Tex Objavljeno November 28, 2016 Opozori Objavljeno November 28, 2016 31 minutes ago, DL650 said: Sem že porabil .... si bil v gracu? gužva?
NumLock Objavljeno November 28, 2016 Opozori Objavljeno November 28, 2016 pred eno uro, Texo pravi: si bil v gracu? gužva? Ne, prek neta sem naročil. Dejstvo je, da me pride poštnina ceneje, kot vožnja do Graza in nazaj, če pa si kupim še jodlarsko vinjeto pa itak. Plus tega pa se da zgodit, da v Grazu nimajo vsega, kar vidiš na netu. Dvomim, da je stvar na netu ažurna, zato se da zgodit, da se pelješ gor brez veze, oziroma zapraviš € za to, kar sploh nisi imel namena. Se spomnim nekaj let nazaj, da sem gledal na netu, pa sva se zapeljala v Graz in tam tega ni bilo na razpolago v trgovini. Na netu kaže (mislim da), centralno zalogo iz Hamburga. Tex 1
Tex Objavljeno November 28, 2016 Opozori Objavljeno November 28, 2016 1 minute ago, DL650 said: Ne, prek neta sem naročil. Dejstvo je, da me pride poštnina ceneje, kot vožnja do Graza in nazaj, če pa si kupim še jodlarsko vinjeto pa itak. Plus tega pa se da zgodit, da v Grazu nimajo vsega, kar vidiš na netu. Dvomim, da je stvar na netu ažurna, zato se da zgodit, da se pelješ gor brez veze, oziroma zapraviš € za to, kar sploh nisi imel namena. Se spomnim nekaj let nazaj, da sem gledal na netu, pa sva se zapeljala v Graz in tam tega ni bilo na razpolago v trgovini. Na netu kaže (mislim da), centralno zalogo iz Hamburga. v bistvu izbereš trgovino iz seznama, to naj bi bila zaloga potem v trgovini .. kolko štima, ne vem, do sedaj nisem imel problemov .. je pa res, da če grem po kaj konkretnega, potem preverim če je zaloga in potem to rezerviram po telefonu .. par dni držijo "na strani", zadaj pri servisu na pultu potem to dobiš .. poštnina do nas je 8€, če se ne motim? je pa res, da je že zato ceneje po pošti, ker pol ne kupim raznih bedarij, katerih nisem imel v mislih kupit, ampak če sem že tam in je že v akciji ..... Jure, GoBobi in NumLock 3
Jure Objavljeno November 28, 2016 Opozori Objavljeno November 28, 2016 Tudi jaz ravnokar izkoristil in nabavil Kellermanovo orodje za kovičenje ketne in set Wera izvijačev. Upoštevajoč, da je oboje tudi sicer že v akciji in na voljo po pametni ceni, se nakup s temle bonom za dodatnih 25 eur off res splača NumLock in Tex 2
NumLock Objavljeno November 28, 2016 Opozori Objavljeno November 28, 2016 pred 16 minutami, Texo pravi: poštnina do nas je 8€, če se ne motim? je pa res, da je že zato ceneje po pošti, ker pol ne kupim raznih bedarij, katerih nisem imel v mislih kupit, ampak če sem že tam in je že v akciji ..... Da, poštnina je 8€. Po takšnem sistemu, kot si ga opisal verjamem, da ni težav, če pokličeš in daš na stran. Drugače pa dvomim na ažurnost podatkov. Lahko, da po zaprtju ažurirajo podatke, ampak, če greš popoldan gor je to brez predmetno, ker lahko, da je določen artikel zmanjkal že ob 11.oo uri. Res je .... saj veš "kakšni smo" . Ko pridemo v takšno trgovino se kaj hitro "strgamo" s ketne. Kot bi otroka spustil med igrače. Jure in vuk76 2
Rey Objavljeno November 29, 2016 Opozori Objavljeno November 29, 2016 Lahko pričakujem še kakšno akcijo do konca leta? V stilu -20%, -25% ?
ArcaneWater Objavljeno November 29, 2016 Opozori Objavljeno November 29, 2016 Jutri grem verjetno gor, Celje->Maribor->Graz, imam pa prostor še za enega verjetno če se želi kdo pridružit. Ima mogoče kdo izkušnje z Givi Tanklocki? Gledam XS307 za športen motor?
Tex Objavljeno November 29, 2016 Opozori Objavljeno November 29, 2016 3 hours ago, Rey said: Lahko pričakujem še kakšno akcijo do konca leta? V stilu -20%, -25% ? procente ne .. načeloma pa bi še znalo bit, nad 99€ dobiš 25€ popusta, nad 250€ pa 50€ .. vem, zneski nimajo smisla, ampak tako pač imajo .. lansko leto so do decembra že vsaj 2x imeli tako akcijo, letos je pa sedaj prvič .. lani so tudi za rojstni dan pošiljali, letos nič .. 1 hour ago, Arcanewater said: Jutri grem verjetno gor, Celje->Maribor->Graz, imam pa prostor še za enega verjetno če se želi kdo pridružit. Ima mogoče kdo izkušnje z Givi Tanklocki? Gledam XS307 za športen motor? v "Kovčki in vse kar je povezano" temi je nekaj govora o obeh, XS307 in 308, kolko se spomnim jih kar nekaj uporabnikov tudi ima (dami34?) .. malo poglej tja .. Rey 1
Big Py Objavljeno December 12, 2016 Opozori Objavljeno December 12, 2016 Ravnokar sem dobil mail za neko akcijo če kupiš za njmanj 249 EUR je 50 EUR popusta. če kdo rabi mu lahko posredujem kodo. Tex 1
compaq Objavljeno December 13, 2016 Opozori Objavljeno December 13, 2016 pred 17 urami, map pravi: Ravnokar sem dobil mail za neko akcijo če kupiš za njmanj 249 EUR je 50 EUR popusta. če kdo rabi mu lahko posredujem kodo. Ce je se aktualno, bi bil zainteresiran.
Tex Objavljeno December 13, 2016 Opozori Objavljeno December 13, 2016 koda je ista, ne dobi vsak svoje kode .. jo pa lahko 1x vnovčiš na eno kartico .. ob nakupu preko spleta vpišeš kodo, v trgovini pa jo poveš - enkrat so me prosili, da jo naj pokažem, pa sem rekel, da ne najdem maila in jo je kar sama vpisala, pa je bilo ok .. drugače jo vedno samo povem .. tokrat je koda za popust 329 .. velja do 23.12. za nakupe nad 249€ .. ne razumem pa teh njihovih akcij .. za nakup nad 99€ dobiš 25€ popusta, torej 25% .. če pa si ful priden, pa zapraviš nad 250€, pa dobiš 50€ popusta, torej celih 20%! Big Py in Rey 2
Big Py Objavljeno December 13, 2016 Opozori Objavljeno December 13, 2016 Tako je kot si napisal ja, @compaq sem ti poslal na zasebno sporočilo, pa še link do celotnega maila. https://1drv.ms/w/s!Aji8EBI5viouhPd_ozlyNIkjuVLRmQ
motolover Objavljeno December 13, 2016 Opozori Objavljeno December 13, 2016 Lahko še meni pošlješ kodo? Hvala
Bmflar Objavljeno December 13, 2016 Opozori Objavljeno December 13, 2016 pred 55 minutami, motolover pravi: Lahko še meni pošlješ kodo? Hvala Beri dva posta višje : 329 maus 1
solorider Objavljeno December 13, 2016 Opozori Objavljeno December 13, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Beri dva posta višje : 329 daj še meni pošlji! Bmflar, maus in DAMI34 3
Bmflar Objavljeno December 13, 2016 Opozori Objavljeno December 13, 2016 Pravkar, solorider pravi: daj še meni pošlji! For your eyes only .... Psssst, pa nubenmu povedat 329 maus, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4
solorider Objavljeno December 13, 2016 Opozori Objavljeno December 13, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: For your eyes only .... Psssst, pa nubenmu povedat 329 ne bom, niti loverju DAMI34, maus, Kmet2 in 1 other 4
Bmflar Objavljeno December 13, 2016 Opozori Objavljeno December 13, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: kok maus 1
Jure Objavljeno December 13, 2016 Opozori Objavljeno December 13, 2016 pred 11 minutami, maus pravi: kok Za vsak slučaj, za vse tiste, ki imate čoroskop maus, DAMI34 in Bmflar 3
Tex Objavljeno December 13, 2016 Opozori Objavljeno December 13, 2016 Ql, thnx! Kaj pa za louis.de ima kdo kodo? maus, Bmflar in DAMI34 3
Bmflar Objavljeno December 13, 2016 Opozori Objavljeno December 13, 2016 pred 6 minutami, Texo pravi: Ql, thnx! Kaj pa za louis.de ima kdo kodo? Tex in maus 2
motolover Objavljeno December 13, 2016 Opozori Objavljeno December 13, 2016 1 hour ago, HD-Dyna said: Beri dva posta višje : 329 ... Dva posta višje je dal kodo in zraven tri pikice. Meni se zdi, da to pomeni, da je dal samo prvi del kode. Lahko bi enostavno napisal kodo brez pikic, in bi pomenilo, da je koda 329. Logično?
maus Objavljeno December 13, 2016 Opozori Objavljeno December 13, 2016 in kok je zdj a je na konc ena pika al tri .. al je brez .. ćist sm zmeden in RRazkaćen solorider in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno December 13, 2016 Opozori Objavljeno December 13, 2016 pred 2 minutami, maus pravi: in kok je zdj a je na konc ena pika al tri .. al je brez .. ćist sm zmeden in RRazkaćen maus 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se