TONTO Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 Za vikend se bom zapelu na Grup X če bo vreme ok. Jaz pa v Rihemberg in v Brda :naughty:
ZEKKO Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 Sej če nav zdravje preveč u kurcu se vidmo u braniku.
TONTO Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Kurc pa taka elita k se sam u garažah skriva. Sej ni s cukra da se bi stopil, vn ga dejte mal na asfalt se bo boljš počutu kot pod rjuho. Če ne verjamete pa ZEKkOTA prašte!
PERO58 Objavljeno Februar 6, 2010 Opozori Objavljeno Februar 6, 2010 Elita kako smo kaj Že teško čakamo pomlad,a ne? :grim Že dolgo se nobeden ne oglasi ,kaj to pomeni
TONTO Objavljeno Februar 6, 2010 Opozori Objavljeno Februar 6, 2010 Elita kako smo kaj Že teško čakamo pomlad,a ne? :grim Že dolgo se nobeden ne oglasi ,kaj to pomeni Pozdravljen sotrpin- še mal pa bo ta drek s ceste šou, pol pa nema više spavanja klimbra 1
alkatraz Objavljeno Februar 6, 2010 Opozori Objavljeno Februar 6, 2010 Elita kako smo kaj Že teško čakamo pomlad,a ne? Že dolgo se nobeden ne oglasi ,kaj to pomeni Samo šravfajo Draksler in klimbra 2
Toncek Objavljeno Februar 7, 2010 Opozori Objavljeno Februar 7, 2010 Samo šravfajo Ne govori neumnosti, več šraufam BMW, kot sem FJR :krneki: Srečno Tonček klimbra 1
alkatraz Objavljeno Februar 7, 2010 Opozori Objavljeno Februar 7, 2010 Ne govori neumnosti, več šraufam BMW, kot sem FJR Srečno Tonček Nisem mislil nič slabega sem jih hotel malo zbudit pa sem samo bivšega
TONTO Objavljeno Februar 7, 2010 Opozori Objavljeno Februar 7, 2010 Samo šravfajo Pridi bliže ti bom uha mal POŠRAUFU
Toncek Objavljeno Februar 7, 2010 Opozori Objavljeno Februar 7, 2010 Nisem mislil nič slabega sem jih hotel malo zbudit pa sem samo bivšega E ja kaj čmo, tako je življenje Srečno Tonček
PERO58 Objavljeno Februar 17, 2010 Opozori Objavljeno Februar 17, 2010 Nisem mislil nič slabega sem jih hotel malo zbudit pa sem samo bivšega Ne žali naših ljubic :naughty: Boljših motorjev še niso naredili Bodo potrdili vsi zadovoljni sedanji in bivši lastniki,a ne FJR-aši :grim
PERO58 Objavljeno Februar 17, 2010 Opozori Objavljeno Februar 17, 2010 Ne govori neumnosti, več šraufam BMW, kot sem FJR :krneki: Srečno Tonček Ali ti je bilo treba napravit tako neumnost Tonček Tudi sam sem nekoč napravil tako napako Pa sem jo hitro popravil klimbra 1
TONTO Objavljeno Februar 17, 2010 Opozori Objavljeno Februar 17, 2010 Kaj tut FJR je treba šraufat, nazadnje sem moral garmina dol odšraufat. :naughty: :naughty:
TONTO Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 To temo smo že tolikokrat obdelal,da sploh nires!!!! Samo vozimo se pa še vedno vsi - a ni to lepo klimbra 1
PERO58 Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Kaj tut FJR je treba šraufat, nazadnje sem moral garmina dol odšraufat. :naughty: :naughty: FJR- :worship:
Toncek Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 Ali ti je bilo treba napravit tako neumnost Tonček Tudi sam sem nekoč napravil tako napako Pa sem jo hitro popravil Počakajmo leto 2011 oz. model 2012, pa da vidimo kaj bodo naredili Japonci. Sedaj je brez veze menjavati bilo kaj. Ste pa vsi približno enako zagreti na svoje motorje, kot kolegi iz FJR 1300 Club Italia. Vsi vidijo samo svoje motorje, vse ostalo tako težko prebavijo. Ko sem prvič prišel na skupno vožnjo z BMW, so našli nešteto opazk, vseeno pa so poprosili za kakšen testni krog. In obratno tudi sam rad poskusim peljati kakšen drug motor. npr. nova Honda VFR 1200, je prav simpatična, vendar za moje pojme bolj ST, kot turistična. Počakajmo še malo na lepše vreme, pa se vidimo kje na cesti, večinoma se vozim v družbi FJR-ašev. Srečno Tonček
PERO58 Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 Počakajmo leto 2011 oz. model 2012, pa da vidimo kaj bodo naredili Japonci. Sedaj je brez veze menjavati bilo kaj. Ste pa vsi približno enako zagreti na svoje motorje, kot kolegi iz FJR 1300 Club Italia. Vsi vidijo samo svoje motorje, vse ostalo tako težko prebavijo. Ko sem prvič prišel na skupno vožnjo z BMW, so našli nešteto opazk, vseeno pa so poprosili za kakšen testni krog. In obratno tudi sam rad poskusim peljati kakšen drug motor. npr. nova Honda VFR 1200, je prav simpatična, vendar za moje pojme bolj ST, kot turistična. Počakajmo še malo na lepše vreme, pa se vidimo kje na cesti, večinoma se vozim v družbi FJR-ašev. Srečno Tonček Se že veselim pomladi in pa tudi srečanja seveda
PERO58 Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 Saj je vseeno kakšen motor vozimo,samo da je zaupanja vreden, pa da se imenuje FJR!
PERO58 Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 Kaj pomenijo kratice FJR Po mojem vedenju, naj bi pomenilo :naughty: Fantastična Japonska Raketa :grim :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy:
Ni3ous Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 Če se ne motim gre takole: F (four) število cilindrov agregata J (zasnova) tip motorja (japanac ) R (race) tudi pri drugih znamkah-pomeni bolj športno naravnanost
PERO58 Objavljeno Marec 19, 2010 Opozori Objavljeno Marec 19, 2010 FJR-aši,tole uro imam za prodat :naughty: 30€
PERO58 Objavljeno Marec 29, 2010 Opozori Objavljeno Marec 29, 2010 Ali je bil gdo včeraj v Šmartnem ob Paki?
cipot Objavljeno Marec 29, 2010 Opozori Objavljeno Marec 29, 2010 bili v Šmartnem ob Paki s tremi FJR iz Prekmurja---dva letnik 2008 , en star 14 dni.
PERO58 Objavljeno Marec 29, 2010 Opozori Objavljeno Marec 29, 2010 bili v Šmartnem ob Paki s tremi FJR iz Prekmurja---dva letnik 2008 , en star 14 dni. Motorje sem vidu,vas pa nikjer :wacko: Ali ste bili pod šankom,ali kaj? Res mi je žal da se nismo spoznali :angry: Pa drugič
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se