INK Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Pozdravljeni, spet sem motorist in lastnik penziji in mojim letom primernega motorja F650 GS-Dakar.Srečno vsem, se vidimo Bravo, super, upam da se kmalu vidimo :OK:
biker77 Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Uvodna vožnja v sezono 2012 Kdaj: sobota 21.04.2012 ob 09:00 Kje: Moste 60B, 1218 Komenda, pred lokalom ConaB Poklepetali ob jutranji kavi, pozdravnih borovničkah, …. In približno ob 10:00 krenili na pot proti Krasu do gostilne Skok (http://www.slodesign.com/skok/ ) . Deloma nas bo pot vodila po avtocesti, nekaj po regionalnih, lokalnih cestah. Vmes se bomo ustavili na bencinskem servisu, da okrepčamo naše konjiče. Udeležbo mi zaradi lažje organizacije prosim sporočite do 15.4.2012 na mail : gabry18@gmail.com. Lp, Gabrijela uvodna vožnja v sezono pade 1.1. ne pa sred sezone no dromomaniac in BelaStrela 2
Mavti Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 uvodna vožnja v sezono pade 1.1. ne pa sred sezone no Podpis pod tole
Kmet2 Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 No pol pa vidva drugič organizirajta 1.1.2013.........pa da vas vidm basbas 1
Mavti Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 No pol pa vidva drugič organizirajta 1.1.2013.........pa da vas vidm Dobro dobro brez zamere :surrender: pri današnji birokraciji vsa čast organizatorjem bilo katere prireditve :worship: , je preveč truda zadaj ,malo debate pa tudi ne škodi Kmet2 1
Pips Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Vsekakor, samo Basbas je nekako knap s časom.Lp Miran Bravo, super, upam da se kmalu vidimo :OK:
rdeci_vragec Objavljeno Marec 26, 2012 Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 Ve kdo, kje bi se dalo dobit rabljene izpušne cevi (originalne) za R1200RT / ST (2005-2008)?
rdeci_vragec Objavljeno Marec 27, 2012 Opozori Objavljeno Marec 27, 2012 Mogoče eBay? Pregledal ebay.com, ebay.it, ebay.de. Večkrat. Žal se dobi samo za GS ali S verzijo.
PURPLE Objavljeno Marec 27, 2012 Opozori Objavljeno Marec 27, 2012 Ve kdo, kje bi se dalo dobit rabljene izpušne cevi (originalne) za R1200RT / ST (2005-2008)? Povej a potrebuješ cel komplet - od valjev do zaključnega lonca z loncem vred?
mtko Objavljeno Marec 27, 2012 Opozori Objavljeno Marec 27, 2012 Kaj pa tole: http://www.bike-teile.de/ Nisem iskal, samo je ena izmed možnosti. Sem pa našel za en drug motor že nekaj delov. Stvar deluje.
BMWRIDER Objavljeno Marec 29, 2012 Opozori Objavljeno Marec 29, 2012 Mslim,da se Boštjanu lahko izreče javna pohvala za tale podvig..Prvi Slovenec,ki mu je to uspelo...Ker nočem,da njegove avanture ostanejo v ozadju,sem si drznila tole prilimat na to stran..Vredno ogleda,vredno klepeta z njim...O tem,kako se motor v peklenskem mrazu obnaša (- 45),vam lahko sam pove..Najdete ga na FB-ju (BOšTJAN šKRLJ),na MS je BOB 7, zelo zanimiva je njegova stran www.aroundtheworld.si..na kateri opisuje vse svoje poti s čudovitimi fotografijami..
basbas Objavljeno Marec 29, 2012 Opozori Objavljeno Marec 29, 2012 Vsekakor, samo Basbas je nekako knap s časom.Lp Miran O ! evo kdo se je zbudu iz zimskega spanja. Pozdravljen Pips, sm že mislu, da si bivši motorist. Pridi kaj stroj pokazat ,da vidmo če bo za Pariz -Dakar. Lp. Dare.
basbas Objavljeno Marec 29, 2012 Opozori Objavljeno Marec 29, 2012 (popravljeno) Mslim,da se Boštjanu lahko izreče javna pohvala za tale podvig..Prvi Slovenec,ki mu je to uspelo...Ker nočem,da njegove avanture ostanejo v ozadju,sem si drznila tole prilimat na to stran..Vredno ogleda,vredno klepeta z njim... Seveda vsaka čast ,ampak prvi pa glih ni jih je blo že kar nekaj. tu je eden z motosveta--http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=4073 Popravljeno Marec 29, 2012. Popravil basbas
rdeci_vragec Objavljeno Marec 29, 2012 Opozori Objavljeno Marec 29, 2012 Povej a potrebuješ cel komplet - od valjev do zaključnega lonca z loncem vred? Zivjo PURPLE, iscem samo cevi s katalizatorjem od cilindrov do koncnega lonca. So pa iste bodisi za R1200RT kot za R1200ST. mtko: hvala za link, žal tudi tukaj ni cevi na razpolago. Bom se naprej iskal. Hvala.
lasagna Objavljeno Marec 29, 2012 Opozori Objavljeno Marec 29, 2012 Obveščam vse sotrpine, da bom zaradi pomanjkanja gum en ali pa dva meseca vozil japonca (tudi hropci moramo kdaj uživati). Se beremo v rubriki ketenspreji. Pips in solorider 2
Sky Objavljeno Marec 29, 2012 Opozori Objavljeno Marec 29, 2012 Obveščam vse sotrpine, da bom zaradi pomanjkanja gum en ali pa dva meseca vozil japonca (tudi hropci moramo kdaj uživati). Se beremo v rubriki ketenspreji. si se končno spametoval?
Kmet2 Objavljeno Marec 30, 2012 Opozori Objavljeno Marec 30, 2012 si se končno spametoval? Ne sam dnarja mu je zmanjkal......... :grim
Pips Objavljeno Marec 30, 2012 Opozori Objavljeno Marec 30, 2012 O ! evo kdo se je zbudu iz zimskega spanja. Pozdravljen Pips, sm že mislu, da si bivši motorist. Pridi kaj stroj pokazat ,da vidmo če bo za Pariz -Dakar. Lp. Dare. Stroj pripravljam za Kamčatko, ko bo fertik ga pokažem, drži se prijatelj stari.Miran basbas 1
PURPLE Objavljeno Marec 31, 2012 Opozori Objavljeno Marec 31, 2012 Obveščam vse sotrpine, da bom zaradi pomanjkanja gum en ali pa dva meseca vozil japonca (tudi hropci moramo kdaj uživati). Se beremo v rubriki ketenspreji. Ampak ne pozabi, da voziš dobro klasiko "ketnšprejerja" :naughty: , če bi imel možnost bi vozil velikega brata
MilanAndonovski Objavljeno April 15, 2012 Opozori Objavljeno April 15, 2012 Kdaj in kje ma BMWjev zastopnik dan odprtih vrat. Nekak bi rad probal F800 S/ST pa da vidim, če mi je všeč vožnja s tem Sem sedel na zadevi včeraj na Celovškem sejmu in zadeva ni niti tak napačna.
Ruf Objavljeno April 15, 2012 Opozori Objavljeno April 15, 2012 Kdaj in kje ma BMWjev zastopnik dan odprtih vrat. Nekak bi rad probal F800 S/ST pa da vidim, če mi je všeč vožnja s tem Sem sedel na zadevi včeraj na Celovškem sejmu in zadeva ni niti tak napačna. Pejt do Selmarja v Celje in ti bodo dali motor za testno vožnjo
Bremzer Objavljeno April 15, 2012 Opozori Objavljeno April 15, 2012 Kdaj in kje ma BMWjev zastopnik dan odprtih vrat. Nekak bi rad probal F800 S/ST pa da vidim, če mi je všeč vožnja s tem Sem sedel na zadevi včeraj na Celovškem sejmu in zadeva ni niti tak napačna. Ravno tak(znižan za 8 cm) naročen pri Valentinčiču za boljšo polovico, pride Maja ! Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 Uvodna vožnja v sezono 2012 Kdaj: sobota 21.04.2012 ob 09:00 Kje: Moste 60B, 1218 Komenda, pred lokalom ConaB Poklepetali ob jutranji kavi, pozdravnih borovničkah, …. In približno ob 10:00 krenili na pot proti Krasu do gostilne Skok (http://www.slodesign.com/skok/ ) . Deloma nas bo pot vodila po avtocesti, nekaj po regionalnih, lokalnih cestah. Vmes se bomo ustavili na bencinskem servisu, da okrepčamo naše konjiče. Udeležbo mi zaradi lažje organizacije prosim sporočite do 15.4.2012 na mail : gabry18@gmail.com. Lp, Gabrijela Ka je zdej,a odpade zaradi dežja.?Napoved je slaba in jaz če bo dež odpovedujem udeležbo in upam,da se prestavi na kak sončnejši vikend.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se