motoristek Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 suhi Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser Giant polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek 69. ID jager funduro650 seveda greš na seznam :worship: samo št. 69 ne moreš dobit... :lol1:
ZD€N€ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 suhiŠpilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser Giant polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek 69. ID jager funduro650 seveda greš na seznam :worship: samo št. 69 ne moreš dobit... :lol1: Motoristek ti si prva liga :worship: :hooray:
motoristek Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Motoristek ti si prva liga :worship: :hooray: Tudi Kamniški forum to ve.... :whistle:
ZD€N€ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Tudi Kamniški forum to ve.... :whistle: :OK: Ti si naš čato :grim :OK:
funduro650 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Ti tu pa nekaj ne štima. Po moje bi te tvoja soseda - naša štajerka - zamenjala tudi za razjeban bicikl :evilgrin: , ki bi lahko bil tudi brez kol... :whistle: . Ali nimaš okusa ali rabiš okulista ali imaš premalo kepo ali ne preneseš pijače ali ne znaš dat za rundo :unsure: .....ali pa ona ni štajerka. Priporočami ti, da spiješ liter za hrabrost in greš k njej na kavo..... :friend2: Bejš nazaj spat. Mojo sosedo ne pa uno iz TCja. Okulist pa ni slaba ideja, pa ne mi s pijačo, ker ne bom nikoli več pil....sem se odločil tri dni nazaj, odločitev je začasna. :headbang:
motoristek Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Bejš nazaj spat. Mojo sosedo ne pa uno iz TCja. Okulist pa ni slaba ideja, pa ne mi s pijačo, ker ne bom nikoli več pil....sem se odločil tri dni nazaj, odločitev je začasna. :headbang: Naš ataIBA hodi kar z dvo litrsko flašo travarice okoli :kva2: zato je bolj znan kot travaricaman :lol1:
ZD€N€ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Naš ataIBA hodi kar z dvo litrsko flašo travarice okoli :kva2: zato je bolj znan kot travaricaman :lol1: :hmm: misliš
funduro650 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Naš ataIBA hodi kar z dvo litrsko flašo travarice okoli :kva2: zato je bolj znan kot travaricaman :lol1: S takimi se pa ni za špilati, sicer pa sem dobil iz njegovih koncev najbolši Jegermaister- domač...zakon, Bmw pa travarica, nisem še probal, hm?!
ZD€N€ Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 S takimi se pa ni za špilati, sicer pa sem dobil iz njegovih koncev najbolši Jegermaister- domač...zakon, Bmw pa travarica, nisem še probal, hm?! Probaj, probaj, dobro zaleže,................. :whistle:
motoristek Objavljeno Januar 7, 2008 Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 suhi Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser Giant polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek 69. ID jager funduro650
ZD€N€ Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 suhiŠpilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser Giant polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek 69. ID jager funduro650 mater nas je :whistle: :whistle: :whistle: ufffffffffffff to bo fešt :worship:
bica Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 mater nas je :whistle: :whistle: :whistle: ufffffffffffff to bo fešt :worship: Ne se bat, na ce nam rata naredit ene dve, tri furce bo kr OK. Lani smo kar nekaj furali. P.S. Kdo je pa naslednji organizator?
bmwslo Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Ne se bat, na ce nam rata naredit ene dve, tri furce bo kr OK.Lani smo kar nekaj furali. P.S. Kdo je pa naslednji organizator? ZD€N€ :whistle:
ZD€N€ Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 Ne se bat, na ce nam rata naredit ene dve, tri furce bo kr OK.Lani smo kar nekaj furali. P.S. Kdo je pa naslednji organizator? Živjo v Pivko Za zment se je :worship: glede organizacije. Mal še počakmo, potem se bomo pa na foromu zmenil. LP
motoristek Objavljeno Januar 8, 2008 Opozori Objavljeno Januar 8, 2008 suhi Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser Giant polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek 69. ID jager funduro650 Jaz mislim, da bi bil letos primeren kakšen iz Gorenske.... :whistle: samo razmišljam... :whistle:
ZD€N€ Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 suhiŠpilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser Giant polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek 69. ID jager funduro650 Jaz mislim, da bi bil letos primeren kakšen iz Gorenske.... :whistle: samo razmišljam... :whistle: yes; :naughty: jst se ZA :worship:
ZD€N€ Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 (popravljeno) Vidim, da so pjebi in bejbe iz 04 neresni za organizacijo ene dnevne furce po gorenjski. Mi BMW-jaši, bi radi letos spoznali lepote vaših krajev. Saj ni tko težko !!! Zbor in cca 200 km in dogovor v eni dobri ošteriji za kosilo (plačamo itak sami). Vse kar je potrebno storiti je: določiti traso (cca 200 km) papica + pivo (ena luštna domača gostilna) kontakt na Motoristka (on je naš čato)-ki bo to objavil ja še neki; DOBRO VOLJO PA PRIPELJEMO SAMI Popravljeno Januar 10, 2008. Popravil ZD€N€
Bambi61 Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 :beer2: :beer2: :grupni: :grupni: :OK: :smoke: :yea1: Vidim, da so pjebi in bejbe iz 04neresni za organizacijo ene dnevne furce po gorenjski. Mi BMW-jaši, bi radi letos spoznali lepote vaših krajev. Saj ni tko težko !!! Zbor in cca 200 km in dogovor v eni dobri ošteriji za kosilo (plačamo itak sami). Vse kar je potrebno storiti je: določiti traso (cca 200 km) papica + pivo (ena luštna domača gostilna) kontakt na Motoristka (on je naš čato)-ki bo to objavil ja še neki; DOBRO VOLJO PA PRIPELJEMO SAMI
polž Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 :unsure: tud gorenjci bomo pokazal gorenjsko sam da se mal ogreje
polž Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 :naughty: če pa že vstrajate pa lahko že to soboto :worship: :worship:
ZD€N€ Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 :unsure: tud gorenjci bomo pokazal gorenjskosam da se mal ogreje No končno se je javil eden. :worship: Najprej LP Glej to, da se ogreje je tako pogoj št. 1!!! Ampak, dober je , če se najde posameznik ali dva (trije?), ki bi kot domačini predlagali traso kot sem že omenil predhodno in eno dobro kuhinjo. V letu 2007, smo se zbrali v Celju in se peljali proti Novem mestu in okolici. To je bila nekakšna otvoritvena vožnja. (mislim, da 7. april 2007) Bilo nas je veliko in to iz skoraj cele SLO, razen iz Gorenjske. To je to. LP :yea1: ZD€N€ Tu pa je ena, ko smo se zbirali (gasilska)
funduro650 Objavljeno Januar 12, 2008 Opozori Objavljeno Januar 12, 2008 Malo sem gledal po forumu pa nisem našel naslovov trgovin v Avstriji (Graz) za bmw dele. Rabil bi namreč nov sensor ring - 34522345845 - za dakar-ja, pa v AA niso prepričani, da ga bodo dobili saj še niso podaljšali pogodbe. Louis ga nima sem že preveril. LP
Pips Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 Pozdravljen. Jaz sem kupoval pri google-www.denzel bmw,pa poišči naslov v Gracu lp
matejvl Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 Tudi pri nam imamo bavarca, R1150gs - včasih ga dobim za par kilometrov. Motor je res špica.
bica Objavljeno Januar 13, 2008 Opozori Objavljeno Januar 13, 2008 No končno se je javil eden. :worship: Najprej LP Glej to, da se ogreje je tako pogoj št. 1!!! Ampak, dober je , če se najde posameznik ali dva (trije?), ki bi kot domačini predlagali traso kot sem že omenil predhodno in eno dobro kuhinjo. V letu 2007, smo se zbrali v Celju in se peljali proti Novem mestu in okolici. To je bila nekakšna otvoritvena vožnja. (mislim, da 7. april 2007) Bilo nas je veliko in to iz skoraj cele SLO, razen iz Gorenjske. To je to. LP :yea1: ZD€N€ Tu pa je ena, ko smo se zbirali (gasilska) Zd€n€ v letu 2007 so ble 3 fure, sam si ti zaradi biznisa 2 presprical.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se