj 100% izvedljiva, saj je vendar večina delov pri obeh modelih ista. Točno vsoto investicije pa ti bodo najlažje zaupali v Krškem.
jax Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Lep pozdrav. Imam eno vprašanje? Zanimam se za nakup FZ1,se pravi brez oklepa in me zanima če je kakšna možnost namontirat zadnje ročke za sopotnika od FZ1 z oklepom.Imel sem v mislih da bi kupil orginal ročke in zadnjo plastiko od FZ1 z oklepom dal barvat v mojo barvo motorja in namontiral na FZ1 brez oklepa :hmm: .In me zanima če bi to bilo izvedljivo in kakšna bi kaj bila cena predelave če ima slučjno kdo kaj podobnega ali kakšne iskušnje glede tega. Hvala in LP Moj predlog... O:-) Glede na lepoto teh "ročk" lahko probaš najti kakšnega lastnika FZ1S in menjata zadnja dela. Mogoče ti rata izvest menjavo še z njegovim doplačilom ;)
Frips Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Jax ročke so čisto lepo speljane, tako da ššttt :D Drugače se pa dajo dokupiti ročke za naked izvedbo. Kontaktiraj Delto. Če jih rabiš samo za sopotnico, jo raje nauči, da se pravilno drži, tj za tank ;) Imaš pa tudi na ebayu enga,ki prodaja točno ta zadnji del,srebrn. Malo poišči.
lesi Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Najlepša hvala za info.,jo bo zaenkrat kr treba naučit drže okoli pasu in tanka,če pa ne bo šlo, bom pa kasneje nabavil ročke.
classic Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Evo zdaj pa mislim, da mi je uspelo dobiti Akrapovič-a za normalen denar. A je kaj posebnega, na kar moram paziti pri montaži? Zadeva bo prišla na moj dom, vendar je montaža moja zadeva. Malo se bojim, da bo kaj manjkalo ali pa da se bo kaj zataknilo? Kaj češ, sem vedno malo pesimist.
Frips Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Predvsem me zanima kaj narediti z exup ventilom na cevi lonca (ko vse to odstraniš).
vuk76 Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Predvsem me zanima kaj narediti z exup ventilom na cevi lonca (ko vse to odstraniš). KLIK Če ti to ni zadovoljivo,pa malo preglej po forumih KLIK in KLIK
ankh Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Evo zdaj pa mislim, da mi je uspelo dobiti Akrapovič-a za normalen denar. A je kaj posebnega, na kar moram paziti pri montaži? Zadeva bo prišla na moj dom, vendar je montaža moja zadeva. Malo se bojim, da bo kaj manjkalo ali pa da se bo kaj zataknilo? Kaj češ, sem vedno malo pesimist. - V primeru, da imaš Fazerja, ki ima sredinsko stojalo, mora biti v paketu z A. izpuhom obvezno še distančnik, drugače boš imel vdolbino v cevi (lastne izkušnje) Predvsem me zanima kaj narediti z exup ventilom na cevi lonca (ko vse to odstraniš). - poleg ex-upa se odstranijo tudi komplet zajle do servo motorja (snamejo se s koluta na motorču pri tanku oz.sedežu) lp A
Frips Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Slikca? :whistle: kolikotejepaprišelčeniskrivnostPMpress
Tomba Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Slikca? :whistle: Jaaaa, slikca please :OK: :OK: :OK:
DAN Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Na akrapovičevi strani so vse slikce :whistle:
classic Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Ceno povem, ko ga dobim. Nimam pa nobene slikce in takšne slikovne kobinacije ne najdem na internetu. Imam pa srebrno Fazerko, s srebrno mašino. Izpuh bo črn carbonski. No ena slika je že v tej rubriki, sam je brez zadnjega blatnika, tako da je spet malo drugače. No će kdo ima kaj podobnega naj le da gor.
janca Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Eno leto z akrapovičem - evolution. Zadeva se super obnese. Še par fotk:
pohajač Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 takole zgleda pa z pobarvanim spojlerjem :whistle:
classic Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Na keslu na desni strani se mi dela majhen ris. Verjetno je kriv kombunezon. V temu delu je pod keslom majhen detajl imitacije karbona, kar bi jaz izkoristil in le tega nadaljeval po keslu. A je kdo že dajal gor "lepotne" nalepke? Verjetno bo najlažje kupiti v Luisu karbon nalepke, potem narediti modele iz malo tršega papirja, potem izrezati in pa le te nalepiti. Je mogoče kdo to že delal?
Frips Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Kaj pa če kupiš in nalepiš kar prozorno zaščitno nalepko? Dobiš v Lojzu tam cca 1.5mm debelo A4.
cb1300 Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Kaj pa če kupiš in nalepiš kar prozorno zaščitno nalepko? Dobiš v Lojzu tam cca 1.5mm debelo A4. :OK: :OK: :OK: najboljša varianta........jest sem prakticiral
classic Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Najlažje je res tako, sam jaz bi se malo igral. Ful lepo bi se dalo izvesti. A se komu pojavlja podoben ris?
Frips Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Ris ne, mi je pa pri prejšnjem motorju pobledela barva. Poliranje bi pomagal menda. Lahko, da si med vožnjo dobil kakšen kamenček al pa kaj podobnega?
classic Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Ma ne. Vidi se da je od hlač. Da se pa spolirat, sam to je kratkoročna rešitev. Nekaj moram gor dat.
flero Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 ...zakaj nam Evropejcem Yamaha ni namenila take barvne kombinacije (ZDA l.07)... :headbang: ... ...ko jo dobim jo štrihnem :naughty: ...pa še rdeč rob na platišča, pa bo R6 l.05 style :naughty: ...da bomo imel čez zimo vsaj kaj za delat... ...to je to...lahko pa potrdim, da sem po enourni testni vožnji našel motor, ki trenutno izpolnjuje kar največ pogojev za nakup...skratka za 1x same pohvale :OK: ... ...pa veliko užitkov FZ1 Fleksar Rider-ji... .) lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se