Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Tvoj dragi to zahteva iz drugih razlogov :naughty: :naughty: :whistle:

ma ne.. nisem vedela.... :slap: zdej me samo skrbi, zakaj tvoji prijatelji to od tebe "zahtevajo" :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno

Iz posebnih razlogov, ki vključujejo vžigalnik, seveda. :D

Objavljeno

Iz posebnih razlogov, ki vključujejo vžigalnik, seveda. :D

a ni malo premajhen?? upam vsaj, da lubrikant uporabljajo............

Objavljeno

Ko sem bil majhen, je moja starejša sestra na meni izvajala od kung fuja do karateja, kasneje sva postala že zelo dobra in sva izvajala trike ala matrix, letenje čez šipo pa to :D, pa tud en fajt je bil s palcam, sam ker jih nisva mela sva (no je) uporabla kar metlo :D

Ah ja to so bli časi :)

Objavljeno

Meni je tudi bil Shotokan všeč... :)

Meni je še vedno :grim

Objavljeno

Shotokan, za mene zakon! :OK:

Objavljeno

a ni malo premajhen?? upam vsaj, da lubrikant uporabljajo............

Eh, nekateri smo pač uvideli, da je prihodnost ogrevanja v bioplinu :naughty:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Jst treniram Kickbox slabo leto, pa sm zadovoln! S to brorilno veščino sm se marskej nauču (dihanje, udarci,..blabla) in navsezadnje dobu tut kej mišic in kilogramov :) Hehe

Priporočam vsem, za katere nameravate trenirat kkšno borilno veščino.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Evo nas judoiste..

Treniram 7 let, pas pa nima veze, sicer pa plavi

Objavljeno

velik ste govoril o shotokan karateju kako pa zgleda tista športna oblika karateja (k spominja bl na atletko)

Objavljeno (popravljeno)

Ali kdo pozna

KUK SUL DO?

Ali je ta borilna veščina že prodrla k nam?

Gre za neko vrsto korejske variante Jiu Jitsu-ja od vsega začetka podprto z meditacijo.

Moj bratranec ki živi v GB je dal svoja otrokca (punčka 5 let in fantek 7 let)

trenirati to veščino in je zelo zadovoljen - otroka sta napredovala v pol leta neverjetno

v motoriki, samozavesti in tudi v prvi stopnji sproščanja - predhodnika meditacije.

Iz prej plašnih otrok sta se spremenila v samozavesta malčka prežeta s samokontrolo.

KUK SUL DO

Popravljeno . Popravil Broj Jedan
Objavljeno

velik ste govoril o shotokan karateju kako pa zgleda tista športna oblika karateja (k spominja bl na atletko)

bežikaj :devil: :grim

Objavljeno

Treniram 7 let, pas pa nima veze, sicer pa plavi

Barva ni merilo kakovosti :yes:

Na ma kdo kake podatke od RYU KYU KEMPO? Bojda se tepejo po živcih, pa me mal zanima tale stvar.

Objavljeno

Barva ni merilo kakovosti :yes:

Na ma kdo kake podatke od RYU KYU KEMPO? Bojda se tepejo po živcih, pa me mal zanima tale stvar.

vrsta karateja z Okinawe

RYU

pri nas ga še ni

<_<

Objavljeno

vrsta karateja z Okinawe

RYU

pri nas ga še ni

<_<

:hmm: Kokr sm jest brau v eni stari številki "nevemkererevije" je BAJE en mojster z Novega mesta... bom še mal pobrskal po netu. .)

Objavljeno

Zanima koga kraw maga? Hap ki do? In anti teror?

evo vam..... Bi lahko kdaj skupaj potrenirali te zadevice. Se splača je ful koristo za vse starostne skupine, tako ženske kot tudi moške.

Objavljeno

Zanima koga kraw maga? Hap ki do? In anti teror?

evo vam..... Bi lahko kdaj skupaj potrenirali te zadevice. Se splača je ful koristo za vse starostne skupine, tako ženske kot tudi moške.

kašen link?

Objavljeno

zivjo

v makotu v lj potekajo sem prebral, da potekajo treningi samoobrambe, ki temeljijo na jeet kune do-ju

ali ima s to vescino kdo kaksne izkusnje ter ve kaj vec o vescini, ki se treneira v ljubljani...kako kakovostni so treningi in ostalo

hvala za odgovore

Objavljeno

zivjo

v makotu v lj potekajo sem prebral, da potekajo treningi samoobrambe, ki temeljijo na jeet kune do-ju

ali ima s to vescino kdo kaksne izkusnje ter ve kaj vec o vescini, ki se treneira v ljubljani...kako kakovostni so treningi in ostalo

hvala za odgovore

to je Bruce Lee nekaj mutil in transformiral klasični šotokan karate ... medtem, ko je bil negiben v bolnišnici

beležke so objavljenje v knjigi Tao of Jeet Kune Do.

Objavljeno (popravljeno)

Če že glih tekmujete, kdo se bo bolj neznano veščino spomnil...Kaj pravte na taki-duokan???? Menda nekje iz Tajske, zanimiv, sem enkrat gledal.

Lahko pa da je ravno ta tista, katero trenira Brojeva žlahta po svetu(GB al kje že?) in so zato že v rosnih letih ratal ful odločni, sposobni in samodisciplinirani :? :?

PS: Predno začnete brskat po netu, naj povem, da ta veščina ne obstaja. :P

Popravljeno . Popravil lightning
Objavljeno

Lahko pa da je ravno ta tista, katero trenira Brojeva žlahta po svetu(GB al kje že?) in so zato že v rosnih letih ratal ful odločni, sposobni in samodisciplinirani :? :?

in kaj vraga tebe tako moti pri tem ...

:slap:

imaš morda kake osebne težave, pa si našel moj post

za svoje jajcanje in pisanje kretenij ...

kot ona bebava "sveta trojica"?

Objavljeno

in kaj vraga tebe tako moti pri tem ...

:slap:

imaš morda kake osebne težave, pa si našel moj post

za svoje jajcanje in pisanje kretenij ...

kot ona bebava "sveta trojica"?

Ja, imel sem osebno težavo, ki sem jo ravnokar uspešno rešil in je že v indexu :D In ja, tudi moj prejšnji post je nastal v času priprav na rešitev prej omenjene težave. Verjetno sem zato pozabil prilimat kakšnega smeškota, da bi stvar manj bolela in izpadla bolj kot hec, but, wat da fak ken aj du naw? :P

Drgač je pa resja, da me včasih malo zasrbijo prsti, da bi se pridružil tvoji sveti trojici, samo se mi nikakor ne da v nedogled pregovarjat in cel dan posvetit motosvetu.

PS: In najbolj važno.. ali ti mogoče kaj treniraš, ko tako zadovoljno lepiš linke do razno raznih faking muko kuko tudov in ostalih veščin?? Čist tko vprašam, da vem ali se te je treba bat :hmm: :?

Sej drgač si pa sigurn car, sam mi, kreteni, tega ne znamo cent :kva2: :devil: :P

Objavljeno

vrsta karateja z Okinawe

RYU

pri nas ga še ni

<_<

Ce se ne motim je sola le-tega v Litiji bila pred cca 3-4 leta, ne vem pa ce se obstaja. Trener je (bil?) en moj friend, s katerim sva karate trenirala.

Objavljeno

1 .. In najbolj važno.. .. ali se te je treba bat :hmm: :?

2 mi, kreteni, ...

1 :yes:

2 :yes:

:lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!