kOdEbLuE Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 zaračunal so mi cca 25eur za pošiljanje, kar je u bistvu drago če računaš da je roba hodila iz nemčije skor cel teden... ker delam na področju hitre pošte lahk rečem da bi za ta denar mogla prit v največ dveh dneh... drugač je pa tko... bol se splača it v trgovino in si pomert pa ogledat stvari k jih mislš kupt, po drugi strani majo pa precej stvari samo v online shopu v filialah pa ne... tko da hm... pojma nimam a se splača al ne...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Amper Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 A je še kakšen katalog ostal? Jaz bi ga tud imel, sem ga skušal naročiti, pa ne gre, downloadat pa tudi ni šlo. ← Mam jih še. Če ga kdo hoče. Naj mi pošlje PM. pa se zmenimo. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smokey20 Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Gre kdo v kratkem v Luis al pa gericke? Rabm lamele za DR650 RSE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 jaz grem verjetno v petek v Louisa, ni pa še 100% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smokey20 Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 jst sm gledal za lamele za DR650 v hei gericke pa je kos 6, pa še neki euru! rabiš 6 kosov se mi zdi!? Zakaj taka razlika v ceni! V avstriji pridejo 10 jurjev pr nas pa 25. Kaka finta je zdej to! Ne znam pa glih nemško ne vem kako dobr zato ne vem kaj tam sploh prodajajo. Lahko kdo pogleda? Kolk bi pršlo če bi po pošti naroču? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 jst sm gledal za lamele za DR650 v hei gericke pa je kos 6, pa še neki euru! rabiš 6 kosov se mi zdi!? Zakaj taka razlika v ceni! V avstriji pridejo 10 jurjev pr nas pa 25. Kaka finta je zdej to! Ne znam pa glih nemško ne vem kako dobr zato ne vem kaj tam sploh prodajajo. Lahko kdo pogleda? Kolk bi pršlo če bi po pošti naroču? ← Svetujem ti, da jim prej pošleš mail in jih vprašaš, če imajo zadevo na zalogi, da ne boš zastonj gor hodu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smokey20 Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Svetujem ti, da jim prej pošleš mail in jih vprašaš, če imajo zadevo na zalogi, da ne boš zastonj gor hodu ← ja kaj naj pa napišem? Imate na zalogi lamele za DR650 RS. Dvomim da bo kdo vedu za kaj se gre. Na internetu pri hein gericke piše da jih majo, pa če jih naročim kolko bi poštnina pršla? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 :eek: jakna z air-bagom znižana iz 550€ na samo 150€ .. TUKAJ :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Amper Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 Če še kdo rabi katalog jih mam še. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 Če še kdo rabi katalog jih mam še. Lp ← Ja dej, prosim. Če ti res ostaja kšn bi se priporočau :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Amper Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 ja ni problem jih mam še dost. POšlji mi PM da se zmeniva. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fecko Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 Katalog-e imaš tudi na LOUIS-u za downloadat v PDF-ju brez komplikacij. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Amper Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 Ja sma ga je 260Mb Tako da tistim z počasno linijo to odpade. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fecko Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 Tudi to je res... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno April 8, 2005 Deli Objavljeno April 8, 2005 @Gizmo: ...saj poleg špegla ti lahko tudi katalog prinesem :slap: , pa še od HG če želiš .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 10, 2005 Deli Objavljeno April 10, 2005 Če še kdo rabi katalog jih mam še. Lp ← jaz bi tudi prosu za enega če je...o dostavi pa prosim kontakiraj me na Pm.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 10, 2005 Deli Objavljeno April 10, 2005 ...saj poleg špegla ti lahko tudi katalog prinesem :slap: , pa še od HG če želiš .) ← kdaj greš ti gor.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno April 10, 2005 Deli Objavljeno April 10, 2005 (popravljeno) Sem že nazaj :( (bil včeraj gor......polno slovencev, kot če bi prišel v kako trgovino v BTC-ju) Popravljeno April 10, 2005. Popravil bLuZoNdEr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 10, 2005 Deli Objavljeno April 10, 2005 če gre kdo do lojza v naslednjem mesecu se priporočam za dve malenkosti v višini do 40 evrov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno April 16, 2005 Deli Objavljeno April 16, 2005 Če kdo rabi Louis-ov katalog naj pove. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 17, 2005 Deli Objavljeno April 17, 2005 a pošleš po pošti? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno April 17, 2005 Deli Objavljeno April 17, 2005 TC lahko ti ga prinesem v LJ, pa se dobiva na kavi, čeprav je kar težek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
softi Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 če gre kdo do lojza v naslednjem mesecu se priporočam za dve malenkosti v višini do 40 evrov... ← ce bo vreme grem gor ali v soboto ali naslednjo sredo. pisi kaj rabis. pa upam, da gre v kufre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 gre kdo v Graz/Louisa? eno malenkost, 10 evropskih, možna predaja MB/CE (lahko tudi LJ)?? PM, per favor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ziro1 Objavljeno Maj 16, 2005 Deli Objavljeno Maj 16, 2005 Ali mogoče kdo ve ali je danes Louis v Avstriji odprt? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se