polž Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 da ti vidiš kakšna posatrežba inponudba sam PALINKE je zmanjkal
ataIBA Objavljeno Januar 29, 2008 Opozori Objavljeno Januar 29, 2008 Predlagam,da sortiramo po dolžini,kar je še bolj pomembno :blink: Ali pa po kilah :evilgrin: . Te bi jaz meu 3 do 5 :whistle: ?
bica Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Ali pa po kilah :evilgrin: . Te bi jaz meu 3 do 5 :whistle: ? Po kilah, :OK: sem med top 10.
Bambi61 Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Po kilah, :OK: sem med top 10. Jaz sem boljši!! :naughty: Po kilah :whistle:
Pips Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Seos Bambi 61 kako potekajo priprave,se tudi kaj voziš,ali imaš le priprave v Fit.stud.? Zanima me,kje si naročil karte in če si jih že dobil,če si zadovoljen z njimi.Upam na odgovor in lp.
Bambi61 Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Seos Bambi 61 kako potekajo priprave,se tudi kaj voziš,ali imaš le priprave v Fit.stud.?Zanima me,kje si naročil karte in če si jih že dobil,če si zadovoljen z njimi.Upam na odgovor in lp. Zdravo ! Kak veš da v fitness hodim?? Vozim se še nič , ker motor šparam, da bom čim dalje prišo :naughty: :naughty: Karte sem naročil in dobil v roku 14 dni pri www.reise-know-how.de . So neraztrgljive in waserdiht .Preverjeno , ker jih "vozim " na vseh mojih potovanjih! Karte so dobre ,samo Mongolija je bolj prazna, ker tam ni cest v našem smislu.Glavno da imam podatke o koordinatah mest, jezer in drugih življensko važnih stvari.Satelitski telefon pa bom tako imel zraven za vsak slučaj ??! Mobi namreč ne vleče vzhodno od Urala!!Planiram odrinit nekje v polovici maja zaradi ozeblin :whistle: Za tamkajšnji teren bom imel zraven Continental TKC gume- kramparice! Pa britvico tudi! Za žile prerezat :naughty: L.P. Bambi !
Pips Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Hvala za odgovor ,dobre priprave ti želim več pa boš povedal ,če se bomo kje srečali ali skupaj zapeljali.lp
Barth Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Bambi, kako si/boš pripravil GS-sa za tako pot - mislim glede zadnjega vzmetenja in težavami s kardanom oz. nihajko - a si kaj zamenjal z bolj kvalitetnim ali kaj? Zanima me, kaj se da naredit, da se ta feler na gsu odpravi. Zanima me zato, nima vsak, ki se gre take hardcore avanture, možnosti spremljevalne ekipe, ki je polna nadomestnih amortizerjev, kot so to imel v Long Way Down. Resno sprašujem, ker tud sam ciljam na nakup GSa v naslednjih letih (lani bi že skorajda prišel k hiši, pa mi je tazadnji tapoceni pobegnil izpred nosa). Lahko mi odgovoriš tud na PM. Respect za pogum!
motoristek Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Zdravo ! Kak veš da v fitness hodim?? Vozim se še nič , ker motor šparam, da bom čim dalje prišo :naughty: :naughty: Karte sem naročil in dobil v roku 14 dni pri www.reise-know-how.de . So neraztrgljive in waserdiht .Preverjeno , ker jih "vozim " na vseh mojih potovanjih! Karte so dobre ,samo Mongolija je bolj prazna, ker tam ni cest v našem smislu.Glavno da imam podatke o koordinatah mest, jezer in drugih življensko važnih stvari.Satelitski telefon pa bom tako imel zraven za vsak slučaj ??! Mobi namreč ne vleče vzhodno od Urala!!Planiram odrinit nekje v polovici maja zaradi ozeblin :whistle: Za tamkajšnji teren bom imel zraven Continental TKC gume- kramparice! Pa britvico tudi! Za žile prerezat :naughty: L.P. Bambi ! Spet delaš napako :rolleyes: da ne voziš, pol ti bo pa zaribal... :whistle:
Bambi61 Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Bambi, kako si/boš pripravil GS-sa za tako pot - mislim glede zadnjega vzmetenja in težavami s kardanom oz. nihajko - a si kaj zamenjal z bolj kvalitetnim ali kaj? Zanima me, kaj se da naredit, da se ta feler na gsu odpravi. Zanima me zato, nima vsak, ki se gre take hardcore avanture, možnosti spremljevalne ekipe, ki je polna nadomestnih amortizerjev, kot so to imel v Long Way Down. Resno sprašujem, ker tud sam ciljam na nakup GSa v naslednjih letih (lani bi že skorajda prišel k hiši, pa mi je tazadnji tapoceni pobegnil izpred nosa). Lahko mi odgovoriš tud na PM. Respect za pogum! Zdravo ! Kardan je nov/6.000km / ! Semeringi so novi in so baje izbboljšani proti starim?! Nadomestni amortizer???? Nimam! Če original ne zdrži 20TKM ga ku"#* gleda! Sicer pa bo moped obremenjen s približno 160 kg z mano vred , kar je daleč pod dovoljeno mejo / garancija dela/.Bom pač počakal par dni na novega iz SLO po hitri pošti . BMW plača moj hotel in vse ostalo na čakanju!!!!Preverjeno! Sicer pa drugo leto lahko kupiš mojega! ...... bom jaz kaj drugega kupil, recimo oranžnega ali ......??? Jeb#** pogum ! Se bova menla ko bom nazaj prišo, bova videla kako je bilo!Če bo zdržal :naughty:
Pips Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Seos Bambi 61,mani je serviser v lj.svetoval,da zamenjam kuplong lamelo z sintrano in obvezno moraš imeti škatlico z elektoniko~100€,da jo zamenjaš če crkne.Izrazi so bolj domači ampak saj razumeš.lp
Barth Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Pips, kaj pa amortizer? na Long Way Down so jih na poti vsem trem gsom zamenjali - so računali na to očitno že prej, saj so jih imeli na lagerju v spremljevalnih vozilih.
Pips Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 (popravljeno) Barth,z ozirom,da bi potoval sam na motorju mi ga ni omenil.lp Popravljeno Januar 31, 2008. Popravil Pips
PURPLE Objavljeno Januar 31, 2008 Opozori Objavljeno Januar 31, 2008 Danes sva s Helgo, po začetnem nesoglasju le naredila nekaj uvodnih, začetnih km. Kr hitro bo mesec dva naokrog, potem smo pa že na skupnem golažu.
motoristek Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 (popravljeno) suhi Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser Giant polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek 69. ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 Se tukaj kaj dogaja? Da bambi61 v fitnes hodi že tako vemo... :yea1: Popravljeno Februar 2, 2008. Popravil motoristek
NikolaTesla Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 No če lahko dodam še svojo malenkost. Naj omenim,da nisem ravno začetnik le pavza je bila malce daljša celih 21 let. Saj veste - familija. Zelo me zanima, če imate v mislih za začetek sezone kakšen skupni izlet v čim večjem številu. Mirno me štejete zraven. Zanima me tudi, če se kaj dobivate in kje? Včasih bi rad kaj spil in pokramljal o skupnemu hobiju. Bil sem član moto kluba Veteran. Zbirali smo se vsako sredo ob 18h pred domom svobode v Šentvidu nasproti cerkve. Moram reči, da sem z enim od takratnih kolegov stik že navezal povsem slučajno. Bilo je zelo nostalgično. "I'am back" BMW 1. R51/3 - katerega sem obnovil BMW 2. R50/5 - Kupljen v odličnem stanju, vendar sem še veliko detaljev poštimal tako, da ga je bil sam krom. Prisiljen sem ga bil prodat kot študent zaradi financ. Še dolgo se mi je kolcalo po njem. ... 21let... BMW 3. R1200c Montauk (ta pa ne gre več od hiše. Definitivno!!) LP Nikola Tesla
bmwslo Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 :worship: Pozdravljen med nami. Na kakšno furo že gremo, vsaj lani smo bli na kar treh. Nekaj slik lahko najdeš v tej temi, iz zadnje Madžarske pa tule. Forumaši se tudi občasno dobimo na kakšni zabavi, samo BMW-jaši pa se tako do zdaj nismo dobivali. Vsekakor si pa dobrodošel :worship: Motoristek, vpiši ga hitro :evilgrin:
motoristek Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 suhi Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser Giant polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek 69. ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla 80 :yea1: :yea1: Dobrodošel med nami :worship:
polž Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 BMW 3. R1200c Montauk tega modela na skupni furi nismo imel DOBRODOŠEL :worship:
gogi5 Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 jst bom tud začel hodit v fitnes če ne moj RT ne bo potegnu..
gogi5 Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 Ej ker je to klub ko so sami BMW-jaši?
motoristek Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 (popravljeno) suhi Špilferderber, sax, bmwslo, bostov, ftp, netopir1930, motoristek, bmw, Greyhound, Pudla, hirabbit, Mitja, Moto32, tomaž, EURO, bladzo, @nz@ Čriček, JOHNE, bambi, Pips bplay muha, matjazek, Andrej666 lasagna mk-r robberrt Tetec Lobo BITANGOS rockstar Benka JOHANA lorenz sivi Ponci Brumer AlenStimec IBA Nanek bica S57CQ moci Primy22 kondor BMW R51/3 ciciban Brrrm kaciga nemo berto Rams Mesh bambi61 Motorist76 borstnik biser Giant polž mack Aleš87 Dule SuzyRider ZD€N€ AndiGS goodie tommb SuziQ gogi5 ataIBA Toncek 69. ID jager funduro650 matejvl kaca1 Gorazd11 NikolaTesla gogi5 81 Dobrodošel med nami ..........................BMWjaši kdo, vse na motosvetu fura Bavarce :yea1: Popravljeno Februar 4, 2008. Popravil motoristek
bmwslo Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 WTF :eek: Kaj zdaj Motoristek. Mal si še zaspan . No saj razumem, zdaj maš bolnico doma, pa je treba tudi ponoč dežurat. Se ti oprosti :whistle:
polž Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Kaj zdaj Motoristek. Mal si še zaspan . ne ga sekirat naslednji čato ne bo pol toliko ažuren verjetn že popravlja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se