maXXXimum Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Se da pri njih dobiti tudi public IP? ← Kaj točno maš v mislih? :hmm:
ponky Objavljeno Oktober 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Se da pri njih dobiti tudi public IP? ← Tudi jaz nisem zastopu kaj si mislil.Ob priklopu dobiš dinamični IP,ji se ne menja na vsakih 24ur kot do sedaj ampak ob izklopu oz. restartu računalnika.Na željo pa ti bodo dali tudi statičnega oz. fiksnega,le zaprositi boš moral zanj. To je to. Upam,da si dobil pravi odgovor.
Čriček Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Končno prišla pogodba.. ampak support je pa totalno v k.... 3 dni za odgovor na mail, na telefon se pa itak noben ne oglasi :BUA: ← Sej 3 dni ni katastrofa. Se vidi, da nisi še imel opravka s telemach-om
Kruse Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 ... dali tudi statičnega oz. fiksnega,le zaprositi boš moral zanj. Ja, staticni. Plus javni. nslookup www.t2.net Name: www.t2.net Address: 216.174.158.101 Tak pac, da je viden navzen. Da ni IP iz neke njihove interne lokalne mreze. Sej ne vem, kako naj razlozim...
SiR Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Tak pac, da je viden navzen. Da ni IP iz neke njihove interne lokalne mreze. Sej ne vem, kako naj razlozim... Hočeš svojo domeno ali zgolj, da tudi navzven prikazujejo ime tvoje mašine, ne pa zgolj skupnega imena njihovega gatewayja/domene? :D
Kruse Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 :) Jest ze imam svojo domeno. In imam svoj IP. Ampak pri ADSLju so nekako hitrosti downloada omejene na (nemezabesedodrzat) 0,75 Mb :P . Downloada z mojega serverja na Internet, seveda. Sem se razvadil na kabelskem internetu, in je to zame pogoj, preden karkoli menjam. Se mi ne da (vec) zajebavat z nekimi DHCPji pa dinamicnimi IPji in podobnimi forami....
maXXXimum Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Sej 3 dni ni katastrofa. Se vidi, da nisi še imel opravka s telemach-om ← Delam pri enem izmed večjih internetnih ponudnikov in vsaj pri nas se maili odgovarjajo sproti (24/7), tako da se na odgovor čaka največ nekaj ur (če ne gre za kakšno preverjanje težav, kjer so pač vključeni tehnični in ostali oddelki).. tko da ja.. 3 dni JE katastrofa :glare:
Fazer03 Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 Če je to katastrofa, kaj pa je potem 14 dni SIOL-a, pa še vedno ni odgovora na mail, kjer hočem pojasnilo o njihovi TV :slap:
king Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 Če je to katastrofa, kaj pa je potem 14 dni SIOL-a, pa še vedno ni odgovora na mail, kjer hočem pojasnilo o njihovi TV :slap: ← .....Apokalipsa.....
king Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 Če je to katastrofa, kaj pa je potem 14 dni SIOL-a, pa še vedno ni odgovora na mail, kjer hočem pojasnilo o njihovi TV :slap: ← ..sej veš kak je, dokler ti plačuješ je dobr, k morjo pa oni neki nardit je pa tema. ....pa vseen, poročaj ko dobiš odgovor, ker mene tut zanima, kak bo.
SiR Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 No, zdja pa že mal flancate... Meni je Siol vedno na e-mail inquiry odgovoril v nekaj minutah ... tudi zadnje čase, ko imajo ful gužvo z modrim ADSL ...
maXXXimum Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 (popravljeno) že komu laufa ta vdsl doma? ← Če ni kdo po vezah naročila oddal že pred 1.10. potem glede na navedene roke še vsaj do konec meseca ne bo nikomur (preko T-2 vsaj.. ) :D Popravljeno Oktober 10, 2005. Popravil maXXXimum
Špilferderber Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 ajde.. poročila zadovoljnih uporabnikov..
Barth Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 No, zdja pa že mal flancate... Meni je Siol vedno na e-mail inquiry odgovoril v nekaj minutah ... tudi zadnje čase, ko imajo ful gužvo z modrim ADSL ... ← Pri meni je Siol rabit natanko 3 tedne za odgovor (so me poklicali v petek). Kar naj si vtaknejo tega modrega nekam pri taki podpori strankam. :angry2: Slabe izkušnje glede podpore oziroma svetovanja strankam imam še iz časov, ko sem imel prek njih klicni dostop - očitno imajo na linijah za pomoč same poceni študente, ki nimajo pojma o računalnikih. :angry2: :angry2: :angry2:
SiR Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 Problem takih forumov, in debat, kot je ta, je, da na njih nezadovoljneži spuščajo svoje ventile in "opozarjajo druge" na nevarnost, ... Če pa kdo kaj pohvali, se to takoj smatra že skoraj kot reklama... kokodakanje pač. Jaz sem pač nekajkrat poklical na Siol, enkrat čakal tudi 12 minut, da me je nekdo prevzel, in potem se je zadeva uredila.
Rude Boy Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 gužva je Barth, gužva ! :grim
Barth Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 Problem takih forumov, in debat, kot je ta, je, da na njih nezadovoljneži spuščajo svoje ventile in "opozarjajo druge" na nevarnost, tvoj ventil je odprt na maximum :photo:
SiR Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 tvoj ventil je odprt na maximum :photo: ← jaz sm ga dol vzel :P
motoristek Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 170m for me :grim ← Tale Pošta ti ziher nebo dosti pomagala razen, če ti bo poštar domov nosil bite, :lol1: Evo tukaj imate skico in si izračunajte razdalje in padce bit/s Ps: In ne računat razdalje od Pošte, temveč od Telekoma.
maXXXimum Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 (popravljeno) Tale Pošta ti ziher nebo dosti pomagala razen, če ti bo poštar domov nosil bite, :lol1: Evo tukaj imate skico in si izračunajte razdalje in padce bit/s Ps: In ne računat razdalje od Pošte, temveč od Telekoma. ← Jaz sem oddaljen 170m od centrale, ki pa v mojem primeru stoji zraven pošte.. zato sem citiral blondinija .) Popravljeno Oktober 24, 2005. Popravil maXXXimum
motoristek Objavljeno Oktober 24, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2005 Jaz sem oddaljen 170m od centrale, ki pa v mojem primeru stoji zraven pošte.. zato sem citiral blondinija .) ← Neki nepoučeni bi lahko mislili, da če so blizu Pošte, da pol nimajo problema.... :OK:
kp-kp Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 A poštni nabiralnik šteje? :afro1:
Rude Boy Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 Ja seveda da šteje! pa tudi dosti boljši sprejem imaš če za poštarjem okrog hodiš ! Poštar je poštar in pika. :P :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se