nejcgs Objavljeno April 22, 2012 Opozori Objavljeno April 22, 2012 včeraj na poti domov je Gabry18 poletela iz motorja, naredila salto preko avtomobila in pristala na tleh potolčena in s poškodovanim gležnjem (ki so ji ga oskrbeli in ga že pošraufali). zaenkrat je na nenačrtovanem počitku v KC.
Ruf Objavljeno April 22, 2012 Opozori Objavljeno April 22, 2012 včeraj na poti domov je Gabry18 poletela iz motorja, naredila salto preko avtomobila in pristala na tleh potolčena in s poškodovanim gležnjem (ki so ji ga oskrbeli in ga že pošraufali). zaenkrat je na nenačrtovanem počitku v KC. a je bilo to v povezavi z biker77
nejcgs Objavljeno April 22, 2012 Opozori Objavljeno April 22, 2012 a je bilo to v povezavi z biker77 jap
bmwslo Objavljeno April 22, 2012 Opozori Objavljeno April 22, 2012 Gabry, , pozdravi se čimprej ZD€N€ 1
Kmet2 Objavljeno April 22, 2012 Opozori Objavljeno April 22, 2012 Kdaj greš proti Bohinju,danes? Sem že prebral na čveku....lp in srečno
Pips Objavljeno April 23, 2012 Opozori Objavljeno April 23, 2012 včeraj na poti domov je Gabry18 poletela iz motorja, naredila salto preko avtomobila in pristala na tleh potolčena in s poškodovanim gležnjem (ki so ji ga oskrbeli in ga že pošraufali). zaenkrat je na nenačrtovanem počitku v KC. Gabry 18, želim ti, da čim bolje okrevaš in se čim hitreje vrneš na motor.M.
Alesh Objavljeno April 23, 2012 Opozori Objavljeno April 23, 2012 včeraj na poti domov je Gabry18 poletela iz motorja, naredila salto preko avtomobila in pristala na tleh potolčena in s poškodovanim gležnjem (ki so ji ga oskrbeli in ga že pošraufali). zaenkrat je na nenačrtovanem počitku v KC. Gabry, dobro okrevaj!
nofla Objavljeno April 23, 2012 Opozori Objavljeno April 23, 2012 včeraj na poti domov je Gabry18 poletela iz motorja, naredila salto preko avtomobila in pristala na tleh potolčena in s poškodovanim gležnjem (ki so ji ga oskrbeli in ga že pošraufali). zaenkrat je na nenačrtovanem počitku v KC. Gabry18 in pa seveda biker77, čimhitrejše in uspešnejše okrevanje!!
rposed Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 Pozdravljeni BMW - jaši. Od včeraj dalje sem postal ponosni lastnik BMW K1200 LT. Zaenkrat še kar ne morem verjeti, da je to res. Prvi občutki so fantastični, vožnja njami, tako da... :kva2: Upam, da bo kdaj kakšna skupinska vožnja in da kako rečemo!!!! Srečno in veliko varnih kilometrov vam želim!!! LP, RPOSED Kmet2 in BelaStrela 2
Kmet2 Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 Pozdravljeni BMW - jaši. Od včeraj dalje sem postal ponosni lastnik BMW K1200 LT. Zaenkrat še kar ne morem verjeti, da je to res. Prvi občutki so fantastični, vožnja njami, tako da... :kva2: Upam, da bo kdaj kakšna skupinska vožnja in da kako rečemo!!!! Srečno in veliko varnih kilometrov vam želim!!! LP, RPOSED Ti sam poklič pa pičimo..... :yes:
netopir1930 Objavljeno Maj 5, 2012 Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 Pozdrav! Imam za prodat originalni izpuh (samo lonec brez krivin) za BMW R 1200 GS ADVENTURE letnik 2008. Sem nabavu komplet Akrapoviča in ga ne potrebujem več... Cena 130 €!
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 Pozdrav! Imam za prodat originalni izpuh (samo lonec brez krivin) za BMW R 1200 GS ADVENTURE letnik 2008. Sem nabavu komplet Akrapoviča in ga ne potrebujem več... Cena 130 €! Se pridružujem z tem da imam jaz še krivine,vse je kromirano in nerabljeno za letnike od 2010 naprej.
NikolaTesla Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 Gabry... ja hudimana...čimprej se pozdravi. Nisem se udeležil srečanja zaradi ogromno obveznosti, na pol me pa tole preseneti. Se vidimo. LP NT
nofla Objavljeno Maj 10, 2012 Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Pozdravljeni BMW - jaši. Od včeraj dalje sem postal ponosni lastnik BMW K1200 LT. Zaenkrat še kar ne morem verjeti, da je to res. Prvi občutki so fantastični, vožnja njami, tako da... :kva2: Upam, da bo kdaj kakšna skupinska vožnja in da kako rečemo!!!! Srečno in veliko varnih kilometrov vam želim!!! LP, RPOSED Bravo, nekako te zastopim, sem (bil) na istem pred dvemi leti, pa še kar traja ... :yea1: Se srečamo kje ...
BelaStrela Objavljeno Junij 25, 2012 Opozori Objavljeno Junij 25, 2012 No, kko je zdej oljenalivalci, a gre kdo v GP?
PURPLE Objavljeno Junij 27, 2012 Opozori Objavljeno Junij 27, 2012 No, kko je zdej oljenalivalci, a gre kdo v GP? Bil lani - tako, da to leto zagotovo spustim skoz. More minit nekaj časa, da me bo spet potegnilo :yes:
boych Objavljeno Junij 27, 2012 Opozori Objavljeno Junij 27, 2012 Bil lani - tako, da to leto zagotovo spustim skoz. More minit nekaj časa, da me bo spet potegnilo :yes: Drugo leto spet gremo, da sprobamo novega R1250GS ... ... če ga bojo splavili do takrat ... Kmet2 1
rdeci_vragec Objavljeno Junij 27, 2012 Opozori Objavljeno Junij 27, 2012 No, kko je zdej oljenalivalci, a gre kdo v GP? Bli dve leti zapored, pa se nam nekako ne da še tretje :grrr PURPLE, a kravca kej binglja naokoli?
Kmet2 Objavljeno Junij 27, 2012 Opozori Objavljeno Junij 27, 2012 GP.....to je.... nisem glih najboljši v ugankah.....mogoče Grosuplje??(Avtoval)??
TBoxer Objavljeno Junij 27, 2012 Opozori Objavljeno Junij 27, 2012 GP.....to je.... nisem glih najboljši v ugankah.....mogoče Grosuplje??(Avtoval)?? Skoraj si uganil ... http://www.bmw-motor...2012_event.html Kmet2 1
Coban Objavljeno Junij 27, 2012 Opozori Objavljeno Junij 27, 2012 GP.....to je.... nisem glih najboljši v ugankah.....mogoče Grosuplje??(Avtoval)?? Rešitev uganke = Garmicsh - Partenkirchen ! Kmet2 in nejcgs 2
Kmet2 Objavljeno Junij 27, 2012 Opozori Objavljeno Junij 27, 2012 Sem dežuren na šihtu,če uspem najdet zamenjavo se vidimo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se