rdeci_vragec Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Evo, moj je dobil za nov let kufre, da bom lahk pir okol vozu :P Madona...6 let sem govoril, da naš pa ne bo mel kufrov....heh Samo pa ful dobro zgledajo, prav v stilu motorja. Dobra izbira. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Tamala FJR :) Hja...z leti se zresniš :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 Evo, moj je dobil za nov let kufre, da bom lahk pir okol vozu :P Madona...6 let sem govoril, da naš pa ne bo mel kufrov....heh Jah, staras se, staras :whistle: Kul zgleda. Malo cenejsa FJR :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 Danes naredim še "ojačitve" med nosilci (za tablico). @Vuk: A tebi tudi pride spodnja stran desnega kufra 2mm nad rorom? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 Evo, da bote prej zmontiral :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 Danes naredim še "ojačitve" med nosilci (za tablico). @Vuk: A tebi tudi pride spodnja stran desnega kufra 2mm nad rorom? :hmm: JP, bo nekaj takega...zelo,zelo blizu,ampak ni panike. Je malce vecja panika na koncu desnega kufra,kjer piha Akrapo ven. Tam se je meni rahlo sprmenila sruktura materiala, pa sem zalepil cisto tanko samolepilno alu folijo gor. Izvaja svojo funkcijo bp. Drgac pa lahko malo podlozis spodnja dva sraufa ki drzita kufer;oblpeis z kaksnim debelejsim selotejpom. Evo, da bote prej zmontiral :D He,he...dobro zgleda. :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 Evo, da bote prej zmontiral :D sem že zmenjen z mojim serviserjem Primcem ... verjetno že ta teden namontiram :whistle: VUK76.. hvala še enkrat ... :beer2: Frips... še žal ti bo .. hehe :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 Hmmm zakaj že :P ;) ;) @Bagio....daj sliko mopeda, da vidimo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thunderace Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 (popravljeno) Pozdravljeni, no zanima me če je cena 9k€ za novo FZ1-S letnik 2008 ugodna, ali bi se jo dalo dobiti še ugodneje? (verjetno da ne). Pa še če ima slučajno kdo izkušnje z thunderace-om in FZ1-S, so pri sopotniku noge kaj manj skrčene, motorja sta po ccm im KM približno enaka, kakšna pa sta navora in vozne lastnosti, v teži mislim da ni velike razlike. Hala in LP. Popravljeno Januar 28, 2009. Popravil thunderace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 Če je motor čisto nov (0 km), je cena ok (predpostavka da je 09 letnik za 10300€ :hmm:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thunderace Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 Ja motor je t 0 km iz trgovine. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 Pol vredu cena...lahk pa probaš sfehtat še kake crash pade inp :evilgrin: Glede Trace pa....kaj pavem..... nov motor je nov motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thunderace Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Sem šel gledat eno grafitno v salon, pa sem na zadnjem delu oklepa (plastika zadaj pod ročaji) opazil, pod določenim kotom da je barva kot pomarančna lupina, mislite da je bil že naknadno barvan, ali se le tako vidi? Se vidi pri vaših FZ1S-ih tudi pod določenim kotom tako? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Hmmm zakaj že :P ;) ;) @Bagio....daj sliko mopeda, da vidimo..... Slika pride takoj ko ga postavim ven,ker ga notri ne morem slikat(premalo prostora). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Sem šel gledat eno grafitno v salon, pa sem na zadnjem delu oklepa (plastika zadaj pod ročaji) opazil, pod določenim kotom da je barva kot pomarančna lupina, mislite da je bil že naknadno barvan, ali se le tako vidi? Se vidi pri vaših FZ1S-ih tudi pod določenim kotom tako? Tudi na mojem se vidi,kar na večih delih pa mislim da ni bil barvan.Moj je letnik 2008 kupljen je pa letos,sem se pa dogovoril za 9000eur,tako mislim da je to kar dobra cena. Mi je pa dal še dober popust za bočne plastike ki sem jih kupil pri njih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thunderace Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 A potem se pri vseh tako vidi? Kje si ga pa kupil, če ni skrivnost? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 A potem se pri vseh tako vidi? Kje si ga pa kupil, če ni skrivnost? :naughty: Mislim da se vidi na vseh,to je zaradi barve ki je občutljiva na ravnino ko jo gledaš pod določenim kotom.Če boš motor pogledal pri dobri svetlobi pod določenim kotom in na delih kjer je površine težje obdelati,boš videl da boš še kje našel podobno Tudi jaz ko sem se zagrel za to barvo sem to opazil,in mislil da so kasneja pobarvali.Prvič sem gledal v delti in nato še v moto centru Habjanič na Ptuju kjer sem ga potem tudi kupil je bilo enako. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thunderace Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 (popravljeno) Potem se to vidi pri vseh, ki so grafitne barve, pri modri in rdeči pa ne? Koliko pa kaj stane kasko zavarovanje? Popravljeno Januar 29, 2009. Popravil thunderace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 kasko je mene prišel 1,2k€ ...se je pa v mojem primeru že izplačal...(žal) Lp, Z Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Mislim da se vidi na vseh,to je zaradi barve ki je občutljiva na ravnino ko jo gledaš pod določenim kotom.Če boš motor pogledal pri dobri svetlobi pod določenim kotom in na delih kjer je površine težje obdelati,boš videl da boš še kje našel podobnoTudi jaz ko sem se zagrel za to barvo sem to opazil,in mislil da so kasneja pobarvali.Prvič sem gledal v delti in nato še v moto centru Habjanič na Ptuju kjer sem ga potem tudi kupil je bilo enako. bagio ma kr prav;tudi pri mojemu se to vidi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Potem se to vidi pri vseh, ki so grafitne barve, pri modri in rdeči pa ne?Koliko pa kaj stane kasko zavarovanje? Pri grafitni se vidi sigurno ampak mene ne moti,saj se to vidi le pod določenim kotom in če gledaš na blizu. Za ostale barve ne vem,ker mi je bila ta barva najbilj všeč in ostalih sploh nisem tako natančno gledal da bi lahko rekel da majo ali ne Obvezno,kasko ao plus z 50% bonifikacije in neodjavo ter paketnim popustom pride pod 900eur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdenkoK Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Obvezno,kasko ao plus z 50% bonifikacije in neodjavo ter paketnim popustom pride pod 900eur Jap....jaz moram imet še krajo posebej....(fafling) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bass Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 Da vas mal narajcam, aja pa...NE, ne dobi se pr nas. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 A se ker odloča za prodajo fazerce1000, začetni letnik.....pogoj...lepa pa pocen :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thunderace Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Kje ste kupili nosilec za kovček, katerega se najbolj splača(givi?), kakšne so cene, a se nosilec za stranske kovčke dokupi posebej, lahko nanj montiraš tudi stranske torbe???? Hvala. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se