PURPLE Objavljeno April 15, 2017 Opozori Objavljeno April 15, 2017 Je to organiziral Polž? Lepo je videt nekaj let stare fotografije, zgledal sem kot nek "šmrkavec" Lahko bi kdaj ponovili 3nity 1
Wakasaki Objavljeno April 16, 2017 Opozori Objavljeno April 16, 2017 (popravljeno) lani ob zaključku sezone, joint the club Popravljeno April 16, 2017. Popravil Wakasaki BLACKACES 1
polž Objavljeno April 18, 2017 Opozori Objavljeno April 18, 2017 Ob 15. 4. 2017 ob 9:08, PURPLE pravi: Je to organiziral Polž? Lepo je videt nekaj let stare fotografije, zgledal sem kot nek "šmrkavec" Lahko bi kdaj ponovili polž prisoten lahko ponovimo,sam,da se ogreje zdaj verjetno zgledaš pravi mož 3nity in Alesh 2
solorider Objavljeno Maj 21, 2018 Opozori Objavljeno Maj 21, 2018 Ob 18. 4. 2017 ob 17:46, polž pravi: polž prisoten lahko ponovimo,sam,da se ogreje zdaj verjetno zgledaš pravi mož Ti pa ziher ze siv!
solorider Objavljeno Maj 21, 2018 Opozori Objavljeno Maj 21, 2018 Ob 12. 1. 2017 ob 21:37, NikolaTesla pravi: Upam, da se v letu 2017 zopet kaj vidimo. Slika iz srečanja iz 2008... in od takrat sva s Pavletom (sedi ob kozličku) zelo dobra prijatelja in celo z družinama skupaj preživljamo letne dopuste. Moja malenkost drugi z desne spodaj. pred 4 minutami, solorider pravi: Kaj pa v 2018?
polž Objavljeno Maj 26, 2018 Opozori Objavljeno Maj 26, 2018 Ob 21. 5. 2018 ob 16:29, solorider pravi: Kaj pa v 2018? dejmo se vsaj preštet
solorider Objavljeno Maj 26, 2018 Opozori Objavljeno Maj 26, 2018 pred 8 urami, polž pravi: dejmo se vsaj preštet Ti pa jaz......
Kmet2 Objavljeno Maj 28, 2018 Opozori Objavljeno Maj 28, 2018 Jz bi pršu pa se mi je bmf razpadu Kawl, MiNa, sesir in 1 other 2 2
farang Objavljeno Maj 29, 2018 Opozori Objavljeno Maj 29, 2018 Kmet, ma dej no, tist končnik boš pa že zamenu Sicer me pa res zanima kaj vse je šlo v maline na ekskurziji po Iranu. Kolikor sem bral ga je kar najebal po vseh ležečkotih in luknjah, blatu ipd. Kmet2 1
nofla Objavljeno Maj 29, 2018 Opozori Objavljeno Maj 29, 2018 pred 3 minutami, farang pravi: Kmet, ma dej no, tist končnik boš pa že zamenu ... dokler se tukaj zmenijo/mo, bo že motor zamenjal, ne samo končnik ... Kmet2 in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Maj 29, 2018 Opozori Objavljeno Maj 29, 2018 pred 4 urami, nofla pravi: ... dokler se tukaj zmenijo/mo, bo že motor zamenjal, ne samo končnik ... obnovil, generalno Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Maj 29, 2018 Opozori Objavljeno Maj 29, 2018 pred 8 urami, farang pravi: Kmet, ma dej no, tist končnik boš pa že zamenu Sicer me pa res zanima kaj vse je šlo v maline na ekskurziji po Iranu. Kolikor sem bral ga je kar najebal po vseh ležečkotih in luknjah, blatu ipd. Ko mi ga sestavijo nazaj objavim spisek popravila ...... nofla 1
Kawl Objavljeno Junij 1, 2018 Opozori Objavljeno Junij 1, 2018 Ob 29. 5. 2018 ob 18:22, Kmet2 pravi: Ko mi ga sestavijo nazaj objavim spisek popravila ...... Jaz sem pa ravno gledal te LT-je... pa sem spet preveč bral po drugih tujih forumih, pa še tvoje izjave in me je minilo... Je pa dobra alternativa Goldwingi...sam kvaliteta ni na istem nivoju.
Kmet2 Objavljeno Junij 1, 2018 Opozori Objavljeno Junij 1, 2018 pred 2 urami, Kawl pravi: Jaz sem pa ravno gledal te LT-je... pa sem spet preveč bral po drugih tujih forumih, pa še tvoje izjave in me je minilo... Je pa dobra alternativa Goldwingi...sam kvaliteta ni na istem nivoju. Če bi imel goldo, bi ostal tam, motor mislim. Lt je res trpel zlorabljanja od Maroka naprej, tam kjer so se po Atlasih vozili z endurami sem jaz tišal lt in jih po razdrapanem makedamu tudi vse nascal. Priča je forumaš Mac, ki je bil z mano, ko so me neki Italijančki na vrhu prelaza 3000mnv snemali in mi dajali roke itd.... Ni vse zlato kar se sveti in ni vse slabo kar se vidi črno. Obe plati medalje treba pogledat. Golda bi počepnila, garant. V iranu sem nabasal 15-20cm ležeči policaj pri 120kmh ....in ostal vozen , okvara abs, zvita feltna, odpoved stabilizatorja krmila, zjeban končnik....iz tam sem naredil še 7kkm in prišel domov. Golda se razpade. Kaldu, nofla, Quest in 2 others 5
Snečer Objavljeno Junij 1, 2018 Opozori Objavljeno Junij 1, 2018 Servisi LTja bodo za eno goldo Kawl, MiNa, Kmet2 in 1 other 1 2 1
nofla Objavljeno Junij 1, 2018 Opozori Objavljeno Junij 1, 2018 pred 10 minutami, Snecer pravi: Servisi LTja bodo za eno goldo ... to seveda govoriš iz prve roke, lastnih izkušenj, kajne! Kmet2 1
Snečer Objavljeno Junij 1, 2018 Opozori Objavljeno Junij 1, 2018 Pravkar, nofla pravi: ... to seveda govoriš iz prve roke, lastnih izkušenj, kajne! čakamo kalkulacijo po Iranu, al ti že veš kolko je škode naredil?
nofla Objavljeno Junij 1, 2018 Opozori Objavljeno Junij 1, 2018 pred 11 minutami, Snecer pravi: čakamo kalkulacijo po Iranu, al ti že veš kolko je škode naredil? ne vem, vem pa koliko stane vzdrževanje LT-ja .... Kmet2 1
Snečer Objavljeno Junij 1, 2018 Opozori Objavljeno Junij 1, 2018 pred 7 minutami, nofla pravi: ne vem, vem pa koliko stane vzdrževanje LT-ja .... no, kolk te je prišlo po Maroku in Iranu?
nofla Objavljeno Junij 1, 2018 Opozori Objavljeno Junij 1, 2018 pred 9 minutami, Snecer pravi: no, kolk te je prišlo po Maroku in Iranu? ... mene nič ... pa zaključujem tole "kr neki" nabijanje ...
Kawl Objavljeno Junij 1, 2018 Opozori Objavljeno Junij 1, 2018 Jaz dam pa roko v ogenj da bi golda zdrzala se en iran zraven. Seveda da vzmetenje prilagodis vsej tej obremenitvi. Imel sem sicer prastaro GL1200 pa ti povem da je to buletproof. Ne bom rekel neunicljiv ker unicit senda vse, definitivno pa skonstuerano za miljon milj kar je bilo tudo v praksi dokazano... No LT mi je vseeno všeč samo če bi mi ga kdo drug šraufal. Jaz vse šraufam sam in me je minilo samo ko sem gledal kje se zračni filter zamenja bognsvar da ti voda pride u zracen filterr Kmet2 in bosa 2
Quest Objavljeno Junij 1, 2018 Opozori Objavljeno Junij 1, 2018 pred 3 urami, Kawl pravi: in me je minilo samo ko sem gledal kje se zračni filter zamenja Kmet2 1
Kawl Objavljeno Junij 2, 2018 Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 pred 16 urami, Quest pravi: Za nove vem da je isti sranje stara si sam pokrov odprl, Vzel z dvema prstoma ven predal, in z metujčkom matico odšraufal pokrov filtra. Ne vem če je 5min dela Zato pa je servis LT in goldwing tako drag. Razlika je samo da goldwing dela LT pa dela s tem da je potrebno vanj kar nekaj vložit. Prosim ne se sedaj naslanjat na moje besede. Za goldwing vem da dela in dela za LT pa ne vem nimam izkušenj - pišem samo po prebranem iz tujih forumov , kjer je seznam okvar ogromen... Vsi pravijo da motor je fantastičen, ampak da ima enostavno preveč napak.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se