ZD€N€ Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 :headbang: :headbang: Ma kaki motoristi ste to ????? :headbang: :headbang: SREČNO POT !!!! Če se kaj spemeni pridem v MB ob 11,00 uri . LP ZD€N€
bica Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 ce se tako zmenmo..... sam nesmemo ze sedaj obupat... se jutri npr. ob 7.00 dobimo na forumu in se dokoncno zmenmo.
polž Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 pa kaj ,če bo dež bomo pa več popil pa še kadil se ne bo
bmwslo Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Ha za vas kadilce je lahko problem, da vam čike pogasi. Ja meni ni problem, mam pa občasno motoristko s sabo in tu pa JE problem če bo dež. :whistle: Bambi61 drugič organiziraj mlade punce tam, pa ne bomo svojih zmajev zraven vlekli in bo vse OK :naughty:
polž Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 če noče bo pa doma sam se je še lepše pelat
lasagna Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 (popravljeno) Čuj, kaj pa če bo res dž! Gremo z avti???? Ni šans ! Mi ga lahko kakšna ujma odnese ! Razen tega je že skrajni cajt za pranje mopeda. Popravljeno Oktober 5, 2007. Popravil lasagna
polž Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 rajš se zahodnjaki zmenmo kje se dobimo domžale,kamnik al vransko jaz grem po tuhinjski
Brrrm Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Jaz ne bom šel čez Tuhinjsko, ker bom šel kar diorekcijon CE-MB :P Kaki dež. Če ga bo kaj, ga bo samo zgodaj zjutraj, nato pa suho. Na vzhodu še posebej.
Bambi61 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Jaz ne bom šel čez Tuhinjsko, ker bom šel kar diorekcijon CE-MB :P Kaki dež. Če ga bo kaj, ga bo samo zgodaj zjutraj, nato pa suho. Na vzhodu še posebej. kaka kapljica nam ne bo škodila, saj smo motoristi , ali ne? Sicer pa bo vreme kar lepo, problem bo mogoče malo za zahodnjake, ko že ob 9 zjutraj štartajo?! Sicer pa se na forumu še prej vidmo oziroma čitamo! BMW Drajlenderaufšnit tura BO !!!! razen če padajo sekire!!
bica Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 (popravljeno) kaka kapljica nam ne bo škodila, saj smo motoristi , ali ne? Sicer pa bo vreme kar lepo, problem bo mogoče malo za zahodnjake, ko že ob 9 zjutraj štartajo?!Sicer pa se na forumu še prej vidmo oziroma čitamo! BMW Drajlenderaufšnit tura BO !!!! razen če padajo sekire!! Start je ob 8:00, ce bo dezevalo, bom sam, drugace nas bo vec. Popravljeno Oktober 5, 2007. Popravil bica
motoristek Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Jaz ne bom šel čez Tuhinjsko, ker bom šel kar diorekcijon CE-MB :P Kaki dež. Če ga bo kaj, ga bo samo zgodaj zjutraj, nato pa suho. Na vzhodu še posebej. Ti si pravi moderator :worship: jaz bi ti dal eno zvezdico več.... :yea1: Jaz grem v snegu, če je treba :naughty: če bi bili sami avti ostanem doma... :cry:
Bambi61 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 [Jaz grem v snegu, če je treba :naughty: če bi bili sami avti ostanem doma... :cry:
motoristek Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Jutri zjutraj se odločim, al ostanem doma al z motorjem... :worship:
ZD€N€ Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Ti si dedec MOTORISTEK !!!!! Z motorjem AL pa NIČ !!!!! Tako se pravi . Jaz sem že 95 % da grem zraven, če me vzamete ????, LP ZD€n€
polž Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 jaz grem 100% moja pa 96% saj smem a ne ? :unsure:
Bambi61 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Ti si dedec MOTORISTEK !!!!! Aha, jaz pa sn te pi#ka ? Al kaj! seveda gremo!!!
motoristek Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 sem zamudil vreme :headbang: kaj so rekli???
kekec III Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 (popravljeno) Jutri zjutraj se odločim, al ostanem doma al z motorjem... :worship: ih auh...če bo deževalo,bom eskiviral :krneki: ,ne mika me voda v čevljih,še posebaj ne v mojih... Popravljeno Oktober 5, 2007. Popravil kekec III
bmwslo Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Mislim da bo vse kot mora biti. :worship:
Bambi61 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 vreme bo na MB koncu od jutra naprej lepo! ne pozabite osebnih izkaznic oziroma pasušof! pasuš- potni list, paseport ... se vidimo :010 :010 :010 :beer2:
Bambi61 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 ih auh...če bo deževalo,bom eskiviral :krneki: ,ne mika me voda v čevljih,še posebaj ne v mojih... kaj nimaš čevljev ki ne premočijo???? :naughty: sicer pa ne bo dežja na štajerskem koncu/ meja so Hoče / :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se