SiR Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Pupa: reklamirnje na način "bivajo v luksuznem stanovanju sredi mesta" je bil point, da sem šel sploh gledat. Mal sem upal, da se bo dogajalo v Kapitlju... No, pa so me fajn nategnili. Mah tadej ... ti si vsaj skapiral ,da so te našponali - jaz pa še zdaj gledam in ne štekam, da me za nos vlečejo! ;)
Pravokotar Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 In so me nategnili. Tadej ← Jaz povem, da so me nategnili ← ... No, pa so me fajn nategnili. Tadej ← Lezi in uživaj :friend1:
Pervy Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 nekaj sem zamudil zgleda :? očitno sem visel v napačnem baru :hmm:
Pravokotar Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 ... kot "uporabnik" umetnosti ima pravico do ocenjevanja vsak kmet... ← Ja. Ampaq mora prej spucat gume od zetorja :angry2: (yst sm tut :topic: )
.T. Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Lezi in uživaj :friend1: ← Ne morem, ker me vse boli :lol1: :lol1: :lol1: Tadej
Rude Boy Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 pred uporabo ga premešaj in se namaži: "vazelini" s tabo in v tebi ! :P
.T. Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 pred uporabo ga premešaj in se namaži: "vazelini" s tabo in v tebi ! :P ← Ti že veš.... Tadej
Insallah Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Ah, nehite o umetnosti. Škoda cayta, se za oslovo senco prepirat... B) Kdor šteka, šteka. :yes: ← Tako bodi Wobewt. Alma bi seksala 24/7, tukaj pa blebetajo o umetnosti :BUA: :)
Wobewt Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Alma bi seksala 24/7, tukaj pa blebetajo o umetnosti :BUA: :) ← 24/7 še yst kot tak težko zdržim. Rata dolgcayt. B) Pa še lačn ratam vmes... :fredy:
Pervy Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Nizek prag maš... :grrr Ta količina je samo za ogrevanje. Je pa problem potem, men lulček pade... :doze: ...ko bi mogu bit u trdem agregatnem stanju. ← do 10 stoji, 7 do 9 pa je optimalna količina :OK: ma saj bi šel v bar pa se pomoje policaji nebi strinjali da še lahko vozim za LJ. jebi ga alma, drugič :whistle:
Vojč Objavljeno Oktober 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 jebi ga alma, drugič :whistle: ← evo ti almo :grim z smetarskim plovilom
Avatar Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 kot osnove pa sem imela v mislih razumevanje da umetniška slika ni samo nekaj kar naj bi bilo prijetno za pogledat, ker bi potem namesto slik na stene obešali špegle.... munch ni prijeten za gledat...una muca pa je ...in kaj je zdej umetnost? ← Pa sva le našla skupni jezik :) Ah, nehite o umetnosti. Škoda cayta, se za oslovo senco prepirat... B) Kdor šteka, šteka. :yes: ← Kaj, a za prepiranje okrog BARa pa ni škoda cajta? Tako bodi Wobewt. Alma bi seksala 24/7, tukaj pa blebetajo o umetnosti :BUA: :) ← Jah, Alma bi ziher celo kohorto legionarjev za malo malco obdelala.
Nagaya Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Kaj, a za prepiranje okrog BARa pa ni škoda cajta? ← to pa nikol :grrr
Insallah Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Jah, Alma bi ziher celo kohorto legionarjev za malo malco obdelala. ← Z jezikom mogoče :)
Bojč Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Z jezikom mogoče :) ← Pa sej ima še dve uporabne luknce za ponucat. ;) ;)
Avatar Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Pa sej ima še dve uporabne luknce za ponucat. ;) ;) ← Luknjici varčuje za aristokracijo.
Bojč Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 To je šele dolgcayt. :yes: ← Pol pa rajši nariši Almo v 24/7! zdravstvuj :beer2: :beer2: Pa kaj je v tem baru še kšna šjora, al je alma edina tm noter?
Anubis Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Pa da ne bom offuckintopičen... Bar sem gledal cca 25min. Trezen, brez opojnih substanc v telesu, razen običajnih endogenih. Ne razumem. Preprosto ne razumem tega koncepta kretenskega vojerizma. Ja, fino je opazovat bejbe, super...pa ves čas se sprašuješ - a si bosta šli zdaj nagajat, a si bostašli čez 5 min, pa grem v hladilnik vmes; grem lahko srat, da ne bom zamudil, ko si bosta nagajali; če počakam reklame - bo akcija takoj za Calgonom ali bo za Alenko Strnad, ki ponazarja oblake in dež(krava); da ne bosta slučajno nagi, jaz pa bom zadremal vmes...etc... Ne pa gledat imbecile, njihovih slaboumnih komentarjev ultra pomembnih dogodkov v njihovem fake življenju, njihovega navideznega statusa slo-zvezd-kometov-severnic-madrfakinvonabisuperstar obnašanja... Ja krasno... še dobro da je bil za tem Gladiator. ...ihr seid verfluchte Hunde...
motoristek Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 do 10 stoji, 7 do 9 pa je optimalna količina :OK: ma saj bi šel v bar pa se pomoje policaji nebi strinjali da še lahko vozim za LJ. jebi ga alma, drugič :whistle: ← Kaj je to po Rihterjevi ali Merkaljevi lestvici? :lol1:
Pravokotar Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Kaj naj se nardeim, dam za rundo ... ← Lohk. :grim Recimo v Baru, da se priguncamo nazaj v topic. B)
Brihta Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Vi sam povejte kdaj, lahka ze danes. Itak bi sel pogledat v bar.
SiR Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Sem ze priznal da sem tle zamocu. Kaj naj se nardeim, dam za rundo pa vsakmu po PM. pisno opravicilo, da bo spet vse kul :D . ← Sovražniki nismo (it takes much more) ... Nardiš pa lahko sledeče - naslednjič, ko boš gledal nek projekt, v katerega je nekdo morda vložil 2 tedna ali cel mesec truda ali vsaj trdega dela, ... ne briljirat z izjavo da je skoraj ničvredno in da ti to nardiš v 2 sekundah s fotoaparatom ;) Opravičevat pa se ni treba - smo na forumu in prenesemo marsikaj :D
SiR Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 PS: kako se kaj razvija zgodba v Baru? A je un gej že spreobrnil še kakega memberja? Se je katera od bejb že poročila s kakim bogatim pacientom? So že spremenili formulacijo "luksuzno stanovanje" v "neluksuzno"? ;)
Nagaya Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Sovražniki nismo (it takes much more) ... Nardiš pa lahko sledeče - naslednjič, ko boš gledal nek projekt, v katerega je nekdo morda vložil 2 tedna ali cel mesec truda ali vsaj trdega dela, ... ne briljirat z izjavo da je skoraj ničvredno in da ti to nardiš v 2 sekundah s fotoaparatom ;) Opravičevat pa se ni treba - smo na forumu in prenesemo marsikaj :D ← na pa je šla kava.... <_<
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se