jalovec Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 ja tko je v Avstriji no vcasih pa tud kaj zaj........ tko da niso cist 100 %. :?
2384nsdf83 Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Danes bil gor :blink: in ZAPRTO :kva1: :( brezmadežno spočetje ... praznik, cerkveni... se mi zdi.
jfk Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Kre kdo v lupisa... rabu bi enih par podkap za 2 EUR... ce kdo gre in bi mi lahko dostavil do CE. Mi naj pise na PM. A te še zanimajo podkape? Pa se splača it to soboto u graz? Majo kej popustov? Jim je še kej robe ostalo? Včeraj sem bil in je trgovina normalno založena. Popustov še nič, so pa cene itak ugodne. Novih katalogov nimajo. :cry:
Pike Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Danes sem bil v Louisu v Beljaku. Trgovina dobro založena, v glavnem je še vse s popusti. Tudi roba 2007 je že. Edini moški prodajalec full prijazen in pripravljen pomagati pa še dobro svetuje. Bil tudi v HD, kjer je malo več izbire pri dvodelnih kombinezonih, vendar bistveno manj obiskovalcev. Nabavil vso robo za naslednjo sezono :OK: :OK:
dirkac24 Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 kere firme čelada je najbolša kolk pa kjkombinezjon stane normalen
simonsi Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 kere firme čelada je najbolša Isto, kot če vprašaš kateri motor je najboljši. 100 ljudi, 100 odgovorov.
jalovec Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 A te še zanimajo podkape? Včeraj sem bil in je trgovina normalno založena. Popustov še nič, so pa cene itak ugodne. Novih katalogov nimajo. :cry: katalogi samo po naročilu zaenkrat !!! izpolnes en obrazec in ti ga pošlejo na dom nekaj jih imam lahko jih pošljem !!!!! poštnino plača vsak sam !! lahko ga naročiš preko neta ,nisem se pa prepričal, tako da mal prebrskajte !!! .)
vuk76 Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Preko neta ga lahko naročiš samo v Avstrijo & Nemčijo. lp vuk
MrTn_T Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Bil tudi v HD, kjer je malo več izbire pri dvodelnih kombinezonih, vendar bistveno manj obiskovalcev. Nabavil vso robo za naslednjo sezono :OK: :OK: HD? V Beljaku poznam Louisa in HeinGericke. A je še kakšna trgovina za moto, ki jo kaže pogledat? LP, ma
Pike Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 HD? V Beljaku poznam Louisa in HeinGericke. A je še kakšna trgovina za moto, ki jo kaže pogledat? LP, ma Jaz nič drugega ne poznam! Samo je že tu toliko izbire, da sem bil prvič v eni štacuni dve uri! Običajno največ 10min.
MrTn_T Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Jaz nič drugega ne poznam! Samo je že tu toliko izbire, da sem bil prvič v eni štacuni dve uri! Običajno največ 10min. Se strinjam. Jaz za Louisa običajno porabim kako uro. Pri tem da me malokatera (običajno le) tehnična trgovina zadrži pol toliko. :grim :grim LP; Ma
Guest Brumer Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 HD? V Beljaku poznam Louisa in HeinGericke. A je še kakšna trgovina za moto, ki jo kaže pogledat? LP, ma Je in to ,če se pelješ iz smeri Podkoren Vilach naravnost proti centru ca 6-7 semaforjev naravnost in potem vidiš na desni strani prodajno-izložbo Mercedesov pri tej izložbi zaviješ desno in ca 150m levo je trgovina in mslin, da je na gornjem štuku tudi delavnica za motorje,včasih smo tu veliko materijala naročali in imeli smo celo 20%tni popust kot klub.V križišču kjer je prodaja Mercedesa je po diagonali na nasprotni strani trgovina z Ameriško robo bolj za Harleiste-čoperiste, namreč tudi trgovec(izgleda kot Ameriški vojak)je voznik Harleja.Ima precej robe se splača pogledat samo če ni že trgovina kjuzo v Evropi gre to hitro danes je jutri ga ni na žalost to tudi k nam prihaja-velik poje majhnega!!!!!!! :OK:
MrTn_T Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Je in to ,če se pelješ iz smeri Podkoren Vilach naravnost proti centru ca 6-7 semaforjev naravnost in potem vidiš na desni strani prodajno-izložbo Mercedesov pri tej izložbi zaviješ desno in ca 150m levo je trgovina in mslin, da je na gornjem štuku tudi delavnica za motorje,včasih smo tu veliko materijala naročali in imeli smo celo 20%tni popust kot klub.V križišču kjer je prodaja Mercedesa je po diagonali na nasprotni strani trgovina z Ameriško robo bolj za Harleiste-čoperiste, namreč tudi trgovec(izgleda kot Ameriški vojak)je voznik Harleja.Ima precej robe se splača pogledat samo če ni že trgovina kjuzo v Evropi gre to hitro danes je jutri ga ni na žalost to tudi k nam prihaja-velik poje majhnega!!!!!!! :OK: THNX! Bom preveril, ko bom naslednjič gor. LP, ma
krava Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Vljudno naprošam dobrotnika, da preveri ceno za komplet verižni set in, sicer za cbr 900 l. 98 in R1 l.00. ...ker še vedno ne razumem nič! :doze: Hvala lepa!
fecko Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Vljudno naprošam dobrotnika, da preveri ceno za komplet verižni set in, sicer za cbr 900 l. 98 in R1 l.00. ...ker še vedno ne razumem nič! :doze: Hvala lepa! CBR 900-186.95€, R1-210.95€ DID kompleti LINK
Pike Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Mene pa zanima koliko časa je potrebno čakati oziroma ste čakali tisti, ki ste se prijavili v Louisovo trgovino preko spletna na pin kodo. Jaz sem drugi dan po prijavi klical tja in so rekli, da običajno traja en dan, da poščjejo pin kodo za prijavo v spletno trgovino. Danes, po treh dneh nisem dobil še nič! :hmm:
MaraudeR Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Za slovenijo običajno kar traja - še vendo namreč nimajo razčiščenih pojmov Slovenija / Slovaška - meni je koda prišla preko Slovaške - še dobro da tamkajšna pošta ve kje je SLO in so kuverto preusmerii - je pa trajalo kak teden.
Pike Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Za slovenijo običajno kar traja - še vendo namreč nimajo razčiščenih pojmov Slovenija / Slovaška - meni je koda prišla preko Slovaške - še dobro da tamkajšna pošta ve kje je SLO in so kuverto preusmerii - je pa trajalo kak teden. U madona, to pošljejo po pošti! :slap: To zna pa res trajati. :huh:
krava Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 CBR 900-186.95€, R1-210.95€ DID kompleti LINK Lepa hvala! Dolgujem mini uslugo! ;) Sem se odločil za slovenskega ponudnika.
gattolina Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 kere firme čelada je najbolša kolk pa kjkombinezjon stane normalen V sam vrh sodita Shoei in Arai. Ostali se trudijo dohitevati, čeprav so ju nekateri s ceno že prehiteli. Normalen kombinezen, če hočeš kvaliteto, te bo stal, z zimskim popustom, tam od 145.000 SIT dalje. P.S. Pri nakupu čelade, kombinezona in rokavic ne bodi stiskač, ker v tem primeru varčuješ na lastni varnosti. Dober nakup ti želim! Vljudno naprošam dobrotnika, da preveri ceno za komplet verižni set in, sicer za cbr 900 l. 98 in R1 l.00. ...ker še vedno ne razumem nič! :doze: Hvala lepa! Pokliči AS Domžale ali kateregakoli serviserja za Hondo, oz. Delta team Krško in njihove serviserje, pa ti bodo vse vse razložili.
MarduK Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 (popravljeno) Pokliči AS Domžale ali kateregakoli serviserja za Hondo, oz. Delta team Krško in njihove serviserje, pa ti bodo vse vse razložili. Razložili ja :grim . Vsaj za svečke NGK in kettenkit D.I.D. za CBR929 je bila pri AS-u precej višja cena kot v Louisu. Se splača še mal okol pozanimat in poklicat. Je pa pri nas tudi veliko švercarjev, ki imajo boga in pol... :ninja: Popravljeno December 17, 2006. Popravil MarduK
Tratnjak Damijan Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Je in to ,če se pelješ iz smeri Podkoren Vilach naravnost proti centru ca 6-7 semaforjev naravnost in potem vidiš na desni strani prodajno-izložbo Mercedesov pri tej izložbi zaviješ desno in ca 150m levo je trgovina in mslin, da je na gornjem štuku tudi delavnica za motorje,včasih smo tu veliko materijala naročali in imeli smo celo 20%tni popust kot klub.V križišču kjer je prodaja Mercedesa je po diagonali na nasprotni strani trgovina z Ameriško robo bolj za Harleiste-čoperiste, namreč tudi trgovec(izgleda kot Ameriški vojak)je voznik Harleja.Ima precej robe se splača pogledat samo če ni že trgovina kjuzo v Evropi gre to hitro danes je jutri ga ni na žalost to tudi k nam prihaja-velik poje majhnega!!!!!!! :OK: Mislim, da se imenuje Rodlbach(ridlbah) al neki tazga. Blizu je pa en army shop, kjer držijo bol opremo za čoperista-oz harlejaše. Bil v tej štacuni ampak je že kr neki cajta mimo. Iz tam imam tud v spominu eno zgodbico ki se je odvila pred mojimi očmi. Mal sem pasu firbec in si ogledoval nove modele motorjev, nakar pridejo v trgovino še trije kupci, ki so bili skupaj. Ogledujejo si čelade. Eno vzamejo iz police, eden od njih jo pomeri, in pove, da mu je prav. Nato jo natakne na roko in se odpravijo skupaj mimo blagajne, tako, da prodajalka ne opazi, da ima na roki čelado. Jaz pa za njimi. Ko pridejo iza vogala pravi eden od njih:"ZAŠTO DA KUPUJEM KAD MOGU OVAKO." Osupel ostanem brez besed in si mislim kaj bi pisalo v novicah, če bi jih dobili. Nabrž državljan Slovenije XX, kradel v Avstriji. Lepo reklamo delajo za Slovence... :angry:
Guest Brumer Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Mislim, da se imenuje Rodlbach(ridlbah) al neki tazga. Blizu je pa en army shop, kjer držijo bol opremo za čoperista-oz harlejaše. Bil v tej štacuni ampak je že kr neki cajta mimo. Iz tam imam tud v spominu eno zgodbico ki se je odvila pred mojimi očmi. Mal sem pasu firbec in si ogledoval nove modele motorjev, nakar pridejo v trgovino še trije kupci, ki so bili skupaj. Ogledujejo si čelade. Eno vzamejo iz police, eden od njih jo pomeri, in pove, da mu je prav. Nato jo natakne na roko in se odpravijo skupaj mimo blagajne, tako, da prodajalka ne opazi, da ima na roki čelado. Jaz pa za njimi. Ko pridejo iza vogala pravi eden od njih:"ZAŠTO DA KUPUJEM KAD MOGU OVAKO." Osupel ostanem brez besed in si mislim kaj bi pisalo v novicah, če bi jih dobili. Nabrž državljan Slovenije XX, kradel v Avstriji. Lepo reklamo delajo za Slovence... :angry: Rodelbach se neimenuje več in je vse prenovljeno -druga firma ,namreč Rodelbach je imel še eno večjo trgovino z avtomobilskimi rezervnimi deli .Namreč lastnik je bil že mal starejši možakar ni imel naslednikov in zato je vse skupaj prodal.Bil je dober poznavalec motorjev (vedno je ogledoval moje ga V-max-a) nikoli pa ni vozil motorja je pa imel zelo dober avto vedno je vozil Porscheje in to 911 modele menjal jih je na vsaki dve leti. :OK:
bmwslo Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Za tiste, ki ne morete dočakat Nov LOUIS-ov katalog
Jure Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 A sem jaz čuden in ne najdem, ali res ni na voljo za download celega fajla za katalog 2007?? Jaz sem videl samo možnost pregledovanja na netu, medtem ko se je prejšnja leta dalo vedno tudi zloudat celo datoteko dol..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se