SCORPIONS Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 ....TKOLE.. KONC VESELICE Z NAROČANJEM LOUISOVIH IZDELKOV PREKO FIRME TRG.D.O.O. IZ LJUBLJANE... ..govoril danes z šefom, ki je bil zadolžen za naročila ....pravi da jim ne prinaša nič dnarja-zguba ..sam delo.... :grrr Bostjan L 1
motofrik Objavljeno Februar 14, 2015 Opozori Objavljeno Februar 14, 2015 Škoda. Po drugi strani pa.. hej, kakšna fua več do Beljaka ne škodi. Fazer03 1
Scarlett Objavljeno Februar 14, 2015 Opozori Objavljeno Februar 14, 2015 Tudi slovensko se da zmeniti, vsaj v Beljaku. Ime one punce sem pa pozabil... Sabina? A ni mogoce Zdenka? Bmflar in UnionJack 2
motofrik Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Ne vem...pa saj angleško pa tako vse znajo, če že mi ne znamo nemško... Scarlett 1
gradbenik Objavljeno Februar 21, 2015 Opozori Objavljeno Februar 21, 2015 Samo ena info. ce bo komu kdaj koristilo. Ce narocis izdelek preko poste, dobis v prilozenih papirjih napisano, da v nemciji in avstriji lahko vrnes izdelek brezplacno, drugje pa ne. Meni so na njihovi asistenci za kupce zagotovili, da lahko z obrazcem tudi iz Slo. vrnem izdelek brezplacno. Sicer sem ze prej odposlal kot pismo+prednostno, postnina v Hamburg 1,7€ builder in Bostjan L 2
sayo Objavljeno Februar 21, 2015 Opozori Objavljeno Februar 21, 2015 Škoda k zastopstva za Lojza ni več v Ljubljani ukica 1
ciciban Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Yep, res škoda. Je bilo vse skupaj zelo priročno. Sploh za potrošno robo. Bostjan L 1
Scarlett Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Evo, priloznost za podjetne: zastopnik za Lojza.
hajoktejn Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Evo, priloznost za podjetne: zastopnik za Lojza. pa ne v slovenclstanu če si pr nas podjetnik morš čez noč obogatet, drgač je qrac od posla ... pajkica, ciciban, sayo in 1 other 4
Scarlett Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 pa ne v slovenclstanu če si pr nas podjetnik morš čez noč obogatet, drgač je qrac od posla ... kot dopolnilna dejavnost k sicer ze utecenemu poslu Vsi so rekli, da se ne da, dokler se ni najdel en, ki ni imel te besede v slovarju, in uspel.. ne vem, zakaj sploh se zivimo tu, ce se tko zlo nic ne da v Slo
hajoktejn Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 ne vem, zakaj sploh se zivimo tu, ce se tko zlo nic ne da v Slo zakaj? genetika pač. ovce in čredni nagon, ne nujno v tem vrstnem redu.
bajkr88 Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Scarlett nic cakat...ofnaj podjetje... toj cist simpl, sam prodajas pa evrcki u zep letijo
motolover Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 pa ne v slovenclstanu če si pr nas podjetnik morš čez noč obogatet, drgač je qrac od posla ... Delaš v javni upravi, da govoriš take?
Scarlett Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Najlazje je jamrat. To je problem slovenclstana. Rogerg, mogoce pa res.
Ferrarist Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 mislim da je bilo bolj sarkastično mišljeno je pa res,ja....sam sem podjetnik tretje leto....sicer gre, samo vem pa, da če bi mi danes nekdo ponudil 900€+stroške, grem takoj redno delat....za ostale zadeve pa ostane popoldanski sp. Pej si rihtat delo, cene so itak podkolpski slovenci zbili na nulo, malice ti nihče ne plača, bolniške in dopusta tudi ne, ponavadi ene 3 mesece niti računa...pol se pa znajdi. Če ne plačaš prispevkov, ti dacarji v trenutku zablokirajo račun. Tako,da....kot pravim, če mi en ponudi 900€+stroške, se v trenutku redno zaposlim pajkica, hajoktejn, Cartman in 4 others 7
Scarlett Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Hvala bogu, da se kdo prepozna sarkazem GoBobi 1
motolover Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 mislim da je bilo bolj sarkastično mišljeno je pa res,ja....sam sem podjetnik tretje leto....sicer gre, samo vem pa, da če bi mi danes nekdo ponudil 900€+stroške, grem takoj redno delat....za ostale zadeve pa ostane popoldanski sp. Pej si rihtat delo, cene so itak podkolpski slovenci zbili na nulo, malice ti nihče ne plača, bolniške in dopusta tudi ne, ponavadi ene 3 mesece niti računa...pol se pa znajdi. Če ne plačaš prispevkov, ti dacarji v trenutku zablokirajo račun. Tako,da....kot pravim, če mi en ponudi 900€+stroške, se v trenutku redno zaposlim Pametno, bolje slaba služba, kot malo podjetje. Jaz sem podjetnik 21 let in resnično v Sloveniji ni več konkurence, ostal je samo dumping. Vsak Kekec, ki ima pet minut, se loti posla in bistvo je, samo kdo da ceneje. Ko narediš nekaj dobička (če ga), ti pa država pobere 50%. Nazaj k Louisu. Ker poznam Nemce, ti ne dajo več kot 10% rabata, pa tudi če bi dali 20%, ne moreš preživeti. Če se greš spletno prodajo, vsi prićakujejo brezplačno dostavo in plačilo po povzetju, nato se 5% naročnikov premisli in paketa ne prevzame. Jasno imaš še stroške s skladiščem, zaposlenimi, računovodstvom in še bi lahko našteval. Na debelo ocenjeno bi pri nas delal 10.000€ prometa mesečno, od tega bi bil zaslužek 2.000, plačaš stroške, in nimaš niti za svojo plačo. Louis in podobni lahko preživijo na velikih trgih, kot je Nemčija in poudarek imajo na svojih blagovnih znamkah, kjer imajo višjo maržo. builder, ciciban, hajoktejn in 4 others 7
hajoktejn Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 (popravljeno) Delaš v javni upravi, da govoriš take? ja; in dokler mi ne uspe tak posel da obogatim čez noč, se ničesar ne lotim Popravljeno Februar 22, 2015. Popravil hajoktejn builder 1
sayo Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 pa ne v slovenclstanu če si pr nas podjetnik morš čez noč obogatet, drgač je qrac od posla ... Ja sm govoru z njimi, so rekli, da se jim ne splača, da toliko zaslužijo z hidravliko ki jo prodajajo v parih dneh hajoktejn in ciciban 2
Scarlett Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Itak. Na zalogi so imel 13 razlicnih izdelkov. Na narocilo si pa cakal 3 tedne.
motolover Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 Itak. Na zalogi so imel 13 razlicnih izdelkov. Na narocilo si pa cakal 3 tedne. Najbrž so imeli tako malo naročil, da so naročali na dva tedna.
pajkica Objavljeno Februar 22, 2015 Opozori Objavljeno Februar 22, 2015 sej nima smisla sploh kej prodajat, če pa na aliju itak vse cnej..... Scarlett 1
DESIM Objavljeno Julij 29, 2015 Opozori Objavljeno Julij 29, 2015 ...BAJE TRG SPET PRODAJA LOUIS PROGRAM..!!??? Dobavljamo motoristični program blagovne znamke LOUIS. Celoten katalog boste našli tu www.louis.de Za naročila nam pošljite šifre artiklov oz. linke na info@podjetje-trg.si ali pa nas obiščite v eni naših poslovalnic, več na www.podjetje-trg.si
Tex Objavljeno Julij 31, 2015 Opozori Objavljeno Julij 31, 2015 Drži. Sem prejšnji teden naročil preko njih. Cena nekoliko višja, kot na spletni pri louis.de .. ampak še vedno nižja kot poštnina. Pokličeš, poveš šifro izdelka in po dobrem tednu dni je bila roba v mb ..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se