Brrrm Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Počasi se bomo celjani spokali. Če pridejo v MB samo naši motorji pomeni, da smo iz cukra in da nas je po poti stopilo. Če bomo pa na motorjih, smo pa desci in babe. :)
bica Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 sem na Trojanah, se obracam-premocen do koze
bica Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 sem si premislil. dez pojenjuje. pridem pogledat vsaj do maribora
EURO Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 jaz se imam nalepke na hondi, ce jih kdo rabi jih posodim. fajn se mejte, jaz bi ze rad prisel, sam morem zdej it v velenje / rudnik z obiskom. uzivajte vseeno tudi ce je tako slabo vreme. :worship:
bmwslo Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Ha, midva sva že doma. Vreme sploh ni bilo slabo. Nasprotno, temperature več kot primerne za vožnjo. Meli smo se super, kot se BMW-jaši vedno imamo. Mene je le pretresel prizor pred Žalcem , ki sva ga videla ob prihodu. :cry: Slike sledijo, ko se malo urihtam. Ostali so še pri Vinetuju predvidevam :whistle:
Darko U2nc Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Pozdravljeni BMW-jaši a ste imeli včeraj vožnjo na Grad na Goričkem sem si malo ogledal vaše bayke žal pa sem pred vami tudi odšel drgač bi kakšno rekli L P Darko : :unsure:
bmwslo Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Da boste vedeli, kaj ste zamudili Res je blo pestro Tule nekje smo bili (v bližini) A ga spoznate ?? Gasilska Tole smo pa za seboj dobili (vsaka oseba), kot darilo gostitelja :whistle: Mater vam je lahko žal :headbang:
rosse20 Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 A ga spoznate ?? hehe... poglej rajš tole... :whistle: :blush:
motoristek Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Jelen pijan, ko ne vem kaj... Tudi jaz doma :naughty: bilo je super, družba super, še še še....... :worship:
zlati Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 tapravi ste niste s cukra :worship:
Bambi61 Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 (popravljeno) Bambi in bambika sva že doma! Težko hvalim , ker sem bil organizator- družba in vse ostalo ssssuperrrrr!!! Naša lepša polovica ! Popravljeno Oktober 7, 2007. Popravil bambi61
polž Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 sva doma bilo je super hvala bambiju in njegovi sestri :worship: :worship: hvala tudi ostalim
polž Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 nism vedu da ma motoristek sestro :naughty:
motoristek Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 nism vedu da ma motoristek sestro :naughty: :hmm:
cvetoo Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Ojla, BMW ima nekaj zanimivega v prodajnem programu, zato včasih pogledam tudi k vam, se pravi semle. Pa mi nekaj ne gre v glavo. Kaj hudiča pomenijo spiski, kao kdo vse vozi tovrstne motorje in je povrh vsega še član MS, potem pa so na določenih mestih številke brez imen. Kaj so to kaki svetniki ali kaj? LP Cvetoo,
motoristek Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Ti svetniki so prestopili v druge vrste... :yea1: in so na njihovo mesto prišli novi BMWjaši... :worship: kapiš... :naughty:
lasagna Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Kaj te Falusi Turizem so šele danes gor dali ? Hvala vsej kompaniji in dežurnemu animatorju Bambiju69 ups 61. Žabarji smo doma. Čakamo še Bico, da se pofočka. Program je bil odličen in če bi še en dan podaljšali, verjetno sploh ne bi šli več narazen. Moram še nekaj spit. Rodžer in ven.
mojgap Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Hojla Giant! A boš kaj spremenu svoj nick. Pomoje bo počasi že čas za to. :whistle:
SuziQ Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Ojla vsem ki ste bili danes z nami! Bilo je super mega najboljš, se še kdaj priporočamo! Lep pozdrav od suziq in boljše polovice.
bica Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Ekola jaz tudi ze doma....Organizatorja hvala za prijeten izlet.... Bilo je super.....druzba super....bo treba kmalu ponovit...
cvetoo Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Ti svetniki so prestopili v druge vrste... :yea1: in so na njihovo mesto prišli novi BMWjaši... :worship: kapiš... :naughty: Ne, pa ni problem. Problem imam le s pokritimi imeni, skritimi številkami, ljudmi brez obraza................. Najbrž sem se zato spodtaknil. Pozabi! Ej, čisto mimo grede. Trava ne raste več, BCS si najbrž že parkiral ne? :evilgrin: Lp, Cvetoo.
Brrrm Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Hej, hoj. Midva ravnokar prišla iz Kandorfe. Ni pomota. Je bil Falus turizem tako OK, da sva zvečer skočila še nazaj tja. Ko sva midva v Lendavi zadesnila in ste vi odlevili, sva se malo pred 14. uro naslikala v Moravskih toplicah in komaj, komaj, komaj dobila sobo. So nama vljudno povedeali, da bi bilo mnogo bolje, če bi stvar v naprej rezervirala. Pa saj to vemo. In, ko sem se nato namontiral nazaj na motor, da skočim v CE po avto, mi je najboljši zmaj povedal, da obstaja velika verjetnost, da je v Kandorfi pozabil mobitel. Eto to ga na. Zato sve bila še enkrat v Kandorfi. In ker sva bila že ravno tam, sva s seboj odpeljala tanartaboljdebelo bučo s tistih stopnic. :)
bica Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Kraj dogodka Nasa hisica Dzakuzi Pijanka Malico sta pripravila Polz in njegova zena Masince Toliko je po dveh dneh pokazel Zumo.
motoristek Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 Ne, pa ni problem. Problem imam le s pokritimi imeni, skritimi številkami, ljudmi brez obraza................. Najbrž sem se zato spodtaknil. Pozabi! Ej, čisto mimo grede. Trava ne raste več, BCS si najbrž že parkiral ne? :evilgrin: Lp, Cvetoo. Sploh te ne zastopim kaj te muči :hmm: Ko sem prišel domov sem ga parkiral v garažo :worship: 1. suhi 2. Špilferderber, 3. sax, 4. bmwslo, 5. bostov, 6. ftp, 7. netopir1930, 8. motoristek, 9. bmw, 10. Greyhound, 11. Pudla, 12. hirabbit, 13. Mitja, 14. Moto32, 15. tomaž, 16. EURO, 17. bladzo, 18. @nz@ 19. Čriček, 20. JOHNE, 21. bambi, 22. Pips 23. bplay 24. muha, 25. matjazek, 26. Andrej666 27. lasagna 28. mk-r 29. robberrt 30. Tetec 31. Lobo 32. BITANGOS 33. rockstar 34. Benka 35. JOHANA 36. lorenz 37. sivi 38. Ponci 39. Brumer 40. AlenStimec 41. IBA 42. Nanek 43. bica 44. S57CQ 45. moci 46. Primy22 47. kondor 48. BMW R51/3 49. ciciban 50. Brrrm 51. kaciga 52. nemo 53. berto 54. Rams 55. Mesh 56. bambi61 57. Motorist76 58. borstnik 59. biser 60. Giant 61. polž 62. mack 63. Aleš87 64. Dule 65. SuzyRider 66. ZD€N€ 67. AndiGS 68. goodie 69. ID 70. SuziQ 71. gogi5 72. ataIBA 73. Toncek
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se