Frips Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Za moje pojme je predolg. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Za moje pojme je predolg. :hmm: Pa ga skrajšaj... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
komandos Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 Pa še lepši je a ne g. Komandos? Ja vi k mate honde pa teh problemu nimant a ne g ton :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
komandos Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 Za moje pojme je predolg. :hmm: Kolkor vem majo raje dolge kot pa kratke! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Pa je doma: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=8106 :rtfm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Vuk a si kaj gledal že glede tistih vibracij na armaturki. Nikakor da najdem točno od kod to prihaja :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Vuk a si kaj gledal že glede tistih vibracij na armaturki. Nikakor da najdem točno od kod to prihaja :hmm: Če me spomin ne vara, je meni vibrirala tista plastika nad števcem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Ham, točn, je že blo neki govora o tem :slap: Grem šraufat mal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 (popravljeno) Vuk a si kaj gledal že glede tistih vibracij na armaturki. Nikakor da najdem točno od kod to prihaja :hmm: Na števcu je trenutno še 0 km, nisem še ga peljal. Ma pa Rude kar prav, kolko se spomnim iz Fazer forumov. Bom pa ti probal najt link v katerem piše rešitev te zadeve. EDIT: našel link: KLIK Popravljeno Februar 14, 2008. Popravil vuk76 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Na števcu je trenutno še 0 km, nisem še ga peljal. Ma pa Rude kar prav, kolko se spomnim iz Fazer forumov. Bom pa ti probal najt link v katerem piše rešitev te zadeve.EDIT: našel link: KLIK Ne znam nemško, tako da ne vem kako so zadevo tam rešili. Jest sem vijake od maske malo odvil, stisnil masko kot sem lahko na tisto nesrečno plastiko in masko privil nazaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Ne znam nemško, tako da ne vem kako so zadevo tam rešili. Jest sem vijake od maske malo odvil, stisnil masko kot sem lahko na tisto nesrečno plastiko in masko privil nazaj. Malo so podložili števce ter z dvostranskim lepilnim trakom obložili masko in vse plastike okoli maske ter vse na novo privili. Vsak je pač malo po svoje eskperimentiral, da je našel najboljšo rešitev zase. To je tak zdaj na hitro prevedeno in povzeto. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 (popravljeno) Pa je doma:Pa je doma: Mater, to maš neki stealth model :naughty: :worship: B) Popravljeno Februar 14, 2008. Popravil BlueSpeed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
komandos Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Vuk a si kaj gledal že glede tistih vibracij na armaturki. Nikakor da najdem točno od kod to prihaja :hmm: Zamenjaj avspuh pa te ne bodo motile vibracije k jih ne boš šlišal. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 Končno v živo videl kak zgledajo rollbari na Fazerki. Kak se vam zdijo?? Sem v dilemi rollbari ali crashpadi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ankh Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 Končno v živo videl kak zgledajo rollbari na Fazerki. Kak se vam zdijo?? Sem v dilemi rollbari ali crashpadi... Rollbari niso najlepši, toda zelo uporabni pri padcu motorja po tleh. Ko sem spomladi (lansko leto) videl podrsano FZ 1 z obeh strani in slišal, koliko bo stalo popravilo, sem jih takoj nataknil na motor (Givi). Motorja še nikoli nisem nagnil v ovinku toliko, da bi drajsal z rolibar zaščito po tleh. lp Ankh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 crashpadi + bug spojler oz. če se da dobit cel oklep :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 crashpadi + bug spojler oz. če se da dobit cel oklep :naughty: bug spojler še pride...cel oklep pa ziher ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 no če misliš dat bug spojler pol sigurno crash pade.. rollbar pa bugspojler pomoje nikakor ne gre skupaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 no če misliš dat bug spojler pol sigurno crash pade.. rollbar pa bugspojler pomoje nikakor ne gre skupaj. Si me že skoraj prepričal. @all - Kaj mogoče kdo slučajno ve, kakšne mere imajo tisti navoji na Yamahci,kamor zašraufaš tele zadeve, ki so na sliki.Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robka Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Si me že skoraj prepričal. @all - Kaj mogoče kdo slučajno ve, kakšne mere imajo tisti navoji na Yamahci,kamor zašraufaš tele zadeve, ki so na sliki.Hvala. M6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Recimo danes,ko je bilo malo topleje....mestna vožnja (3 semaforji v celju)...temp. motorja se je dvignila na semaforju na 105 st. Koliko se pa kaj pri vas giblje? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
classic Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 Včeraj in v nedeljo nikoli preko 80 C. Med vožnjo 76 C. Nisem pa stal na nobenem semaforju. Relacija Velenje - Logarska - Šempeter. Me kar strese, ko se spomnim kako je bilo fajn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 Recimo danes,ko je bilo malo topleje....mestna vožnja (3 semaforji v celju)...temp. motorja se je dvignila na semaforju na 105 st. Koliko se pa kaj pri vas giblje? :hmm: meni se ponavadi (vsaj kot sem videl) .. vzdigne na 103 ... potem pa pade do ene 95 in tako gor in dol :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 A pol je isto oz podobno kot pri meni. Se dviguje in pada :whistle: Vprašal sem, ker pri prejšnjem motorju nisem bil vajen takih nihanj. Oz se mi je ventilator vklapljal bolj poredko. Me je pa sedaj skrbelo, če imajo oklepi kaj pri tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se