Sanda7 Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 ojla fezeraši :winkiss: sm ugotovila, da je v meni zgleda ostalo še nekaj fezeraškega duha ja no po treh sezonah in treh fejzerkah niti ni čudno, da se človek nekako naveže in po dveh sezonah kawla pa suzukija začne nazaj premišlavat o fejzerkah tko da mam občutek da se drugo leto vrnem nazaj na yamaho če ne že prej,ma hočem povedat če se kdo odloči za prodajo, da me obvesti oz da me imate en mal v mislih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 22, 2008 Deli Objavljeno Maj 22, 2008 Zabeleženo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Maj 22, 2008 Deli Objavljeno Maj 22, 2008 ojla fezeraši :winkiss: sm ugotovila, da je v meni zgleda ostalo še nekaj fezeraškega duha ja no po treh sezonah in treh fejzerkah niti ni čudno, da se človek nekako naveže in po dveh sezonah kawla pa suzukija začne nazaj premišlavat o fejzerkahtko da mam občutek da se drugo leto vrnem nazaj na yamaho če ne že prej,ma hočem povedat če se kdo odloči za prodajo, da me obvesti oz da me imate en mal v mislih. S tem motorjem je tko, ko ga enkrat maš, ga nočeš prodat :naughty: Ampak useeno upam da najdeš koga ki ga prodaja, da se nam pridružiš :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 22, 2008 Deli Objavljeno Maj 22, 2008 verjamem,ampak vedno se najde kdo ki ga mora nujno prodat,še sreča sem pa dve urci nazaj prvič sedela na tem bajku prve tri sekunde so bile odločilne in narisale nasmešek na ustih tako da mislim da sem našla motor za naslednjo sezono,ja no mal zgodi sm se začela ubadat s tem sicer pelala se nisem ker ne morem neznanca kr prosit za giro,sem pa opazila da ima precej trdo oziroma težko bilanco na mestu,sm že pogledala če ni imel gume prazne sej pol ko pelješ itak ni panike sam na mestu k sm jo zasukala mal levo-desno mi je blo pa orng čudno drgač pa zvok akrapoviča je hud,mogoče mi je vizualno mal prevelik sam je že cool skratka hud motor :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Maj 22, 2008 Deli Objavljeno Maj 22, 2008 verjamem,ampak vedno se najde kdo ki ga mora nujno prodat,še srečasem pa dve urci nazaj prvič sedela na tem bajku prve tri sekunde so bile odločilne in narisale nasmešek na ustih tako da mislim da sem našla motor za naslednjo sezono,ja no mal zgodi sm se začela ubadat s tem sicer pelala se nisem ker ne morem neznanca kr prosit za giro,sem pa opazila da ima precej trdo oziroma težko bilanco na mestu,sm že pogledala če ni imel gume prazne sej pol ko pelješ itak ni panike sam na mestu k sm jo zasukala mal levo-desno mi je blo pa orng čudno drgač pa zvok akrapoviča je hud,mogoče mi je vizualno mal prevelik sam je že cool skratka hud motor :worship: :topic: Mogoče se pa naslednjo sezono sploh ne bo potrebno peljati na motorju (tega se bolj bojim, kot pa kakšen motor bi lahko kupil). Za vsak slučaj poglej še za kako kolo :blush: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 sicer pelala se nisem ker ne morem neznanca kr prosit za giro,sem pa opazila da ima precej trdo oziroma težko bilanco na mestu, Pele se kot stara FZS 600...oz še bolš :D Belanca na mestu ni nič težja kot pri fzs600, je pa cel motor težji :whistle: drgač pa zvok akrapoviča je hud,mogoče mi je vizualno mal prevelik sam je že cool Mal je predolg....sam se ga navadiš, oz pozabiš na to, ko zaigra :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Pele se kot stara FZS 600...oz še bolš :D Belanca na mestu ni nič težja kot pri fzs600, je pa cel motor težji :whistle: Mal je predolg....sam se ga navadiš, oz pozabiš na to, ko zaigra :evilgrin: Se vozis brez db killerja?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 (popravljeno) Ja :unsure: PS.: Oz. ga imam pod zicem Popravljeno Maj 23, 2008. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Ja :unsure: PS.: Oz. ga imam pod zicem Pa je tolko placa;jaz sem nabavil malo drugacen db killer(se slisi kar dobro) in pa EXUP Dummy, da lahko celo EXUP zadevo ven vrzem in dobim malo vec placa pod zicem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 (popravljeno) Hja plac....Not je modificirana PP in dB killer. Je pa res, da je zaradi tega orodje doma. Edino, ko sem na hrvaškem ali kje južneje, dB killer ostane doma in gre not orodje. Če mi pa uspe enkrat pridet še do strehce za zadnji zic, bo pa tudi še nekaj dodatnega prostora na voljo. Popravljeno Maj 23, 2008. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Hja plac....Not je modificirana PP in dB killer. Je pa res, da je zaradi tega orodje doma. Edino, ko sem na hrvaškem ali kje južneje, dB killer ostane doma in gre not orodje. Če mi pa uspe enkrat pridet še do strehce za zadnji zic, bo pa tudi še nekaj dodatnega prostora na voljo. Mislis pokrov sedeza??Sploh ni problem dobit;na nemskem forumu se je zbralo par ljudi in so naredili zadevo in jo sedaj trzijo. Se rak so nardili,da je vec placa za razne zadeve. Ce te zanima mi javi;mogoce nabaviva skupaj in pride ceneje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Nekaj sem videl ja....sam mi je cena bila zasoljena :hmm: Kolk pa pride zadeva? Pobarvana? Nepobarvana? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Nekaj sem videl ja....sam mi je cena bila zasoljena :hmm: ajde da čujem kolk je to blo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 ajde da čujem kolk je to blo Cca. 160 EUR se mi zdi...cakam se pa potrditev. Ce lahko nardis ceneje(v kvaliteto ne dvomim) raje pri tebi narocim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 a ti za 160 € da zraven še sedež pa rezervar? dej se enkrat pripelji na :beer2: ne bova tukaj o € ker me bodo skenslali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 a ti za 160 € da zraven še sedež pa rezervar? dej se enkrat pripelji na :beer2: ne bova tukaj o € ker me bodo skenslali Okidoki...problem bo le cas...kak dolgo pa ti rabis motor doli?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Mati moja, 160€ za zadet. Dio porko lahko prodam motor za ta denar. Kr pejdi k Pohajaču, res je mož ki nardi kar reče! P.S v nedeljo barvam vse skupaj, pridem pokazat, te je pohvalu ličar da je špica narejen zadnji del ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Evo sem najdu mail....Nebarvana različica 160€ plus poštnina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Ekola, tako zgleda.... Vuk..je to isto, kot si ti videl? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Ekola, tako zgleda.... Vuk..je to isto, kot si ti videl? Jp, to je to...fazerforum.net...user ISCONT je to naredil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Sem se tudi sam enkrat z Pohajačem pogovarjal o tem...sam treba čas najdet in it z motorjem do njega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Mati moja, 160€ za zadet. Dio porko lahko prodam motor za ta denar. Kr pejdi k Pohajaču, res je mož ki nardi kar reče! P.S v nedeljo barvam vse skupaj, pridem pokazat, te je pohvalu ličar da je špica narejen zadnji del ! ... ej mi bo še nerodno ratalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 a mogoč kdo ve če paše orginal yamaha nosilc iz fejzerke600 oz fz6s na fz1,to je tist nosilc ki se ga našravfa na ročke za držat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 (popravljeno) Nope, ne paše..... Na fz1 se stranske ročke ne dajo šraufat, ker so zlite skupaj z plastiko zadka. Popravljeno Maj 23, 2008. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Prvo poskusno montiranje stranskih kufrov na Fazerco je uspelo;na sreco ma kufer na par mm lufta nad izpuhom. Sedaj samo se odstranim nosilce za original blinkerje in prestavim precno ojacitev in zadeva bo perfektna za daljse furce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se