MARJA Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 Ce bo se kdo menjal sam olje pri Daytoni gre dejansko notr 3,5l in je 2,6 kot pise v navodilih. Pol maš napako v navodilih, kajti na netu sem najdu da gre not 3,6 litra. Najbrž so se mal zmotil in namest 3 natipkal 2. cikadina 1
cikadina Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 Pol maš napako v navodilih, kajti na netu sem najdu da gre not 3,6 litra. Najbrž so se mal zmotil in namest 3 natipkal 2. ja napaka je v navodilih, sva pole tudi midva po netu pogledala in piše 3,6. Sej itak vidiš po palčki, samo tko preveč pa človek tudi ne bi rad nalil, pa je fajn prej pogledat kej drugi pravijo. je pa daytonca dobila še nove žmigovček, poslikam, ob priliki MARJA 1
MARJA Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 ja napaka je v navodilih, sva pole tudi midva po netu pogledala in piše 3,6. Sej itak vidiš po palčki, samo tko preveč pa človek tudi ne bi rad nalil, pa je fajn prej pogledat kej drugi pravijo. je pa daytonca dobila še nove žmigovček, poslikam, ob priliki Sej se bomo kje na cest srečal, ko bo prišla pomlad še zame cikadina 1
cikadina Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 a ti boš zdej šou na explorerja, a ne? tko da boš v družbi triplov
MARJA Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 a ti boš zdej šou na explorerja, a ne? tko da boš v družbi triplov Tako je. Starost pa teža naredita svoje cikadina 1
cikadina Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 zima je cajt da se mopedku nameni kej pozornsti najprej je bilo treba kupit še neki orodja nato pa je šla stara ketna dol in novi zobniki gor ter še nova ketna in nov lonček za zavorno tekočino, ter nove ročke. MARJA in Efendi 2
ludiluka Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 A sam meni niso ušeč tej alu lončki ker vidim da jih vsi ostali peštate na motorje
HyperJack Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 sej jih nism zate dala gor Dobro zgleda, skoda ker ni se hidravlične sklopke bi se lepo še en lonček prilegal levemu delu =). Upam le, da nisi uporabila original (od lončka) gumijaste cevi čau bau cikadina 1
cikadina Objavljeno Januar 3, 2014 Opozori Objavljeno Januar 3, 2014 Dobro zgleda, skoda ker ni se hidravlične sklopke bi se lepo še en lonček prilegal levemu delu =). Upam le, da nisi uporabila original (od lončka) gumijaste cevi čau bau ja to je res da bo bilo simetrično, če bi bil še en, ampak mi je ušeč ker se ta zdej skoraj "izgubi" ker ni tako vpadljiv. cevka je pa "naša" nova, una k ma še uno ojačitev notr, tako da bo gotovo v redu
cikadina Objavljeno November 15, 2014 Opozori Objavljeno November 15, 2014 Današnja turobna sobota je bila kot nalašč za pripravo mopedkov na zimsko spanje. Ne me gledat sm nagec! Tako je daytonca dobila novo cherry cool olje (Silkolene Pro 4 Plus), oljni filter, zračni je očiščen in ponovno naoljen, zamnjana je hladilna tekočina in končno je bil deležen malo bolj temeljitega čiščenja. Vidi se, da so letos asfaltirali rebernice sej sm z njega spucala kar nekaj asfalta. Pripravljena na zimsko spanje. domina, Rocky, RobiRoberto in 3 others 6
jany Objavljeno Maj 13, 2016 Opozori Objavljeno Maj 13, 2016 Bo kdo septembra-oktobra prodajal daytonco ? iščem letnik 2009-2010 Z uvozi se mi ne da zgubljat časa če bo res nuja bomo pli v italijo. Jih je pri nas res tako malo ali noben noče prodat ?
cesko Objavljeno Maj 14, 2016 Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 pred 21 urami, jany pravi: Bo kdo septembra-oktobra prodajal daytonco ? iščem letnik 2009-2010 Z uvozi se mi ne da zgubljat časa če bo res nuja bomo pli v italijo. Jih je pri nas res tako malo ali noben noče prodat ? Žal ne poznam koga, ki si jo lasti ali prodaja. Je pa tudi meni zelo zanimiv motor in res škoda, da jih je tako malo v Sloveniji. Sploh sedaj tale nova Daytona menda kar dobro preganja tekmece na dirkališčih. Bi z veseljem probal peljati kdaj kakšen primerek ta stare ali nove Daytone če bo možnost
dlicen Objavljeno Maj 14, 2016 Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 Na Triumphovih testnih vožnjah so običajno imeli eno Daytono za test, ne vem, kako je bilo letos.
cesko Objavljeno Maj 14, 2016 Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 pred 2 minutami, dlicen pravi: Na Triumphovih testnih vožnjah so običajno imeli eno Daytono za test, ne vem, kako je bilo letos. Bo treba preverit če še bodo kakšne testne vožnje in če bo Daytona na voljo
thumper Objavljeno Maj 14, 2016 Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 2015/2016 oz novi modeli so bili na voljo .. daytono so prenovili 2014/2015 ? boste morali poguglat če imajo kje pri kakšnem prodajalcu testno ..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se