puhec Objavljeno Avgust 5, 2010 Deli Objavljeno Avgust 5, 2010 Sem nov na forumu. Vozim BMW R45 in BMW R80. Zanima me ce ima oz kdo prodaja kufre za R45. Lp vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Avgust 5, 2010 Deli Objavljeno Avgust 5, 2010 Sem nov na forumu. Vozim BMW R45 in BMW R80. Zanima me ce ima oz kdo prodaja kufre za R45. Lp vsem Če boš slučajno membrani za vplinjač rabil, imam nekje dva komada!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest RND001 Objavljeno Avgust 6, 2010 Deli Objavljeno Avgust 6, 2010 Jaz tudi prisegam na BMW-je. Vozim BMW 1150 R. LP Heathy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Avgust 6, 2010 Deli Objavljeno Avgust 6, 2010 (popravljeno) da malce pomagam našemu čatu: 1. Špilferderber, 2. sax, 3. bmwslo, 4. bostov, 5. ftp, 6. netopir1930, 7. motoristek, 8. bmw, 9. Greyhound, 10. Pudla, 11. hirabbit, 12. Mitja, 13. Moto32, 14. Tomaž, 15. bavarec 16. bladzo, 17. @ @ NZ 18. Čriček, 19. Johne, 20. Bambi, 21. Pips 22. bplay 23. Bambi 24. matjazek, 25. Andrej666 26. lazanja 27. mk-r 28. robberrt 29. Tetec 30. Lobo 31. BITANGOS 32. Rockstar 33. Benka 34. Johana 35. Lorenz 36. Sivi 37. Ponci 38. Brumer 39. AlenStimec 40. IBA 41. Nanek 42. bica 43. S57CQ 44. moci 45. Primy22 46. KONDOR 47. BMW R51 / 3 48. Ciciban 49. Brrrm 50. kaciga 51. Nemo 52. Berto 53. Ovnova 54. Mesh 55. BojanR 56. Motorist76 57. Borštnik 58. Biser 59. polž 60. Mack 61. Aleš87 62. Dule 63. SuzyRider 64. Mouc 65. AndiGS 66. goodie 67. tommb 68. SuziQ 69. gogi5 70. ataIBA 71. Tonček 72. ID 73. Jager 74. funduro650 75. matejvl 76. kaca1 77. Gorazd11 78. NikolaTesla 79. Purple 80. kymcoo 81. hurikan 82. Brule 83. Mina 84. Zuri 85. Gabry18 86. -Pero- 87. quomme 88. rajkocotic 89. ASTEC 90. Bolha ^ 91. daljo 92. Bezobrazan 93. bawchi 94. nduro 95. Traktorist 96. Alesh 97. bmwr1200gs 98. greggson 99. ZD € N € 100. Avtomoto 101. rdeci_vragec 102. bass 103. Primzy 104. brane1ko 105. metuljcek 106. Gianni 107. sikman 108. Pajo 109. julij 110. MariborBMW 111. lupen 112. basbas 113. nejcgs 114. ivančk 115. NightTic 116. beki 117. buel 118. borolegenda 119. Gasilec 120. zverca 121. INK 122. Viajero19 123. baucek 124. zokiman 125. Mohorko 126. ZdravkoK 127. dore61 128. cb500 129. leobmw 130. papez47 131. zoranv12 132. nofla 133. Heathy Popravljeno Avgust 6, 2010. Popravil nejcgs mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 6, 2010 Deli Objavljeno Avgust 6, 2010 Sem nov na forumu. Vozim BMW R45 in BMW R80. Zanima me ce ima oz kdo prodaja kufre za R45. Lp vsem Poklič Slavca na 041 851 742 , pravi da jih ima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2010 Deli Objavljeno Avgust 10, 2010 Če ima kdo čas it preko luže Adventure rally nejcgs in SCORPIONS 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 Sem nov na forumu. Vozim BMW R45 in BMW R80. Zanima me ce ima oz kdo prodaja kufre za R45. Lp vsem Če še rabiš kufre pohit, Slavc odhaja v soboto zjutraj za 1 mesec v Iran .... Slavc 041 851 742 nejcgs in SCORPIONS 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Avgust 19, 2010 Deli Objavljeno Avgust 19, 2010 :closedeyes: Evo, po dveh mesecih sem končno našel čas in mojo "kravco" sem zapeljal na servis. :naughty: Nič takega, toliko, da zamenjam olje in filter, pa da nastavijo prosti tek in uredijo nedelujoči "čok". Pa eno generalno "čekiranje" vsega skupaj - toliko da vidim - kje sem. :angry: Servisna knjižica - "kot najbolj zveličavni dokument", je po tej izkušnji IZGUBILA POMEN! Res so vpisani servisi, tudi kaj naj bi se delalo, ampak seveda originalnih računov nisem dobil poleg knjižice. Če bi jih lahko videl - morda motorja ne bi kupil. Vsaj tega ne. Ne rečem, da je kar koli narobe, ampak: - zavorna tekočina / baje še ni bila menjana - glede na hitri pregled mojstra in na njegov "otip", servisna knjiga pravi drugače - tudi olje v kardanu - podobna pesem. Pa verjami in zaupaj ljudem! :xx: Sicer je "splošna kondicija" motorčka baje OK. Vsaj to. Do konca sezone bo stvar še taka kot je, po koncu, pa bo itak na števcu tistih 60.000 in bo "kravca" deležna ORNK servisa. Po "prognozi" mojstra na Cosmosu, me bo to stalo kakih 500 do 600€ , ampak bom potem vsaj vedel kaj in kako. :closedeyes: Ampak ni ga - ČEZ POTRJENO IN IZPOLNJENO SERVISNO KNJIGO: MISLM........ :naughty: :angry: nejcgs in SCORPIONS 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 19, 2010 Deli Objavljeno Avgust 19, 2010 (popravljeno) Če kdo kupi dobro vzdrževenega pa brez potrjene knjižice, naj se javi. Mam enga v super stanju :closedeyes: Popravljeno Avgust 19, 2010. Popravil bmwslo nejcgs in nemo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Avgust 19, 2010 Deli Objavljeno Avgust 19, 2010 Če kdo kupi dobro vzdrževenega pa brez potrjene knjižice, naj se javi. Mam enga v super stanju :closedeyes: KAJ ???? SCORPIONS in nejcgs 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Avgust 20, 2010 Deli Objavljeno Avgust 20, 2010 Če kdo kupi dobro vzdrževenega pa brez potrjene knjižice, naj se javi. Mam enga v super stanju :closedeyes: NE DRZNI SI! nejcgs in SCORPIONS 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Avgust 20, 2010 Deli Objavljeno Avgust 20, 2010 NE DRZNI SI! jutri se vidiva na škampih SCORPIONS in nejcgs 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 20, 2010 Deli Objavljeno Avgust 20, 2010 NE DRZNI SI! SCORPIONS in nejcgs 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno Avgust 20, 2010 Deli Objavljeno Avgust 20, 2010 :closedeyes: Evo, po dveh mesecih sem končno našel čas in mojo "kravco" sem zapeljal na servis. :naughty: Nič takega, toliko, da zamenjam olje in filter, pa da nastavijo prosti tek in uredijo nedelujoči "čok". Pa eno generalno "čekiranje" vsega skupaj - toliko da vidim - kje sem. :angry: Servisna knjižica - "kot najbolj zveličavni dokument", je po tej izkušnji IZGUBILA POMEN! Res so vpisani servisi, tudi kaj naj bi se delalo, ampak seveda originalnih računov nisem dobil poleg knjižice. Če bi jih lahko videl - morda motorja ne bi kupil. Vsaj tega ne. Ne rečem, da je kar koli narobe, ampak: - zavorna tekočina / baje še ni bila menjana - glede na hitri pregled mojstra in na njegov "otip", servisna knjiga pravi drugače - tudi olje v kardanu - podobna pesem. Pa verjami in zaupaj ljudem! :xx: Sicer je "splošna kondicija" motorčka baje OK. Vsaj to. Do konca sezone bo stvar še taka kot je, po koncu, pa bo itak na števcu tistih 60.000 in bo "kravca" deležna ORNK servisa. Po "prognozi" mojstra na Cosmosu, me bo to stalo kakih 500 do 600€ , ampak bom potem vsaj vedel kaj in kako. :closedeyes: Ampak ni ga - ČEZ POTRJENO IN IZPOLNJENO SERVISNO KNJIGO: MISLM........ :naughty: :angry: Un mojstr Roman na Cosmosu bo tko vse skritiziral, pa se km te bo poslal, vendar ti povej kaj hočeš da naredi in to je to. Če je motor res potreben ornk servisa pol ga nared, drgač pa sam kar je nuja, da dopiš štepiljko. nejcgs in SCORPIONS 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno Avgust 20, 2010 Deli Objavljeno Avgust 20, 2010 So tud boljši, sam probat je treba. Vsako nedelo goveja župa dojadi. nejcgs in SCORPIONS 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Avgust 23, 2010 Deli Objavljeno Avgust 23, 2010 Un mojstr Roman na Cosmosu bo tko vse skritiziral, pa se km te bo poslal, vendar ti povej kaj hočeš da naredi in to je to. Če je motor res potreben ornk servisa pol ga nared, drgač pa sam kar je nuja, da dopiš štepiljko. Z Romanom se da kar v redu zmeniti! Res ma ene svoje čudne - ampak - konec koncev ima po svoje prav. E vidiš, če bi dal za novega R1200RT tistih 16.000€, - ja potem je druga pesem. Novo je novo. Od samega začetka vem, kaj sem dobil, kako uporabljam in kaj je za narediti. Tako pa je stroj 6 let star - "zgonjen" in zanemarjen ravno NI, ni pa tak - kot bi sam hotel. :naughty: Glede "štemplov" - mislim, da sem bil jasen! :evilgrin: Je...š "štempl", če pol od predvidenega - ni bilo narejenega. Je pa tako - nabavil sem vse napotke in tehnična navodila za servisiranje. Kaj malega bom seveda postoril tudi sam. Menjava olja v motorju - recimo, ni tak bau-bau, pa kardan in take zadeve. Vse, kar se pa zavor in drugih vitalnih stvari tiče - pa je za to verjetno "mojster Roman". :glare: Si nekako ne zamišljam, da bi sam "prčkaril" po servu in ABS-u, ko pa bi moral "žlajf" zagrabit - NIČ :closedeyes: - em ti boga, mislim, da je moja glava malo več vredna, kot pa tistih nekaj €, ki jih Roman - ali kdo drug - pobere, da stvari garant delajo! nejcgs in SCORPIONS 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nofla Objavljeno Avgust 24, 2010 Deli Objavljeno Avgust 24, 2010 Z Romanom se da kar v redu zmeniti! Res ma ene svoje čudne - ampak - konec koncev ima po svoje prav. E vidiš, če bi dal za novega R1200RT tistih 16.000€, - ja potem je druga pesem. Novo je novo. Od samega začetka vem, kaj sem dobil, kako uporabljam in kaj je za narediti. Tako pa je stroj 6 let star - "zgonjen" in zanemarjen ravno NI, ni pa tak - kot bi sam hotel. :naughty: Glede "štemplov" - mislim, da sem bil jasen! :evilgrin: Je...š "štempl", če pol od predvidenega - ni bilo narejenega. Je pa tako - nabavil sem vse napotke in tehnična navodila za servisiranje. Kaj malega bom seveda postoril tudi sam. Menjava olja v motorju - recimo, ni tak bau-bau, pa kardan in take zadeve. Vse, kar se pa zavor in drugih vitalnih stvari tiče - pa je za to verjetno "mojster Roman". :glare: Si nekako ne zamišljam, da bi sam "prčkaril" po servu in ABS-u, ko pa bi moral "žlajf" zagrabit - NIČ :closedeyes: - em ti boga, mislim, da je moja glava malo več vredna, kot pa tistih nekaj €, ki jih Roman - ali kdo drug - pobere, da stvari garant delajo! Ja se kar strinjam s povedanim, dodal bi morda samo to, da ima "štempl" v SK morda še kak drug pomen kot pa samo potrdilo o opravljenem delu, je naprimer neke vrste "garancija" da je bil motor res na pooblaščenem servisu, ker če se (bognedaj!!) res kaj zgodi, veljajo samo "štempli", če pa si sam servisiral motor, pa če je še tako dobro in strokovno opravljen servis, ti to ne bo kaj dosti pomagalo. Živimo pač v družbi, kjer veljajo papirji (in "štempli"), pa čeprav si se pri servisu verjetno potrudil bolje od marsikaterega pooblaščenega serviserja. Tko je. nejcgs in SCORPIONS 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 Ne pozabite,da je dokument račun za opravljeno storitev ne pa samo štempl v knjigi.lp nejcgs in SCORPIONS 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 Ne pozabite,da je dokument račun za opravljeno storitev ne pa samo štempl v knjigi.lp Pozabil si napisat še STROKOVNO storitev!!! SCORPIONS in nejcgs 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Avgust 26, 2010 Deli Objavljeno Avgust 26, 2010 jutri se vidiva na škampih Ćato, mislim, da je že čas, da zamenjaš avatar. Evo, sveža ideja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Avgust 27, 2010 Deli Objavljeno Avgust 27, 2010 Ćato, mislim, da je že čas, da zamenjaš avatar. Evo, sveža ideja... sami moji pristaši Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 27, 2010 Deli Objavljeno Avgust 27, 2010 Ti pa resno vzameš "uradi sam" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Avgust 27, 2010 Deli Objavljeno Avgust 27, 2010 Ti pa resno vzameš "uradi sam" jaz sem prečital Alcatraz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Avgust 27, 2010 Deli Objavljeno Avgust 27, 2010 Pozdravljeni beemvejaši! S PURPLE-om sva se zadnjič dobila na motozboru, pa je beseda tekla tudi o JESENSKI BMW furci. Padla je ideja, da bi tokrat izpeljali furco na mojem koncu, zato me zanima vaše zanimanje. S prijatlom sva prišla do ideje in pripravila eno možno lepo pot po Istri, ter kosilanje v fajn restavraciji. Plan je tak, da bi se dobili zjutraj na Črnem Kalu, nato nadaljevali po TEJ POTI (klik) . Vmesni postanek in osvežitev je seveda neizbežen. Na končni lokaciji je restavracija z odlično hrano, posebna ponudba so super domače testenine. Nato nadaljevanje PO TEJ POTI (klik) do Postojne, kjer lahko srknemo še zadnjo kavo in se veseli razidemo vsak na svoj konc! Datum še ni definiran, predlagam pa v mesecu Oktobru. Tako, ideja je na mizi, sedaj pa pričakujem vaša mnenja, ideje, predloge ter seveda udeležbo basbas 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno Avgust 28, 2010 Deli Objavljeno Avgust 28, 2010 Pozdravljeni beemvejaši! S PURPLE-om sva se zadnjič dobila na motozboru, pa je beseda tekla tudi o JESENSKI BMW furci. Padla je ideja, da bi tokrat izpeljali furco na mojem koncu, zato me zanima vaše zanimanje. S prijatlom sva prišla do ideje in pripravila eno možno lepo pot po Istri, ter kosilanje v fajn restavraciji. Datum še ni definiran, predlagam pa v mesecu Oktobru. Tako, ideja je na mizi, sedaj pa pričakujem vaša mnenja, ideje, predloge ter seveda udeležbo za Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se