Kmet2 Objavljeno Junij 2, 2018 Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 pred 1 uro, Kawl pravi: Za nove vem da je isti sranje stara si sam pokrov odprl, Vzel z dvema prstoma ven predal, in z metujčkom matico odšraufal pokrov filtra. Ne vem če je 5min dela Zato pa je servis LT in goldwing tako drag. Razlika je samo da goldwing dela LT pa dela s tem da je potrebno vanj kar nekaj vložit. Prosim ne se sedaj naslanjat na moje besede. Za goldwing vem da dela in dela za LT pa ne vem nimam izkušenj - pišem samo po prebranem iz tujih forumov , kjer je seznam okvar ogromen... Vsi pravijo da motor je fantastičen, ampak da ima enostavno preveč napak. Še enkrat, če bi goldo gnal po takih razdrapanih makedamih bi ostalo bolj malo od nje....tu zaključujem tudi jaz nofla 1
bosa Objavljeno Junij 2, 2018 Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 pred 40 minutami, Kmet2 pravi: Še enkrat, če bi goldo gnal po takih razdrapanih makedamih bi ostalo bolj malo od nje....tu zaključujem tudi jaz ampak nisi in ne veš......evo zmagu sm.... MiNa in Kawl 1 1
Kmet2 Objavljeno Junij 2, 2018 Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 pred 50 minutami, xtzs pravi: ampak nisi in ne veš......evo zmagu sm.... Pokaži mi enega, ko jo je Nebroj slik ti namečem, kje je bmf ril.... Daj jih ti.....zmagu, zmagu MiNa 1
bosa Objavljeno Junij 2, 2018 Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Pokaži mi enega, ko jo je Nebroj slik ti namečem, kje je bmf ril.... Daj jih ti.....zmagu, zmagu Glej.....če sm js zmagu, si Ti zgubu.............evo, spet sm zmagu
Kawl Objavljeno Junij 2, 2018 Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 pred 52 minutami, Kmet2 pravi: Pokaži mi enega, ko jo je Nebroj slik ti namečem, kje je bmf ril.... Daj jih ti.....zmagu, zmagu Zdej si sam še GS-a kups namest KTM-a pa si zmagal
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se