Bambi61 Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Bambi61 2x Motoristek 2x Brrrm 2x BMWSlo 2x Bica 2x Lasagna 2x SuziQ 2 x ! Polž 2x Kekec III 2x To je to ! Dobili bi se na OMV pumpi ob 11 ,00 in sicer: Pelješ iz CE proti MB po avtocesti. Pri Hočah NE zaviješ desno z avtoceste proti MB ampak nadaljuješ smer Zagreb in tako prideš na konec avtoceste , kjer je semafor.Desno je Miklavž in Ptuj, levo zaviješ proti MB in že vidiš na svoji desni črpalko OMV !!! Tankamo mopede in gasssa ! O.K. ?
bmwslo Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Imam še 1 x BMW in na njem 2 x kandidata za zraven, pa še nista forumaša. A lahko gresta zraven ??
bmwslo Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Bambi61 2xMotoristek 2x Brrrm 2x BMWSlo 2x Bica 2x Lasagna 2x SuziQ 2 x ! Polž 2x Kekec III 2x To je to ! Dobili bi se na OMV pumpi ob 11 ,00 in sicer: Pelješ iz CE proti MB po avtocesti. Pri Hočah NE zaviješ desno z avtoceste proti MB ampak nadaljuješ smer Zagreb in tako prideš na konec avtoceste , kjer je semafor.Desno je Miklavž in Ptuj, levo zaviješ proti MB in že vidiš na svoji desni črpalko OMV !!! Tankamo mopede in gasssa ! O.K. ? A je to Ta pumpa
Brrrm Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Da Še eno naivno. Kako je z valuto? Bodo evroti v redu ali moramo nabaviti forinte?
bmwslo Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Da Še eno naivno. Kako je z valuto? Bodo evroti v redu ali moramo nabaviti forinte? Da, za kaj. Za pumpo, dodaten par ali oboje ?? ad 2. Sploh ni naivno ?? Upam da bojo € zadostovali . :unsure:
motoristek Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Pri meni zgleda, da bom tudi sam, ni še čist sigurno :whistle:
EURO Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Mater bomo fukal.... :lol1: Koga pa? Mene ni, hihi
bmwslo Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Jaz prijavljam še bodoče forumaše Roman 2 x (BMW R 1100 RT)
Bambi61 Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 (popravljeno) Ja to je prava pumpa! Ja zraven lahko gredo vsi dobrovoljci, še posebej če vozijo BMW ! Rabiš samo Ojrote- ni problema ! Bambi61 2x Motoristek 1x ? Brrrm 2x BMWSlo 2x Bica 1x ? Lasagna 2x SuziQ 2 x ! Polž 2x Kekec III 2x Roman 2x Mater, seznam se iz ure v uro spreminja :headbang: :headbang: Dajte si ga sami popravljat! :worship: Ne vem če SuziQ 2x pomeni dve ženski na motorju?? Potem vem zakaj sta Motoristek in Bica naenkrat solo :naughty: :whistle: Popravljeno Oktober 2, 2007. Popravil bambi61
bmwslo Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Vzeli na znanje Tole okrog Motoristeka in Bice pa nekih Q zna bit pa še zanimivo :naughty: :whistle:
lasagna Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 ----Ne vem če SuziQ 2x pomeni dve ženski na motorju?? Potem vem zakaj sta Motoristek in Bica naenkrat solo---- Najraje bi te pustil v božanski nevednosti in pričakovanju nečistovanja (karkoli že to je), ampak : - imamo eno Suzyq, ki ima moj moped in kozarce v skupni rabi. - imamo tudi SuziQ, ki se nakako preseda med F650 in nekimi Italijani. Pride z Maticem, ki žal še ni prepisal in registriral 1200C Independenta, tako da se eden od njiju zna znajti na prvaku letošnjega GP brez dodatnih nalepk. - kljub vsemu ne bomo preveč driftali. Dva dni sem treniral z raztegovanjem želodca in ni hudič, da ne bi požrli vsega pecsenja, ki ga lahko naredijo. Pol pa še po salame in Piszta czipolt dodatak jelima (v večini štacun vzamejo Maestro in ostalo plastiko). Suzyq in SuziQ sicer imata nekaj skupnega : obe tekoče preklinjata po madžarsko. Ne jima dajat preveč za pit, če se bomo kdaj vrnili. :naughty:
bica Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Jaz bom s sabo prpelu po vsej verjetnosti se nekaj prjatlov, ne bodo pa vsi na BMW-jih.
polž Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Prpel rajši prjatlce jih bolj prmankuje :rolleyes:
motoristek Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Jaz bom s sabo prpelu po vsej verjetnosti se nekaj prjatlov, ne bodo pa vsi na BMW-jih. Daj reci še Janu in Danaji.... :worship:
Pudla Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Uživajte. :naughty: Ja se idem malo prevrtati po šumi na Velebitu (makadam, a možda i nešto gore :evilgrin: ), kada me je već krenulo na Hvaru (zna motoristek kaj je bilo :whistle: ).
motoristek Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Uživajte. :naughty: Ja se idem malo prevrtati po šumi na Velebitu (makadam, a možda i nešto gore :evilgrin: ), kada me je već krenulo na Hvaru (zna motoristek kaj je bilo :whistle: ). Znam :whistle: previše... :beer2:
lasagna Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Jaz sem že speglal dežne polivinile. Vas peczenje !
bmwslo Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Jaz sem že speglal dežne polivinile. Vas peczenje ! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Če bo dež, jaz moje ne spravim na moped, sledi vožnja z avtom :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
bmwslo Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Ma kaksen dez..... Iz tvojih ust v božja ušesa, ampak u PM
bica Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Ma to so neke ang. mone kaj oni vejo kaksno vreme bo tle.
Bambi61 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Ma to so neke ang. mone kaj oni vejo kaksno vreme bo tle. Inglezi nimajo pojma!V soboto zjutraj bo sonce in 32 stopinj!! :rolleyes: Če ne, bo pa mogoče malo rosilo! Jaz čakam na zbirnem mestu !!!!
Bambi61 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Čuj, kaj pa če bo res dž! Gremo z avti????
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se