bmwslo Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Motoristek, ne se niti trudit razumet. Kdo pa razume tiste, ki vozijo japanerje :whistle: Ja res je blo super. Bambi in bambika, še bosta lahko kako furco urihtala . :worship: :worship: Družba pa kot vsakič tudi :worship: :worship: :worship: :worship: Res da me je SuzyQ obdolžila, da mam tako majhnega, da ga sploh ne vidi ampak kaj bi to. :naughty: :010 :010 :beer2: :beer2: :beer2: :010 :010
polž Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 bmwslo ne sekiraj se z malim se ravno toliko na f.... kot z velikim :rolleyes:
bmwslo Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 bmwslo ne sekiraj se z malim se ravno toliko na f.... kot z velikim :rolleyes: :lol1: :lol1: :lol1:
motoristek Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 nisem vedel, da si ga kazal na okoli.... :lol1:
bmwslo Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 nisem vedel, da si ga kazal na okoli.... :lol1: Jebi ga. To se je dogajalo ravno takrat, ko si ti bil v fazi iskanja klobas :whistle: mi smo meli pa čas, pa smo malo klobasali :naughty:
tati Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Motoristek, ne se niti trudit razumet. Kdo pa razume tiste, ki vozijo japanerje :whistle: bmwslo@bi ti rad dobil kakšno pravo pošteno bunko, recimo v petek ko bom zopet v vašem vele mestu, ma saj te mam rada, ampak ziher je ziher, če se meni motor pokvari ne rabim na servis ....., ampak do zdaj se mi še ni......, čeprav je Japajner :winkiss: :winkiss: :winkiss:
bmwslo Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 bmwslo@bi ti rad dobil kakšno pravo pošteno bunko, recimo v petek ko bom zopet v vašem vele mestu, ma saj te mam rada, ampak ziher je ziher, če se meni motor pokvari ne rabim na servis ....., ampak do zdaj se mi še ni......, čeprav je Japajner :winkiss: :winkiss: :winkiss: :004
motoristek Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 bmwslo@bi ti rad dobil kakšno pravo pošteno bunko, recimo v petek ko bom zopet v vašem vele mestu, ma saj te mam rada, ampak ziher je ziher, če se meni motor pokvari ne rabim na servis ....., ampak do zdaj se mi še ni......, čeprav je Japajner :winkiss: :winkiss: :winkiss: Sploh te ne razumem, kaj si hotela povedat... :whistle:
bmwslo Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Sploh te ne razumem, kaj si hotela povedat... :whistle: :eek: :lol1: :lol1:
PURPLE Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Vidim, da je sedaj na listi že več kot 70 motoristov in me zanima, si kdo od tukaj lasti R100S?
ataIBA Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Vidim, da je sedaj na listi že več kot 70 motoristov in me zanima, si kdo od tukaj lasti R100S? da, ima ga moj sinko IBA, čeprav zadnje čase piči KTM 990 adventure :headbang: .... no, saj jaz tudi :whistle: ...ima pač svoje prednosti. Ima pa njegov S, ki ga tudi jaz rad peljem cca 55 000 km in bp po porodnih krčih (armaturka, menjalnik, sprednja šipa,...) LP
ataIBA Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Vidim, da je sedaj na listi že več kot 70 motoristov in me zanima, si kdo od tukaj lasti R100S? oprosti, napača :headbang: :headbang: . ni R100S ampak R 1100 S. LP.
PURPLE Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Teh dodatnih 100 ccm, je preveč napredovalo v tehniki :P , obliki ... Letos se je prodajal eden, ampak no money no funny.
bmwslo Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Še nakaj fotk iz zadnje skupinske Kandorfa varoš by Bambi61 organizacy :whistle:
lasagna Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Dooobre fotke. Na skoraj nobeni se mi vampa ne vidi ! Moram priti za pir dat.
pirrulz Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Dooobre fotke. Na skoraj nobeni se mi vampa ne vidi ! Moram priti za pir dat. Tudi jaz sem te v CAPAJEBO slikal tako, da se ti vampa ne vidi. :)
Bambi61 Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Dooobre fotke. Na skoraj nobeni se mi vampa ne vidi ! Moram priti za pir dat. Kaj še nisi dal?? :beer2: Fotke so super, jaz sem tak lušn, da sem skoraj že kičast! :naughty:
lasagna Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Tudi jaz sem te v CAPAJEBO slikal tako, da se ti vampa ne vidi. :) Got the message. Ko bo tukaj mraz, pridem v Žusterno kakšen bolj številčen laški (ne dobesedno italijanski) pir delit.
bmwslo Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Dooobre fotke. Na skoraj nobeni se mi vampa ne vidi ! Moram priti za pir dat. Profi na delu, se kar vidi :whistle: Kaj še nisi dal?? :beer2: Fotke so super, jaz sem tak lušn, da sem skoraj že kičast! :naughty: Pa ne sam skor :lol1: P.S. Upam, da bo še več takih priložnosti za še boljše fotografije :worship:
motoristek Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Se bodo dobile kakšne lepe slike, ker veste, da mi je elektrike zmankalo :headbang: in nimam nič slik... :worship:
polž Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 mogoče bo kj slik objavil Brrrm če se je že naveličal toplic
Brrrm Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Prišel iz toplic. A, s slikami vseeno ne bo nič. Obstaja majhna nerodnost. Nisem imel fotoaparata s seboj. :trance_33_sleep:
motoristek Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 BMW zrasel na zločinih nacistov ..... :hmm:
bmwslo Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Bom jaz pripravil moje slikce in jih posredoval udeležencem enako kot NEMO-tove slike s Krasa. Dobite do jutri PM . Če koga (od udeležencev) falim, naj se mi javi na PM . :photo:
bmwslo Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Evo PM-ji bi morali biti pri vas. LP zdej grem pa na eno krajšo furco, ker vikend bo za :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se