Skoči na vsebino

Suzuki GSR 600

Priporočene objave

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Lepo pozdravljeni,

zanima me katero velikost torx izvijača/orodja potrebujem za nastavitev TP senzorja na GSR-ju?

Na strani 20-22 je sicer opisan postopek, nikjer pa nisem zasledil velikosti glave torx vijaka.

Na nekem tujem forumu sem prebral da naj bi imeli različni Suzukiji različne velikosti torxov za nastavljanje omenjenega senzorja (naj bi bil z luknjo v sredini-varnostni).

Najlepša hvala za vaše odgovore.

Lep pozdrav,

Peter

Objavljeno

Lepo pozdravljeni,

zanima me katero velikost torx izvijača/orodja potrebujem za nastavitev TP senzorja na GSR-ju?

Na strani 20-22 je sicer opisan postopek, nikjer pa nisem zasledil velikosti glave torx vijaka.

Na nekem tujem forumu sem prebral da naj bi imeli različni Suzukiji različne velikosti torxov za nastavljanje omenjenega senzorja (naj bi bil z luknjo v sredini-varnostni).

Najlepša hvala za vaše odgovore.

Lep pozdrav,

Peter

če se ne motim rabiš tx20

Objavljeno

LP

Gledat sem šel tega: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8868909   pa me zanima če kdo ve ali res lučka za ABS sveti ko motor stoji na mestu? Je pa kar dobro podrsan: plastika okoli izpuha, pri sedežu, pri desnem smerniku, smernik je zbit, pokrovček na posodici olja od prednjih zavor in pa tudi malenkost posodica in malenkost prednja luč, ter seveda pokrovi motorja. Aja pa še voznikova tačka je odlomljena, vidi pa se da je bila že varjena. Ga je pa menda kupil od sodelavca in ga zdaj prodaja naprej. Vglavnem, na motor bi bilo potrebno vložiti ne prav majhno vsoto, tako da verjetno ni najboljši nakup, ali pa se motim?

lučka vgasne ko se par metrov pelješ.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Zdravo zanima me če ima kateri montirane LeoVince izpuhe na GSR-ju.

Potreboval bi samo mere DB-killerja ker jih jaz nimam ter bi si jih dal narediti.

Če je kateri ki bi mi jih bil pripravljen posoditi ali pa vsaj slikati ter mere zraven pripisati, prosim javi na ZS.

HVALA

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Živjo, sem novi lastnik Suzukija gsr600 letnik 2007. Ker nisem imel priloženega slovenskega priročnika za uporabnike sem ga kupil, verjetno zadnjega na voljo :-)

Ker pa verjamem, da bi ga še kdo rad imel, sem ga pripravljen lepo poskenirati in deliti z vami.

Zanima me, kako ga naj priložim na forum, da bo trajno na voljo.

Zanima me če bi bil še vedno tako dober in bi mi skopiral ter poslal slovenska navodila???

Objavljeno

Zanima me če bi bil še vedno tako dober in bi mi skopiral ter poslal slovenska navodila???

Imaš pm :)

Objavljeno

Imam suzuki gsr 600 letnik 2006. Menjal sem lonce (Leovince) zdej sem pa kupu še cev brez katalizatorja. Glede sonde me zanima če sondo potrebujem ali se je lahko znebim? Bral sem da pri nekaterih motorjih računalnik lahko dobiva errorje če se znebiš sonde in me zanima če kdo ve ali jo MORAM uporabt al ne in tudi kakšna je sploh razlika v tem al jo uporabm al ne.

Objavljeno

Živjo, ima kdo idejo, kje kupiti GSR oznaki, ki se nahajata na levi in desni strani nad izpušnim loncem.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozdravljeni,

odločen sem bil, da kupim Givi cevno zaščito motorja. A opazim, da imam na desni strani, v navoju pritrditve crash pada ob bloku motorja odlomljen vijak. Verjetno se je prejšnjemu lastniku odlomila crash-pad bunka. Se previdno lotim saniranja, prvo zvrtam luknjo v odlomljen vijak, nato grem kupit izvlačilne kontra navoj nastavke, vrtim, vrtim, nastavek ne popusti, in izgleda sem bil premočan in enostavno odlomil navojno uho, oziroma, del, kateri je štrlel iz bloka motorja in v katerega se je privijačil crash pad. 

Vprašanje: na sliki, je prikazan odlomljen del, v katerem je pa še vedno nekaj preostalega vijaka, kateri nikakor ni hotel ven. Je možno popravilo, priporočate kakega varilca te zlitine iz katere je motor, cena.

Se bo ob morebitnem popravilu, lahko montirala zaščita motorja.

Zahvaljujem se za odgovore,

resizeddscn2564.jpg

Objavljeno

Jermana v depalo vas pejt vprašat, on dost vari pa bo sigurno imel vse odgovore glede tega problema.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozdravljeni,

zanima me glede nastavitve TPS-ja na GSR-ju.

Razstavil sem vse kar je bilo potrebno da pridem do senzorja, ampak še vedno mi ni jasno katero orodje naj uporabim, da pridem do tega vijaka, ker je res zelooo malo prostora.

Kdor je že nastavljal ta senzor bi ga prosil, če mi pove/pošlje sliko s katerim orodjem lahko pridem do vijaka (drugače vem da je T25 z luknjo).

Najlepša hvala za odgovor.

Lep pozdrav,

Peter

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Js mam leovince lonce na motorju in sem za lepši zvok zamenjal katalizator s cevjo. Motor ima velik lepši zvok in tud lepo poka, sam pa VELIK bolj žre. Slišal sm da se da peljat na servis kjer ti nastavjo mešanico zraka in benza. Zdej me zanima če bi to pomagal na porabi in kok bi se poznal pri pokanju z loncev.

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno
Pozdravljeni, 

Kako kaj vaš GSR moj je bil čez zimo deležen rahlih popravil. Delalo se je na obnovi sprednjih vilic, čiščenja (poliranje) zadnjih loncev, menjave zadnjih smerokazov za LED, čiščenja sprednje luči ter rahlega polira sprednje luči, dobil je tudi nove svečke ter nove zadnje ploščice. 
Zracni filter še moram narociti. Mogoce kak predlog kateri filter ter kje narocim?

Obnova sprednjih vilic:
Najprej sem mislil, da bom zamenjal samo proti prašne gumice, ker sem opazil da so v slabem stanju.
 20150216162043.jpg

Potem zagledam še semeringe.

20150216162231.jpg

Teleskope sem pa že prej opazoval, da bo potrebno to nekako sanirati.

20150216162247.jpg

Že so kompletne vilice razstavljene na delovni mizi.

20150216181819.jpg

Pripravljen material za sprednje vilice.

20150313184721.jpg

Potrebno je bilo na novo skromirati teleskope (novi so predragi)

20150404131711.jpg

Priprava vilic za montažo. Vse lepo sčiščeno ter spodnji del vilic na novo prašno polakirano.

20150404131106.jpg

Ko sem dobil teleskope od majstra ki jih je kromiral mi je v teleskopih notri manjkalo tole.

20150404101126.jpg

Nato je bilo potrebno poiskati darovalca sprednjih vilic, ker seveda se ne da dobiti teh plastik posebaj. Hvala v Košnico :D

img20150403203809.jpg

Zadnje ploščice.

20150313184800.jpg

Zračni filter ter svečke. Filter bo potrebno čim prej  menjati.

20150313181004.jpg

Nove svečke.

20150316195914.jpg

• Všeč mi je 3
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Zdravo, zanima me ali kdo od vas pozna katerega od GSRov, ki se trenutno pordajajo na Avto.n (letnik 06-07)?
Hvala.

Objavljeno (popravljeno)

Zdravo,

Moj bo šel v kratkem na A.net, saj sem se zapalil za V-Stroma. Je letnik 2006, lastnik sem 6 let, nikoli "na tleh", prevoženih ima 38000 km, pri 32000km opravljen večji servis, svečke, veriga, zobniki, letos narejen redni servis in zamenjani obe gumi. Ima vinjeto, dodam povišan vizir.

Lp

IMG_8360_zpsbphea5nc.jpeg

Popravljeno . Popravil piano
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Zdravo,

Moj bo šel v kratkem na A.net, saj sem se zapalil za V-Stroma. Je letnik 2006, lastnik sem 6 let, nikoli "na tleh", prevoženih ima 38000 km, pri 32000km opravljen večji servis, svečke, veriga, zobniki, letos narejen redni servis in zamenjani obe gumi. Ima vinjeto, dodam povišan vizir.

Lp

IMG_8360_zpsbphea5nc.jpeg

Poglej pod zasebna sporočila. :)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Živjo, mam eno vprašanje in sicer mogoče je blo že kje napisano pa sem bral pa nisem zasledil, vseno:

Koliko kaj zdržijo teje mašine? In sicer nameravam kupit GSR in vidim da imajo 40 000, 55 000 km in tu okoli, pa me zanima a je to veliko za motor ali ne, do kok km naj bi te mašine zdržale, če so bli seveda servisi delani in je bilo za motor skrbljeno. Se splača to kupovati ali raje kakšnega z manj KM? 

Zanima me pa še kater avspuh najbol priporočate za ta motor in sicer nebi mel originalnega. 

Hvala za odgovore.

Objavljeno

To ni nobena kilometrina. Manj imajo redki, večina pa ima tako previte kilometre :)

Objavljeno

Oki jaz sem imel na stevcu 13000 kilomeru, ko sem nabavil motor. Pa si upam 100% garantirat, da jih je se ene 10000km ziher zraven. Tko da ce ves da je bil redno servisiran kar nabavi.

Objavljeno (popravljeno)

Popravljeno . Popravil boos
Objavljeno

Hvala zd odgovore, 

Če pa kdo kej prodaja (najrajši črnega) GSR-rja pa kr povejte, jih iščem pa na avto-netu ni lih za zbirat :)

Lp

Objavljeno

ob začetku sezone je bilo GSR-jev kar nekaj na A-netu in cene so bile smešne... od 2600-2900... pa lepo ohranjeni... sedaj pa vidim da ni več te izbire.... je pa res da ta motor na sliki ni nek biser, ko pa ga vidiš v živo pa je lepa zadevca.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!