ravni Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 (popravljeno) seveda ni problema sam da ne pride kej umes :headbang: pa da bo vreme :worship: :yea1: P.S. pa fotomašinco nej ker vzame za gasilsko Hop a se že mogoče zgovarjaš ;) jaz sem za NEDELJA :yea1: drhusky a misliš da je to fotomontaža? Popravljeno September 4, 2008. Popravil ravni
Hop Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 (popravljeno) Ok Jest sem zmenjen v nedeljo imam cel dan čas računite name :worship: :naughty: Končno par Superc na kup :worship: Popravljeno September 4, 2008. Popravil Hop
zupi Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Hojla nedelja je 7.9.tak da če je to to drhusky pol :OK: .Hop vreme je pa še zmeri blo.Drgač pa dejmo kej bol konkretnega kje in kdaj da lahk še stenereta vprašam če je za.Mislim pa da je najboljš če bi RAVNI ti eno dobro turo zbral. L.P.ZUPI
ravni Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Hojla nedelja je 7.9.tak da če je to to drhusky pol :OK: .Hop vreme je pa še zmeri blo.Drgač pa dejmo kej bol konkretnega kje in kdaj da lahk še stenereta vprašam če je za.Mislim pa da je najboljš če bi RAVNI ti eno dobro turo zbral. L.P.ZUPI No sej če se sam nekje zberemo, da se dobimo na "kavi" se bomo za furo že zmenili ni kaj je cela Slovenija in okolica naša če je treba, pa tuddi kakšno brezpotje lahko pade, moja ST-jka je tako in tako še vedno umazan. LP
Hop Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 No sej če se sam nekje zberemo, da se dobimo na "kavi" se bomo za furo že zmenili ni kaj je cela Slovenija in okolica naša če je treba, pa tuddi kakšno brezpotje lahko pade, moja ST-jka je tako in tako še vedno umazan. LP Zdej pa nebom mogu spat do nedelje al se bo pa vleklo ko čreva :whistle:
ravni Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 (popravljeno) Zdej pa nebom mogu spat do nedelje al se bo pa vleklo ko čreva :whistle: jaz se že grem dogovarjat z mojimi oz. rezervirat termin :D dejte še druge obvestit, poklicat, Zupi poklič Stenereja Popravljeno September 4, 2008. Popravil ravni
zupi Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 (popravljeno) Hop tudi jaz sem 100% za nedeljo tak da sva že dva.Se še pišemo ali slišimo po MBT(številka v profilu). L.P ZUPI :naughty: : :kva1: (ups smo že vsaj trije) Popravljeno September 4, 2008. Popravil zupi
ravni Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Hop tudi jaz sem 100% za nedeljo tak da sva že dva.Se še pišemo ali slišimo po MBT(številka v profilu).L.P ZUPI :naughty: : :kva1: Smo že trije :yea1:
Hop Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Smo že trije :yea1: :yea1: madon bomo ropotal :OK: :D
Hop Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Izgleda da bomo kmal imel "Supertenere Slo klub"zadnji čas bi že bil :worship:
zupi Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 HOP počas najprej se mormo dobit (prvič)pol pa naprej.
Hop Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 HOP počas najprej se mormo dobit (prvič)pol pa naprej. Ja vem mal pretiravam :naughty:
zupi Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Ja vem mal pretiravam :naughty: Blo bi pa lepo
Hop Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Blo bi pa lepo Ja malo je še Superc pri nas ali pa se skrivajo
zupi Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 No O.k se pišemo v soboto za točne koordinate. :worship: L.P ZUPI
Hop Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Drži pol pa gas pa čez vas :winkiss:
ravni Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Drži pol pa gas pa čez vas :winkiss: Ali nismo rekli da se gremo peljat v nedeljo??
rokrs8 Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Ja jaz sem tudi za. Samo v Lj sem jaz malo zgubljen.
ravni Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Ja jaz sem tudi za. Samo v Lj sem jaz malo zgubljen. Bomo že našli kraj katerega vsi poznamo ni vrag, samo rezerviraj si termin LP
pertocanec Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Sranje pa selitev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se bojim da sem zamudil vse dogajanje. Ne vem če nebi vsaj do ormoža skoknil, mogoče bi se pa splačalo. Za nabiranje gob sem še preusran, po cesti se pa že zapeljem, če bi bla pa še družba bi bilo pa sploh lepo. Če ste se steneraši dobili na furi bi bil vesel kakega komentarja
pertocanec Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Mimogrede - če se še niste, bi bil pa z veseljem zraven, če bi le čas dopuščal. Tudi Lj mi ni tuja, problem so samo službene obveznosti, pa seveda bi mi bolj pasalo, če bi se dobili kje bližje severovzhoda Slovenije
pertocanec Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 rokrs8, midva sva relativno blizu. mogoče bi se lahko kdaj dobila na kofetu kje na pol poti .)
ravni Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Mimogrede - če se še niste, bi bil pa z veseljem zraven, če bi le čas dopuščal. Tudi Lj mi ni tuja, problem so samo službene obveznosti, pa seveda bi mi bolj pasalo, če bi se dobili kje bližje severovzhoda Slovenije Smo se zmenili za v nedeljo kje pa se še bomo, predloge zbiramo ZDAJ! :rolleyes:
ravni Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 (popravljeno) Jaz predlagam, da se dobimo na Brezovici v Pavilijonu ob 11.00 uri. Popravljeno September 5, 2008. Popravil ravni
zupi Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Jaz predlagam, da se dobimo na Brezovici v Pavilijonu ob 11.00 uri. Meni je Brezovica O.K. :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se