Thundercat Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 brihta je homofob... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 ....a ste me vidl, a ste me vidl!??!?!?! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 brihta je homofob... ← :eek: tega ni v SSKJ :blink: torej ni res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 jao :grrr ja, tudi...ampak naravni prirastek pa to, sej veš...treba razmišljat za naprej, ne sam za zdej :grim ....ma sej nima veze....kje smo že ostal :hmm: ← Bomo pa uvozl jugose, sej jih je dost. Jao, kak ste vsi navezani na to slovensko očetnjavo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 (popravljeno) brihta je homofob... ← Nisem homofob. Imam rad ljudi. Sploh pa tiste kateri niso zatezeni. Popravljeno Oktober 4, 2005. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Kje je point tega. Mene osebno pedri ne motjo. Zame so to pač bolani ljudje. ← bolan bo, kdor bolane zaničuje....Ptc 134, op234 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 ......ne mi rect da to sraje nekdo celo gleda vec kot 5 min.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Nisem homofob. Imam rad ljudi. Sploh pa tiste kateri niso zatezeni. ← Seveda imaš rad ljudi. Ene bolj, druge še bolj :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 (popravljeno) bolan bo, kdor bolane zaničuje....Ptc 134, op234 ← A jst zanicujem bolane ljudi? Rekel sem nimam nic proti njim. Se pravi nimam nic, proti bolanim ljudem. Mi gre pa na zivce, da so kul sam zato k so bolani. Pa kaj si tecen TC? Imas pa resne tezave z razumevanjem. Mogoce si dislektik. Sam kot sem ze rekel, nic nimam proti bolanim ljudem. Popravljeno Oktober 4, 2005. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Pa kaj si tecen TC? Imas pa resne tezave z razumevanjem. Mogoce si dislektik. Sam kot sem ze rekel, nic nimam proti bolanim ljudem. ← disleksik? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 ......ne mi rect da to sraje nekdo celo gleda vec kot 5 min.... ← če odšteješ reklame ne ostane dosti več kot 5 min :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 disleksik? ← :P Kot kaze sem jaz tudi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 ......ne mi rect da to sraje nekdo celo gleda vec kot 5 min.... ← ma ja..ker je u pondelk glih med desperate housewifes in lost :) Nisem homofob. Imam rad ljudi. Sploh pa tiste kateri niso zatezeni. ← recimo mene :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 ali pa komu lahko to arijsko poimenovano bitje priklopi kleme na niple in počasi povečuje napetost. :) ← :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 in kdo bo z bara vodil vreme :? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 Na mobisuxu so odkrili kradljivca koles ki nastopa v Baru :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 Včeraj se je Alma pritoževala, da so nekateri "oboževalci" po Netu res neolikani in .... Mislim kako morejo, odkod jim .... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 Sej drugače je ful dobra pička tale Alma. Me zanima koliko časa bo zdržal tale moj mail tokrat ??? :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 :P Kot kaze sem jaz tudi :P ← jp...si bolan.... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 dragi leon, post bo mogoce zdrzal malce dlje, saj tarsica alma ni totalno razgaljena. v prihodnje bi vseeno naprosal, da tovrstne slikovite prikaze slovenske grude hci prilimas v za to namenjeno temo. ce (se) nimas dostopa do pfui-gak-bljak kategorije ti lahko tudi to zeljo uresnicimo. "sa postovanjem" und in erwartung blablabla........ :devil: p.s.: comprende ali se kaj jasno? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 R E S P E C T Ice :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 Sory če sem mogoče že spregledal.........a obstajajo tudi kakšne "hujše" slike tele Alme?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ponky Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 (popravljeno) slaba almica res ni,ampak tale šov me vse preveč spominja na posnemanje Il Grande fratello, na CAN5 ,v katerem najdejo vse debilne italijane,ki so za slavo pripravljeni narediti vse...ampak oni vsaj vedo,zakaj se trudijo zmagati...ni prva nagrada Panda 4x4 ampak veliko več...z moje ga stališča-čista bedarija!! Popravljeno Oktober 5, 2005. Popravil ponky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 trenutno se vratio iz bara .) nilč posebnega :grrr Alma :nono: v živo nič posebnega gužva :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 trenutno se vratio iz bara .) nilč posebnega :grrr Alma :nono: v živo nič posebnega gužva :P ← Sej tut na slikah ni prevec lepa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se