Kremenčkovi Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 če ma kdo kakšne kose od thundercat se priporočam.....
XRider1 Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 če ma kdo kakšne kose od thundercat se priporočam..... js mam plastike..
XRider1 Objavljeno Junij 12, 2012 Opozori Objavljeno Junij 12, 2012 kompletne ? kakšna je cena ? poškodovana je prednja plastika in bočna leva..ostale so dobre, drugače pa kompletne ja.
Kremenčkovi Objavljeno Junij 13, 2012 Opozori Objavljeno Junij 13, 2012 napiši še ceno prosim, če mi bo ugajala pridem lahko ta vikend iskat ?!
mig72 Objavljeno Avgust 3, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2012 Sem preletel celo temo pa nise zasledil nobene pametne glede slabega žarometa na thundecat-ki . Sem zamenjal cel kup žarnic , probu tudi nek xsenon kit , pa je vse za en k...c. Ima kdo kak predlog- kaka predelava luči, dodatna luč ali kaj podobnega ? Pa nebi glih kakih 200-300€ plaču.
trebor Objavljeno Avgust 4, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2012 Sem preletel celo temo pa nise zasledil nobene pametne glede slabega žarometa na thundecat-ki . Sem zamenjal cel kup žarnic , probu tudi nek xsenon kit , pa je vse za en k...c. Ima kdo kak predlog- kaka predelava luči, dodatna luč ali kaj podobnega ? Pa nebi glih kakih 200-300€ plaču. A ni nekje bilo napisano, da se luč veže direkt na akumulator in se jo prižiga preko releja? Tako naj bi žarnica dobila dovolj toka, da sveti tako kot mora. Nisem štromar, zato me ne obesit, če sem narobe napisal. LP Robert
mig72 Objavljeno Avgust 4, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2012 Ma, je za probat. Trebor- pivo- vaški- sreda- 19.30 ? :grim
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 4, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2012 Jaz bi pa rabu enga pacienta, ki bi mi dovolil pogledat na njegovi mački ,kako so speljane original cevi za zrak , ker je moja predelana in imam mal težave z pretokom zraka :glare: . Treba bi blo kakšno plastiko snet, da se vidi ,kako so speljane tam pri nosilcu luči...Tak da če je komu kdaj dolg čas...se priporočam.
osa rider Objavljeno Avgust 4, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2012 Jaz bi pa rabu enga pacienta, ki bi mi dovolil pogledat na njegovi mački ,kako so speljane original cevi za zrak , ker je moja predelana in imam mal težave z pretokom zraka :glare: . Treba bi blo kakšno plastiko snet, da se vidi ,kako so speljane tam pri nosilcu luči...Tak da če je komu kdaj dolg čas...se priporočam. hmmmm hmmmmm za pogledat ni blema, jst sicer vozim mačko še zmer . . . . in ta bo ostala doma, sicer ni edin mopi pr bajti! Če maš predelan motor pol je en mal srajne vse skupi . . . . sicer bi ti rabu tole to je sicer komplet! Če kaj rabiš za ketko, ti lahko marsikaj zrihtam . . . . . za več info me kontaktiraj na PM
osa rider Objavljeno Avgust 4, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2012 tale tema je pa v temi že lep čas, še kdo vozi mačko ? hehehehehehe . . . . . .jap jst jo še zer naganjam!
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 5, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2012 hmmmm hmmmmm za pogledat ni blema, jst sicer vozim mačko še zmer . . . . in ta bo ostala doma, sicer ni edin mopi pr bajti! Če maš predelan motor pol je en mal srajne vse skupi . . . . sicer bi ti rabu tole to je sicer komplet! Če kaj rabiš za ketko, ti lahko marsikaj zrihtam . . . . . za več info me kontaktiraj na PM To imam doma, mankajo mi tanjše cevi ,katere gredo skozi kovinski nosilec lučke, nato ena cev vodi skozi grušt v filter oziroma do uplinjačev, mislim da moja dobi preveč tega zraka in posledično preveč becina in jo zaliva..
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 5, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2012 http://shrani.najdi.si/?G/5J/3U57euk5/dsc00650.jpg modro obarvan gre do uplinjačev, mene pa zanima kam gre rdeče obarvan...
osa rider Objavljeno Avgust 5, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2012 http://shrani.najdi....k5/dsc00650.jpg modro obarvan gre do uplinjačev, mene pa zanima kam gre rdeče obarvan... ti bom poškilu kam pele . . . . . pa ti javim!
Python Objavljeno Avgust 22, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2012 Da še na specializiranem delu vprašam, pozna kdo katero izmed sledečih mačk? Oziroma katera se vam zdi bolj ohranjena? TC1: http://www.avto.net/....asp?ID=6319299 TC2: http://www.avto.net/....asp?ID=6302254 TC3: http://www.avto.net/....asp?ID=6303208
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 22, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2012 črna v slabem stanju, tud večkrat na tleh...rumena solidna, vredna jurja, rdeča vredna nakupa.
Python Objavljeno Avgust 29, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 Novi lastnik rumene zadeve:) Že iščem steklo zadnjega levega smernika in levo stopalko voznika. Če se komu kaj valja kje? (odgovoril bom čez kakšne tri dni, ko pridem nazaj)
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 30, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2012 nekaj oslarij mam jaz, stopalke pa nimam.
Python Objavljeno Avgust 31, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2012 A zadnji levi smernik maš? Lahko na zs
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 31, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2012 za sprednje sem siguren da mam, zadnje moram poiskat...javim. sam ne vem če se ti splača hodit po njega, ker stane okol 9€ nov.
osa rider Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 hm hm hm eno vprašanje . . . . za vse tiste k ste lastniki ketke a ma . . . mogoče . . . .doma ketko v delih!?? rabu bi teleskope prvih vilic . . . . . sestavlam še eno ketko . . . . . bom počaku z ebay-om . . . . upam da dobim tu pri nas . . . .
mig72 Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 Pred časom sem se tu potožu nad slabo svetilnostjo spredne luči ''ketke'' in mi je negdo predlagal naj vežem luč direkt na akumulator in glej ga zlomka luč še enkrat bolje sveti - krasno !! Zahvaljujem se za nasvet Treborju in upam da bo še komu pomagalo, saj so kokr slišim ti motorji znani po slabih lučeh. Trebor maš v dobrem . trebor in Kremenčkovi 2
XRider1 Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 Jaz imam par plastik, če kdo rabi...
Kremenčkovi Objavljeno November 18, 2012 Opozori Objavljeno November 18, 2012 http://www.bolha.com/nadomestni-deli/deli-za-motorna-kolesa/ostali-deli-za-motorna-kolesa/yamaha-thundecat-1283638472.html
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se