pupa Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Tvoj dragi to zahteva iz drugih razlogov :naughty: :naughty: :whistle: ma ne.. nisem vedela.... :slap: zdej me samo skrbi, zakaj tvoji prijatelji to od tebe "zahtevajo" :whistle: :whistle: :whistle:
Thundercat Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Iz posebnih razlogov, ki vključujejo vžigalnik, seveda. :D
pupa Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Iz posebnih razlogov, ki vključujejo vžigalnik, seveda. :D a ni malo premajhen?? upam vsaj, da lubrikant uporabljajo............
Dolenc™ Objavljeno Julij 22, 2006 Opozori Objavljeno Julij 22, 2006 Ko sem bil majhen, je moja starejša sestra na meni izvajala od kung fuja do karateja, kasneje sva postala že zelo dobra in sva izvajala trike ala matrix, letenje čez šipo pa to :D, pa tud en fajt je bil s palcam, sam ker jih nisva mela sva (no je) uporabla kar metlo :D Ah ja to so bli časi :)
Brdaus Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 Meni je tudi bil Shotokan všeč... :) Meni je še vedno :grim
Tomozuki Objavljeno Julij 30, 2006 Opozori Objavljeno Julij 30, 2006 a ni malo premajhen?? upam vsaj, da lubrikant uporabljajo............ Eh, nekateri smo pač uvideli, da je prihodnost ogrevanja v bioplinu :naughty:
extr3m3 Objavljeno Avgust 20, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2006 Jst treniram Kickbox slabo leto, pa sm zadovoln! S to brorilno veščino sm se marskej nauču (dihanje, udarci,..blabla) in navsezadnje dobu tut kej mišic in kilogramov :) Hehe Priporočam vsem, za katere nameravate trenirat kkšno borilno veščino.
SEOI-NAGE Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 Evo nas judoiste.. Treniram 7 let, pas pa nima veze, sicer pa plavi
kalanček Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 velik ste govoril o shotokan karateju kako pa zgleda tista športna oblika karateja (k spominja bl na atletko)
Broj Jedan Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 (popravljeno) Ali kdo pozna KUK SUL DO? Ali je ta borilna veščina že prodrla k nam? Gre za neko vrsto korejske variante Jiu Jitsu-ja od vsega začetka podprto z meditacijo. Moj bratranec ki živi v GB je dal svoja otrokca (punčka 5 let in fantek 7 let) trenirati to veščino in je zelo zadovoljen - otroka sta napredovala v pol leta neverjetno v motoriki, samozavesti in tudi v prvi stopnji sproščanja - predhodnika meditacije. Iz prej plašnih otrok sta se spremenila v samozavesta malčka prežeta s samokontrolo. KUK SUL DO Popravljeno September 6, 2006. Popravil Broj Jedan
Pervy Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 velik ste govoril o shotokan karateju kako pa zgleda tista športna oblika karateja (k spominja bl na atletko) bežikaj :devil: :grim
Brdaus Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Treniram 7 let, pas pa nima veze, sicer pa plavi Barva ni merilo kakovosti :yes: Na ma kdo kake podatke od RYU KYU KEMPO? Bojda se tepejo po živcih, pa me mal zanima tale stvar.
Broj Jedan Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Barva ni merilo kakovosti :yes: Na ma kdo kake podatke od RYU KYU KEMPO? Bojda se tepejo po živcih, pa me mal zanima tale stvar. vrsta karateja z Okinawe RYU pri nas ga še ni <_<
Brdaus Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 vrsta karateja z Okinawe RYU pri nas ga še ni <_< :hmm: Kokr sm jest brau v eni stari številki "nevemkererevije" je BAJE en mojster z Novega mesta... bom še mal pobrskal po netu. .)
XDR Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Zanima koga kraw maga? Hap ki do? In anti teror? evo vam..... Bi lahko kdaj skupaj potrenirali te zadevice. Se splača je ful koristo za vse starostne skupine, tako ženske kot tudi moške.
Broj Jedan Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Zanima koga kraw maga? Hap ki do? In anti teror? evo vam..... Bi lahko kdaj skupaj potrenirali te zadevice. Se splača je ful koristo za vse starostne skupine, tako ženske kot tudi moške. kašen link?
tommm Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 zivjo v makotu v lj potekajo sem prebral, da potekajo treningi samoobrambe, ki temeljijo na jeet kune do-ju ali ima s to vescino kdo kaksne izkusnje ter ve kaj vec o vescini, ki se treneira v ljubljani...kako kakovostni so treningi in ostalo hvala za odgovore
SiR Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 zivjo v makotu v lj potekajo sem prebral, da potekajo treningi samoobrambe, ki temeljijo na jeet kune do-ju ali ima s to vescino kdo kaksne izkusnje ter ve kaj vec o vescini, ki se treneira v ljubljani...kako kakovostni so treningi in ostalo hvala za odgovore to je Bruce Lee nekaj mutil in transformiral klasični šotokan karate ... medtem, ko je bil negiben v bolnišnici beležke so objavljenje v knjigi Tao of Jeet Kune Do.
lightning Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 (popravljeno) Če že glih tekmujete, kdo se bo bolj neznano veščino spomnil...Kaj pravte na taki-duokan???? Menda nekje iz Tajske, zanimiv, sem enkrat gledal. Lahko pa da je ravno ta tista, katero trenira Brojeva žlahta po svetu(GB al kje že?) in so zato že v rosnih letih ratal ful odločni, sposobni in samodisciplinirani :? :? PS: Predno začnete brskat po netu, naj povem, da ta veščina ne obstaja. :P Popravljeno September 10, 2006. Popravil lightning
Broj Jedan Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Lahko pa da je ravno ta tista, katero trenira Brojeva žlahta po svetu(GB al kje že?) in so zato že v rosnih letih ratal ful odločni, sposobni in samodisciplinirani :? :? in kaj vraga tebe tako moti pri tem ... :slap: imaš morda kake osebne težave, pa si našel moj post za svoje jajcanje in pisanje kretenij ... kot ona bebava "sveta trojica"?
lightning Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 in kaj vraga tebe tako moti pri tem ... :slap: imaš morda kake osebne težave, pa si našel moj post za svoje jajcanje in pisanje kretenij ... kot ona bebava "sveta trojica"? Ja, imel sem osebno težavo, ki sem jo ravnokar uspešno rešil in je že v indexu :D In ja, tudi moj prejšnji post je nastal v času priprav na rešitev prej omenjene težave. Verjetno sem zato pozabil prilimat kakšnega smeškota, da bi stvar manj bolela in izpadla bolj kot hec, but, wat da fak ken aj du naw? :P Drgač je pa resja, da me včasih malo zasrbijo prsti, da bi se pridružil tvoji sveti trojici, samo se mi nikakor ne da v nedogled pregovarjat in cel dan posvetit motosvetu. PS: In najbolj važno.. ali ti mogoče kaj treniraš, ko tako zadovoljno lepiš linke do razno raznih faking muko kuko tudov in ostalih veščin?? Čist tko vprašam, da vem ali se te je treba bat :hmm: :? Sej drgač si pa sigurn car, sam mi, kreteni, tega ne znamo cent :kva2: :devil: :P
Einherjar Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 vrsta karateja z Okinawe RYU pri nas ga še ni <_< Ce se ne motim je sola le-tega v Litiji bila pred cca 3-4 leta, ne vem pa ce se obstaja. Trener je (bil?) en moj friend, s katerim sva karate trenirala.
Broj Jedan Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 1 .. In najbolj važno.. .. ali se te je treba bat :hmm: :? 2 mi, kreteni, ... 1 :yes: 2 :yes: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se