Hop Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Na moji jih ni bilo. Sem rajši nogo podstavil, ko je začela padati. :grrr sam sigurno veš čigava je bila ti povem sem izredno zadovoljen z njo
stenere Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 imam eno prošnjo če mi lahko kdo pomaga katere gume so najboljš zanjo jo mislim tud po makadamu vozit ne samo po asfaltu.thnx Heidenau K60, Metzeler Enduro 3, Michelin Sirac. Mogoče Michelin T63, če misliš vozit pravem po terenu. Turistično pa gre po makadamu tudi z Metz. Tourance .) Tule imaš pregled enduro gum, s slikami, opisi, ... sicer v dimenzijah za transalpko: http://www.transalp.de/technik/reifen/vergleichsliste.php
Hop Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Heidenau K60, Metzeler Enduro 3, Michelin Sirac. Mogoče Michelin T63, če misliš vozit pravem po terenu. Turistično pa gre po makadamu tudi z Metz. Tourance .) Tule imaš pregled enduro gum, s slikami, opisi, ... sicer v dimenzijah za transalpko: http://www.transalp.de/technik/reifen/vergleichsliste.php Hvala sem se odloču za Michelin Anakee :yea1:
ravni Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 (popravljeno) Hvala sem se odloču za Michelin Anakee :yea1: Živjo! Jaz mam iste gor, na začetku mal skeptičen včeraj ko sem šel gobe nabirat videl da je izredno dobra :worship: Aja a maš kje slikce ST-jke Popravljeno Oktober 14, 2007. Popravil dravni
Hop Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Živjo! Jaz mam iste gor, na začetku mal skeptičen včeraj ko sem šel gobe nabirat videl da je izredno dobra :worship: Aja a maš kje slikce ST-jke Zdravo Dravni trenutno nimam nobene slike se bom potrudu kakšno dobit :worship:
ravni Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Zdravo Dravni trenutno nimam nobene slike se bom potrudu kakšno dobit :worship: Evo mojih - gobarskih
Hop Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Evo mojih - gobarskih Odlično izgleda :OK: Moja je črno siva ´93 jutri jo bom slikal
ravni Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 A si videl pri prvem kolesu marelo?
Hop Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 A si videl pri prvem kolesu marelo? jup sem vidim da si strasten nabiralec gob tko kot moj foter :worship:
ravni Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 jup sem vidim da si strasten nabiralec gob tko kot moj foter :worship: Pa ne da gre on gobe nabirat z motorjem :rolleyes: Mislim, da bi se lahko enktar zmenl za en gobarski off-road pa to vabilo velja tudi za vse ST-jaše. Če se ne mormo zment za furo pa za gobe :whistle:
Hop Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Pa ne da gre on gobe nabirat z motorjem :rolleyes: Mislim, da bi se lahko enktar zmenl za en gobarski off-road pa to vabilo velja tudi za vse ST-jaše. Če se ne mormo zment za furo pa za gobe :whistle: heheheh ne stari gre kr peš.Za off road sem pa takoj za da se vsi ST-jaši dobimo
Hop Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 heheheh ne stari gre kr peš.Za off road sem pa takoj za da se vsi ST-jaši dobimo no evo pa sm najdu eno slikco na poti domov po nakupu http://www.moj-album.com/slike/7021796/5QJ...EG8icj4HF.v.jpg
ravni Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Uh lepa ni kaj :worship: vsaka čast pa veliko kilometrov!
Hop Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Uh lepa ni kaj :worship: vsaka čast pa veliko kilometrov! Hvala jih ma že 77Tk ko sem jo kupu je mela 75Tk.To mi je bil eden najlepših motorjev kar sem jih videl od Hevy endurotov.Mislil sem si kupit AT sam bi si lahko kupil 2 ST-jke za tak denar pa še ST-jka ma 70Km AT pa 10 manj
Hop Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Evo eno za pokušino.Obljuba dela dolg :)
ravni Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Evo se nama z Hop-om zdi, da bo sezone počasi konec :headbang: pa sva se zmenla za eno kavico na Zbilju ob 14.00 dne 20.10 to se pravi jutri. Tisti, ki želi priti od ST-jašev, da se mal zberemo, kakšno povemo mogoče kakšen krog ( upam, da ne bo snega) pa počasi na prezimitev.
stenere Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 In jaz to zdajle preberem. :headbang:
Ozzie Objavljeno Oktober 20, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Evo, po 4 mesecih nazaj na forumu in zdajle študiram, kako bom šel jutr tankat in potem pogledat u Zbile... in porkaduš, pa dons smo dvajsetga!!! :wacko: No, sem pa res letos izredno malo km naredil - samo 2000.... žal :(
ravni Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Evo, po 4 mesecih nazaj na forumu in zdajle študiram, kako bom šel jutr tankat in potem pogledat u Zbile...in porkaduš, pa dons smo dvajsetga!!! :wacko: No, sem pa res letos izredno malo km naredil - samo 2000.... žal :( Stenere in Ozzie ne se sekirat sej midva z Hop-om tut nisva šla, zaradi dežja. A pr vas ni nič padal?? Kaj pa npr. danes ob 12.00 :naughty: seveda če seveda ne bo spet dež :headbang:
Hop Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Stenere in Ozzie ne se sekirat sej midva z Hop-om tut nisva šla, zaradi dežja. A pr vas ni nič padal?? Kaj pa npr. danes ob 12.00 :naughty: seveda če seveda ne bo spet dež :headbang: Madona :headbang: sem pozen dons vidva sta najbrž že na zbiljah :headbang:
ravni Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Pa še manual za Yamaha Super Tenere 750 Klikni
Hop Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Ja sem ga že vidu manual pa mam že sprintan pa zvezan v knjigo.BTW sem stopu v kontakt z Italjani majo nore ture pa same ST-jke
Hop Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 A bo kdo šel? http://www.tenerelegend.com/tenerelegend/index-seite%202.htm :naughty:
zupi Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Kaj pa če se probamo najprej kje v SLO dobit?(lani nam ni ratal) :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se