NightTic Objavljeno Marec 20, 2011 Deli Objavljeno Marec 20, 2011 hvala, sem pa zgleda edini BMW-jaš iz Zasavja na forumu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gabry18 Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 hvala, sem pa zgleda edini BMW-jaš iz Zasavja na forumu? ..po trenutnih podatkih glede kraja bivanja sta 2....Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dore61 Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 UPS mislim, da je tudi Turnišče še spada pod Prekmurje isto kot Lendava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gabry18 Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 UPS mislim, da je tudi Turnišče še spada pod Prekmurje isto kot Lendava ...bom preverila in popravla...objava v petek 26.3....lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gianni Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 :naughty: ..po trenutnih podatkih glede kraja bivanja sta 2....Lp :notworthy: :surrender: res je...Lep pozdrav iz Zagorja :naughty: hvala, sem pa zgleda edini BMW-jaš iz Zasavja na forumu? nope Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bedrC Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 F650GS na tretjem mestu?! Dodaj še enega, gorenjca Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
du-le Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 (popravljeno) [ :notworthy: :surrender: res je...Lep pozdrav iz Zagorja :naughty: V Zasavju nas je BMW-jašev ko listja in trave, ampak so vsi na cesti sedaj ko je posijalo sonce Popravljeno Marec 21, 2011. Popravil du-le Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 [ :notworthy: :surrender: res je...Lep pozdrav iz Zagorja :naughty: V Zasavju nas je BMW-jašev ko listja in trave, ampak so vsi na cesti sedaj ko je posijalo sonce .......misliš, da vsi orjejo njive Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
container Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 aaam kva je fora tega seznama? in kva se dogaja 15.? tale tema je čist nepregledna. se mi pa zdi da nekak pašem zram: r1100gs '99 lokacija: lublana Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NightTic Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 (popravljeno) fajn, to me pa veseli, lahk gremo skup na furo Popravljeno Marec 21, 2011. Popravil NightTic Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gabry18 Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 :naughty: :notworthy: :surrender: res je...Lep pozdrav iz Zagorja :naughty: nope ...Gianni-ste že trije.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gabry18 Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 (popravljeno) [ :notworthy: :surrender: res je...Lep pozdrav iz Zagorja :naughty: V Zasavju nas je BMW-jašev ko listja in trave, ampak so vsi na cesti sedaj ko je posijalo sonce ..opa..ste že štirje mušketirji na bmw motorjih...(iz Zasavja):naughty: Popravljeno Marec 21, 2011. Popravil Gabry18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gabry18 Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 aaam kva je fora tega seznama? in kva se dogaja 15.? tale tema je čist nepregledna. se mi pa zdi da nekak pašem zram: r1100gs '99 lokacija: lublana ..Lahko si lepo prebereš temo od prvega do zadnjega posta, kot sem si jo jaz pa ti bo malo več jasno. in ti bo bolj pregledno..lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Marec 22, 2011 Deli Objavljeno Marec 22, 2011 (popravljeno) v soboto 26.3.2011 se iz Domžal (izpred vaških) odpeljem(o) proti MB do Gabry18 kjer nas potem ona preobleče v nove majčke in popelje mal naokoli. Izpred vaških štartam ob 8.30; do CE po stari cesti, od CE do MB pa po AC lp Popravljeno Marec 22, 2011. Popravil nejcgs Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest RND001 Objavljeno Marec 22, 2011 Deli Objavljeno Marec 22, 2011 WOW Nejcgs - tale logo bi pa res preveč ven sekal .) . Ampak meni je všeč A nam bo Gabry18 kaj povedala kaj bo na majčkah? Jaz sem že neučakana Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Marec 22, 2011 Deli Objavljeno Marec 22, 2011 A nam bo Gabry18 kaj povedala kaj bo na majčkah? Jaz sem že neučakana noče nič povedat - bo presenečenje Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
du-le Objavljeno Marec 22, 2011 Deli Objavljeno Marec 22, 2011 (popravljeno) v soboto 26.3.2011 se iz Domžal (izpred vaških) odpeljem(o) proti MB do Gabry18 kjer nas potem ona preobleče v nove majčke in popelje mal naokoli. Izpred vaških štartam ob 8.30; do CE po stari cesti, od CE do MB pa po AC lp Te počakam na Trojanah tam okrog 8:45, pa da jo skup užgemo do MB. Ampak jaz bi jo kar po stari cesti Popravljeno Marec 22, 2011. Popravil du-le Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NikolaTesla Objavljeno Marec 22, 2011 Deli Objavljeno Marec 22, 2011 Pridem tudi jaz do Vaških Bojsov in gremo od tam skupaj. Samo jaz še nisem letos v formi in ne mislim divjat, zato če boste prehitri skrenem nekje ob poti na AC, da pridem varno do MB. Se vidimo. LP Nikola Tesla Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Marec 22, 2011 Deli Objavljeno Marec 22, 2011 Te počakam na Trojanah tam okrog 8:45, pa da jo skup užgemo do MB. Ampak jaz bi jo kar po stari cesti ti si ded ............ in pol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 22, 2011 Deli Objavljeno Marec 22, 2011 noče nič povedat - bo presenečenje Od CE do MB pa avtocesti??? Najlepši del izpustit je greh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Marec 22, 2011 Deli Objavljeno Marec 22, 2011 Od CE do MB pa avtocesti??? Najlepši del izpustit je greh... ja pač ne poznam tistega dela od CE do MB. Koliko pa časovna vzame ta del od CE do MB po stari cesti? Mogoče bomo pa šli - če se bo časovno izšlo (cilj je, da v cca 1.5 ure pridem iz Domžal do MB ne da bi podiral hitrostne rekorde) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 22, 2011 Deli Objavljeno Marec 22, 2011 ja pač ne poznam tistega dela od CE do MB. Koliko pa časovna vzame ta del od CE do MB po stari cesti? Mogoče bomo pa šli - če se bo časovno izšlo (cilj je, da v cca 1.5 ure pridem iz Domžal do MB ne da bi podiral hitrostne rekorde) Če mate neko furo pa od Domžal do MB negre brez AC, pol pa to res ni neka fura Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
container Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 bo pa kr mal težka do maribora v 1.5h brez AC http://goo.gl/maps/7eov 120 km, 2h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
container Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 al pa tole http://goo.gl/maps/d0zL h h h h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NikolaTesla Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 START IZ MB JE OB 10h30! Domžale - MB po stari cesti (ob avtocesti), 2h5min, 117km Domžale - MB po avtocesti, 1h, 105km Kot sem rekel velja ob 8h30 start od Vaških Bojsov. (100m od izvoza za Domžale) po stari cesti mimo Trojan. V primeru, če bomo pozni ali če boste preveč divjali ali če se ne boste držali omejitev, skrenem ob poti na AC in se dobimo v Mariboru na zbornem mestu. Naj kdo prilima link na zemljevid ture, da jo vnesem v Garmina za vsak slučaj. Lep pozdrav Nikola Tesla Gabry18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se