Skoči na vsebino

Yamaha YZF 600 R Thundercat

Priporočene objave

Objavljeno

Mene zanima kje bi imeli v teh dneh kakšno ketno na zalogi za yamaho thundercat. Nujno bi rabo do 1.1.2009

Prosim za pomoč.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Kaj zdaj thundercatovci, kje ste? :whistle:

Imam mogoče kdo kako knjigico za šraufat od thundercata? Od Buchelija, Haynesa ali kaj podobnega?

Lp Boštjan

Objavljeno
Kaj zdaj thundercatovci, kje ste? :whistle:

Imam mogoče kdo kako knjigico za šraufat od thundercata? Od Buchelija, Haynesa ali kaj podobnega?

Lp Boštjan

eh saj ni nobena znanost za šraufat.. mislim da ne rabiš nobenih knjigic.. vsaj jaz jih nisem.. no je pa res, da nisem imel kaj dosti šraufat.. :whistle:

Objavljeno

Pa pozimi si morem nekaj začet :) , pa še nekaj napakic je na motorju, ki jih je treba popravit, pa se nebi ravno nekaj na blef spravljal popravljat.

Objavljeno
tule najdeš navodila za šraufanje TC

Hvala!

Ta že mam, ampak mi angleščina ne leži na tehničnem področju ravno najbolje :grrr

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Rad bi iz tega zadka

post-21118-1237968776_thumb.jpg

naredil tole

post-21118-1237968805_thumb.jpg

Od r1 zadek...je kdo že to delal kako je z nosilci???

to me najbolj skrbi ker jih najraje nebi predelal

Objavljeno (popravljeno)

Ti bom potem večer poiskal forum na katerem sem to našel, pa ti potem javim...

Glede na to, kako visoko je zadek, pa sklepam, da brez švasanja ne bo šlo..

Popravljeno . Popravil Salieri
Objavljeno

Hvala kaj pa r6 zadek...uglavn kar kol bo bom vesel

Objavljeno (popravljeno)

Ta na drugi sliki ima zamenjan zadek,ker je tudi nosilec izpuha in stopalke od R1 in ne cat-ov!

Dvoseda se po moje finančno ne izplača delat!Poliester enosed,pa imaš velik manj,dela in stroškov!

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno

aja, pa vse skupaj je od R6 ....

Objavljeno
aja, pa vse skupaj je od R6 ....

Hvala ti!!! Dobiš za pivo al pa 2;)...

Objavljeno

Hmmm mal morm še premislt...mogoče čez zimo projekt (ampak morm še skutrja stunat do konca (runner 180) ker bo mela sestrca bday in je to darilo:D sam šššš nč povedat;) )

Kokr sm klele gledov pre'več' dela...sploh ker sm ga kupu glihk zarad tega ker se dva peljeta zelo lepo :whistle:

Tko da bo namesto samo zadnjega dela r6 še spreden del r6 :naughty: :naughty: :rolleyes: Kakšna z akrapotom hehe

Objavljeno

Hehe, samo potem bo konec z udobnostjo....

Kupi pokrivalo sedeža za zadnji del, ga lahko pol snameš kdaj hočeš in je....Štangice za dvignit zadnji del (meni je prenizek) pa kupiš na angleškem ebayu za cirka 20eur...Na tvoji barvi bi super pasala tudi bela zadnja luč.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Je mogoče kdo že imel na thundercat letnik 98, težavo da motorju med vožnjo pade obratomer čist na podn gas ne zagrabi takoj, čez nekaj trenutkov gas ponovno zagrab, tudi obratomer se dvigne potem nazaj, pa luči utripajo kot da bi se motor med vožnjo ugašal in užigal. Ta napaka se je začela pojavljati 300km po menjavi olja, filtra in svečk. Svečke so menjane že drugič vendar napaka ni izginila.

Objavljeno

Lep pozdrav.

Tudi jaz sem lastnik Thundercata in bi rad spremenil spodnji del zadnjega dela motorja. Namreč tista plastika, na katero pridejo pretrjeni smerniki in tablica mi gre že malo na živce in bi to plastiko rad zamenjal s kakim drugim delom, da bo zgledalo nekako tako kot pri kolegu Lencdo na sliki v članku malo zgoraj. Vesel bi bil vsake informacije tudi kaj se tiče ostali "okraskov", ki jih lahko dam na Thundercata in še polepšam motor.

Hvala za info.

Objavljeno
Lep pozdrav.

Tudi jaz sem lastnik Thundercata in bi rad spremenil spodnji del zadnjega dela motorja. Namreč tista plastika, na katero pridejo pretrjeni smerniki in tablica mi gre že malo na živce in bi to plastiko rad zamenjal s kakim drugim delom, da bo zgledalo nekako tako kot pri kolegu Lencdo na sliki v članku malo zgoraj. Vesel bi bil vsake informacije tudi kaj se tiče ostali "okraskov", ki jih lahko dam na Thundercata in še polepšam motor.

Hvala za info.

Na dosti slikah sem videl, da imajo samo porezano odečno plastiko, tablico malo pomaknjeno navzgor, pa že dosti lepše zgleda. Jaz osebno original plastike nebi šel rezat. Lahko pa kupiš kako univerzalno držalo tablice, samo brez malo improviziranja ne bo šlo, saj ima tundercat celo notranji blatnik povezan z to plastiko, ki drži tablico...

še slika kako je s porezano plastiko:

post-16576-1241185562_thumb.jpg

Objavljeno

Kupi kateri od vas Thundercatovcev knjigo za popravilo in vzdrževanje motorja? Vse je lepo opisano, od štelanja ventilov, menjave olja, nastavitev vzmetenja, vplinjači, zavore, v glavnem vse...Knjiga je v nemščini, zanjo sem dal preko ebaya 34€, je kot nova, prelistal sem jo parkrat (je več ne rabim ker nimam več motorja). Cena? Preko pm :grim

Objavljeno

Zanima me, če se je komu zdelo vzmetenje pri thundercatki premehko in ali ste storili glede tega kaj drugega kot samo zategnili vzmetenje (menjava vzmeti, olja ipd?) :unsure:

Objavljeno (popravljeno)

Spredaj se zadeva kar hitro reši malo s korekcijami v nastavitvah, več pa sigurno dosežeš z menjavo olja v vilicah ali pa vzmeti(100eur v louisu), kot si tudi napisala.

Zadaj nimam pojma, je pa za moj okus bilo preeeeeveč mehko. Ko sem nekaj ekspirementiral nisem občutil nobene razlike (baje dostikrat problem pri teh armotizerjih na catih, nekaj gre po gobe, pa armotizer ostane v eni poziciji pa konec z nastavljanjem).

Popravljeno . Popravil Salieri
Objavljeno

a ima kake hibe ali težave na katere bi bilo fajn paziti pri nakupu mačke?

Objavljeno
a ima kake hibe ali težave na katere bi bilo fajn paziti pri nakupu mačke?

Kolikor je meni znano ni neke panike s temi motorji. Pazit je edino treba, da ne meče iz druge prestave. Daš v drugo prestavo, pohodiš gas do konca in ne sme brzine ven metat. Če dela to, bo stroškov za pol motorja ki si ga nabavil....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!