tadey Objavljeno Februar 22, 2006 Opozori Objavljeno Februar 22, 2006 A se da dobit za ta motor kakšna servisno-tehnična navodila? Lahk tud v elektronski obliki. :unsure:
toronto Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 (popravljeno) No, motor je bil pri prvem lastniko skoraj samo za gledanje :eek: , drugi lastnik (skoraj sva soseda in mi je sodelavec), ga je imel 6 let in ni naredu več kot 1500 km v enem letu, večino let ni naredu niti 1000km. po mestu se je zapeljal na pivico in to je blo to. Jaz pa pač nisem mel mira ko je blo mal sonce veni in sem že naredu 300 km :D aja, pa evo še ene fotke Popravljeno Februar 27, 2006. Popravil toronto
simonsi Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 Že to, da je še originalni ror gor, veliko pove o motorju. Pa glej da boš še ti pazil na njega :D
Thundercat Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 No, motor je bil pri prvem lastniko skoraj samo za gledanje :eek: , zgleda res odlično :wub: ...če prodajaš/menjaš...PM .)
_THUNDER_ Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 Že to, da je še originalni ror gor, veliko pove o motorju. Pa glej da boš še ti pazil na njega :D or else!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :OK: :OK: dober nakup.... koliko pa si dal zanj....
toronto Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Bom pazil nanj, bom :grim :grim gor je še nova zadnja guma, prva je še zelo dobra Dal sem pa 900k- jaz mislim da ga nisem preplačal- ker motor je res kot nov Kaj vi strokovnjaki :worship: mislite????
Matt_23 Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Bom pazil nanj, bom :grim :grim gor je še nova zadnja guma, prva je še zelo dobra Dal sem pa 900k- jaz mislim da ga nisem preplačal- ker motor je res kot nov Kaj vi strokovnjaki :worship: mislite???? Zdravo.. Lepo ohranjen motor in mislim ,da ga nis kaj preplačal.. Mam isto varjanto in je super motorček , ni lih sportna varjanta preveč , gre pa tud;).. Ker letnik pa je ?? Pa varno vožnjo!!!! LP
bna Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 torej pri yogiju v vinski gori se prodaja 600 ka letnik 98 ali jo kdo od tukaj pozna mogoče je na forumu tudi njen lastnik ker ima motor na zadnjem blatniku nalepko www.motosvet.com . moj sosed je resni kupec če kdo kaj ve na piše na pm lastnik jo je pripeljal v trgovino 1 aprila ob 10 zjutraj :OK:
Thundercat Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Ar jo ima sam ne vem kateri letnik..a je modra ?
bna Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 Ar jo ima sam ne vem kateri letnik..a je modra ? ne sivo oranžna z kappa nosilcem za kovček pa wings je gor
Whely Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Jaz pa bi sedaj malo izven konteksta. Jaz sem vozil sv650, kolega pa ma thunderko. In ne bi vam rad dvignil pritiska(preveč) samo yamaha vs. sv se dosti slabše obnaša na cesti. Tudi kolega, ki je zaljubljen v catiko je to priznal. Nasvet: kupte suziko! :)
ar Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Ar jo ima sam ne vem kateri letnik..a je modra ? TC ne motiš se. Taka je [attachmentid=67139][attachmentid=67140]
Whely Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Whaaaa. Hudo. :OK: Lepa, lepa. Kak pelje?
_THUNDER_ Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 Jaz pa bi sedaj malo izven konteksta. Jaz sem vozil sv650, kolega pa ma thunderko. In ne bi vam rad dvignil pritiska(preveč) samo yamaha vs. sv se dosti slabše obnaša na cesti. Tudi kolega, ki je zaljubljen v catiko je to priznal. Nasvet: kupte suziko! :) zanimivo... tudi jaz se vozim s kolegom, ki ima sv 650 '04 in jaz thundercata... in glede česa naj bi se yamaha slabše obnašala? res je da je sv dvovaljnik in ima bolj konstanten navor in že v nizkih obratih... posledično manj mejavanja čez kake ride, kot pri yamahi, drugače pa ne vem kaj imaš v mislih... pojasni prosim .)
pik-em Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 Ko sprašujete kakšna je Tunderka, bi rekel da zelo vredu za šestotaka imam pa prav takotudi za prodati, če se ravno kdo zanima za nakup
Whely Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 zanimivo... tudi jaz se vozim s kolegom, ki ima sv 650 '04 in jaz thundercata... in glede česa naj bi se yamaha slabše obnašala? res je da je sv dvovaljnik in ima bolj konstanten navor in že v nizkih obratih... posledično manj mejavanja čez kake ride, kot pri yamahi, drugače pa ne vem kaj imaš v mislih... pojasni prosim .) Manjša teža, posledično boljša vodljivost in okretnost. My opinion. :)
_THUNDER_ Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 stvar navade in okusa... meni je recimo cbr-ka preozk in prelahka.... je thundercat tudi veliko manj živčen ob kakšnem zaviranju v ovinku in podobnih kriznih situacijah... kar se tiče vožnje oz. boljše ali slabše vodljivosti, pa lahko stestiramo čez kakšne ovinke če želiš... .) :devil:
DeusB Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 O pozdravljeni! moj prvi post, čeprav že dolgo spremljam temo :) Preprosto ni blo časa, da bi kej napisal ali pa se mi ni lubilo :P Tudi jest sem ljubitelj Thundercata, imel sem letnik 97' potem pa sem presaltal na 00'. Motorja sta glede voznih lastnosti enaka, čeprav dejansko opažam, da je 97' šel bolj, se pravi imel je bolše pospeške in končno hitrost ( dosegla je 270) s 00' pa je do sedaj šlo do 260. To je hitrost po števcu, da ne bo pomote. Pa motor malce trese ob vrtljajih, vsaj te dve kar sem imel je treslo, tako čist na rahlo ( pa ne zaradi pnevmatik ali česa podobnega) Glede servisiranja je pa tko, redne servise ( menjavo olja, svečk, o. filtra, ploščic,.. ) opravim kar sam, ker ni težko, če se le malo spoznaš, tako da servisna knjiga ni poštemplana, motor je pa še vendo servisiran. Po moje takšnega motorja tako in tako ne moreš voziti, če ga redno ne vzdržuješ. Kakšne pnevmatike pa uporablate kej na tem motorju? Sedaj mam na njemu Dunlop 207 RR, sam se mi zdi guma premehka, prehitro gre po njej, še posebej če je motor obtežen. Če kdo ve za kakšno dobro sport - touring gumo naj pove please, da zmontiramo. Drugače pa Thunder CAT RULES:)
_THUNDER_ Objavljeno Maj 1, 2006 Opozori Objavljeno Maj 1, 2006 jaz trenutno vozim dunlop qualifier... bomba... super guma, lani pa sem imel gor d 208 rr...katastrofa... sicerpa več o tem najdeš v temi gume pnevmatike, splošno
Roadrunner30 Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Zdravo imam en problem motor ko je hladen mi sploh noče vžgati, tako da ga moram včasih vžigati od 2 do 3 minute po presledkih pol pa vžge. Če ima kdo podobne izkušnje naj mi svetuje hvala
SiR Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 potegni zaug, al pa notri špricni malo starter spreja lahk pa greš tut do mehanika, pa ti bo pogledu in zrihtu
Roadrunner30 Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 A so fergazarji ali einšpric ? frgazarji
simonsi Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Preveri če zaug sploh dela in da niso dize za zauh zabasane. Kateri motor pa sploh je to?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se