Rok Jamnik Objavljeno November 21, 2014 Opozori Objavljeno November 21, 2014 Kot je bilo v planu, vreme u piko nobene gužve... Fajn je blo A si bil že včerej dol?
Rok Jamnik Objavljeno November 21, 2014 Opozori Objavljeno November 21, 2014 Jp .) fajn, no eni gremo pa sam za vikend ker ne mormo dopusta dobit
Jure007 Objavljeno December 14, 2014 Opozori Objavljeno December 14, 2014 http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Novi-zivot-Automotodroma-Grobnik-Polako-se-nazire-buducnost-poznate-piste#comment-box Če se bo le kaj premaknilo.... ali pa so le prazne govorice -spet
Rok Jamnik Objavljeno December 19, 2014 Opozori Objavljeno December 19, 2014 upam da res niso samo govorice...
Popularna objava crusty Objavljeno December 19, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno December 19, 2014 http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Novi-zivot-Automotodroma-Grobnik-Polako-se-nazire-buducnost-poznate-piste#comment-box Če se bo le kaj premaknilo.... ali pa so le prazne govorice -spet Verjemi, da od tega ne bo totalno nič Jaz sem v teh letih videl že vsaj 5 takih idejnih projektov, in bla bla bla........ Problem, da po moje še desetletja tukaj ne bo premika je: -lastnica dirkališča je boga mala občina Čavle ki komaj sebe preživlja -državo HR problem ne zanima, saj imam ostalih več kot preveč -najemnik je že vrsto let MK Kvarner, kateremu je seveda le do kasiranja a za vlaganja ni nikoli slišal hahahaha -največje težave so s tem najemnikom, kateri ima veljavno pogodbo in se ga dejansko ne morejo znebiti http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Opcina-Cavle-nezakonito-prepustila-Automotodrom-Grobnik-MK-Kvarneru -že v lanskem letu do 1.6. bi morali pričeti z gradbenimi deli po veljavnem gradbenem dovoljenju - tako jih je zavezovala najemna pogodba. od tega seveda ni bilo nič, ko so svetniki na občini "pizdakali" da bi se s tem morala prekiniti najemna pogodba in iskati novega najmenika, so jih hitro "utišali" -ko so jih pozivali naj kotirajo za evropska sredstva.......zopet niso, saj ima s tem seveda najemnik kontrolo evrope nad sabo......... Skratka "never ending story" Mislim, da se mora najprej zamenjati lastnik, kateri ima seveda nek dolgoročni interes. Od vsega skupaj je dobra le še lokacija ker so mile zime in s tem dolga sezona, vse ostalo je povozil čas in je le še za rušitev Le preplastitev piste je nesmiselna, saj je ta že sedaj prehitra v času kroga enega amaterja 1.33......je povprečna hitrost 160km/h!! Toliko niti motoGP ne dosega na vseh pistah s tem, da grejo po ravninah 330km/h!!! Preplastitev bo sekunde zbila le še dol a izletnih con ni nobenih saj niti prostora ni zanje??!! Še kar se bomo furali po luknjah in vedno več jih bo........to je še edina stvar danes na Gobniku ki jo ne primanjkuje ray ban, sax46, Spider™ in 12 others 15
iom Objavljeno December 20, 2014 Opozori Objavljeno December 20, 2014 Zelo lepo napisano in obrazloženo,tako da kakega napredka nimamo za pričakovat.Cene najema bodo ostale iste ?
motolover Objavljeno December 20, 2014 Opozori Objavljeno December 20, 2014 Nizka cena in bližina proge sta glavni prednosti Grobnika. Pa tudi ljudje, ki tam delajo, so O.K. Profi 1
Profi Objavljeno December 20, 2014 Opozori Objavljeno December 20, 2014 Nizka cena in bližina proge sta glavni prednosti Grobnika. Pa tudi ljudje, ki tam delajo, so O.K. Se ne morem bolj strinjat, Sicer pa, karkoli se bo spremenilo bo slabše za nas. Saj ne rečem da si ne želim, da bi ga poravnali s kakim bolj normalnim asfaltom, da bi pa računal da bo kako hudo posodabljanje in hotel na hribu za boksi prineselo kaj dobrega, pa ne verjamem. Za nas ne, morda za koga drugega.
bikez Objavljeno December 22, 2014 Opozori Objavljeno December 22, 2014 @Profi, vse kar bodo popravili na progi bo za vašo varnost. Kaj je potrebno popraviti pa verjetno že sam veš. Tistih nekaj 10 evrov ti lahko reši življenje. Ali je vredno pa presodi vsak sam.
Profi Objavljeno December 23, 2014 Opozori Objavljeno December 23, 2014 @Profi, vse kar bodo popravili na progi bo za vašo varnost. Kaj je potrebno popraviti pa verjetno že sam veš. Tistih nekaj 10 evrov ti lahko reši življenje. Ali je vredno pa presodi vsak sam. Hm pojma nimam o čem govoriš, še posebej o katerih nekaj 10 € ki mi lahko reši življenje. Kadarkoli sem bil letos dol, sem užival, še vedno pa se daleč najbolj ogroženega počutim, ko občasno opazim kakega neobzirnega, prepotentnega ali nespametnega so-uporabnika steze. Da bi se počutil ogroženega zaradi stanja v katerem je steza ... ne to pa ne, toliko rizika zavestno sprejemam in še vedno se veliko raje vozim po stezi, taki kot je, kot po cesti.
bikez Objavljeno December 24, 2014 Opozori Objavljeno December 24, 2014 Hm pojma nimam o čem govoriš, še posebej o katerih nekaj 10 € ki mi lahko reši življenje. Kadarkoli sem bil letos dol, sem užival, še vedno pa se daleč najbolj ogroženega počutim, ko občasno opazim kakega neobzirnega, prepotentnega ali nespametnega so-uporabnika steze. Da bi se počutil ogroženega zaradi stanja v katerem je steza ... ne to pa ne, toliko rizika zavestno sprejemam in še vedno se veliko raje vozim po stezi, taki kot je, kot po cesti. Ne bom se ubadal. Samo uživaj ! Pa veliko varnih km na cesti in pisti! ninjaninja 1
Profi Objavljeno December 24, 2014 Opozori Objavljeno December 24, 2014 Tudi jaz želim vsem vesele praznike, v letu 2015 pa veliko sreče in užitkov na stezi in izven nje.
motolover Objavljeno Marec 1, 2015 Opozori Objavljeno Marec 1, 2015 Grobnik je objavil nov cenik za 2015. Imajo zanimive in ugodne pakete po 10 obiskov. Npr. 10krat po pol dneva 585€ od ponedeljka do petka in 675€ za sobote in nedelje. http://www.grobnik.hr./uploads/editor/files/CJENIK%20INDIVIDUALCI%202015%20MOTO(1).pdf Meni se zdi kar ugodno v primerjavi z eventi. builder 1
lmperator Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 fajn je blo včeraj je pa dost nevarno, da so hkrati na stezi profiji, ki se vozijo pod 1:33 in nedeljski vozniki z raznimi potovalniki. ANCIENT, UnionJack, DXR16 in 1 other 4
hector Objavljeno Marec 30, 2015 Opozori Objavljeno Marec 30, 2015 .....pri 4:17 šel moj kolega malo zagrebši pesek "poglihat".....
motolover Objavljeno April 1, 2015 Opozori Objavljeno April 1, 2015 Očitno se je nemški klub odločil za tak način. Najbrž niso eventa planirali za lokalne dirkače.
Robertjur Objavljeno April 15, 2015 Opozori Objavljeno April 15, 2015 Malčk smo se špilal!! Cel Slovenski dan na Grobniku. Ma je bla že kar gužva https://youtu.be/767-mODTQdc billy 1
motolover Objavljeno April 15, 2015 Opozori Objavljeno April 15, 2015 Dobri teli vohunski posnetki...
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Maj 2, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 2, 2015 Evo pa je še en slovenski dan na Grobniku za nami, tokrat v izvedbi Bobo Racinga&Jerman&Sušnik ekipe Vremenska napoved je bla katastrofalna, ampak kot večni optimisti smo šli vseeno pogledat če bo dol sonce Tkole je zgledal na Zagrebškem ovinku ob 7ih zjutraj ampak vsi v boksu so pametovali da bo ob 11uri sonce in suha pista :lol: No jest sem naredil par peš krogov po boksih, in iskal če ma kdo dežne gume za prodat :krneki: no pa mi je en rabljen set gum prodal Prosenikov Janez :yes: Hitro premontirat gume, zrihtat še sebe in na gasa na pisto prvič letos. Prav pasalo je, da ni bilo tok hudega tempa kot bi bilo če bi bilo suho. Vmes je Marko Jerman testiral svojo novo superbike R1 :grim top mašinca Gazda Sušnik je nadziral vreme, da ni blo prevroče :lol: Milan Štibilj, legenda slovenskega cestnega motociklizma,je vmes vagal svojega ultra lahkega bavarca, 161 kg je kazalo na vagi Ker se je cel dan zaradi vremena mal drugače obrnil, smo se vozili vsi skupaj, bez skupin, in do 13ih. Ob 13.15 pa že dirka Evo štartne pozicije: Jerman,Hrženjak,Camlek,Lesjak,Radulovič,Duh.....pa jest v peti vrsti :grim sm mislu da bom mogu kdaj na Alpe Adria prvenstvo vozit da bi se peljal z takimi asi, pa ne bo treba, sam greš na Jerman&Sušnik day Štart.... Borbe so bile kr napete :lol: Cilj.... Uff, vse skupaj 190 kilometrčkov po dežju, pa prvič na real deal dežnih gumah, tole mi je bilo pa kar všeč se bomo šli na slabe vremenske napovedi dol :lol: Razglasitev rezultatov Rezultati 2015-05-02 Race OPEN.pdf No potem pa na zasluženo pivičko,dva v dobri druzbi pa Milanu je mogu Crusty pokazat kako dodaja prijateljice na fejsbuku :lol: Super event MiriGSX600, BOBO RACING, Urban K. in 13 others 16
hector Objavljeno Maj 11, 2015 Opozori Objavljeno Maj 11, 2015 (popravljeno) malo mi pa je odneslo rit včeraj (17. sec)..... https://www.youtube.com/watch?v=_6fBD8vfvsU Popravljeno Maj 11, 2015. Popravil hector BIZIXXX, bikez, billy in 2 others 5
bikez Objavljeno Maj 11, 2015 Opozori Objavljeno Maj 11, 2015 malo mi pa je odneslo rit včeraj (17. sec)..... https://www.youtube.com/watch?v=_6fBD8vfvsU Near miss. Dobr si jo odnesu.
3ninja Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 malo mi pa je odneslo rit včeraj (17. sec)..... https://www.youtube.com/watch?v=_6fBD8vfvsU Ja kolega lepo te je spajtlalo. Običajno bi to videl v živo nekaj metrov za tabo. Tokrat pač ne, ker je nas pač že prej še bolj odneslo iz riješkega v riješko bolnico(ka ti bom pravo sa si me domu spravo). V riješki bolnici nimajo prenosa na žalost. Glede na to kolko je bilo možnih gledalcev bi se že splačalo... Pa sestre pa dohtarce so vredi. Zaj pa vem zakaj je Sušnik svoje cajte tak rad tja hodo....(hec, da ne bo barbi huda). Pišem počasi z eno roko pa še toto levo...ha...ha...se čujemo....bo treba moped vkup naredit... hector 1
Urban K. Objavljeno Junij 17, 2015 Opozori Objavljeno Junij 17, 2015 Živjo, Katera trdota za Dunlop D212 GP Pro je najbolj priporočljiva za vroče dni na Grobniku? Spredaj medium in zadaj soft (šifer žal ne vem na pamet)? Hvala.
billy Objavljeno Avgust 4, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2015 MAL sem prelistu rezultate z dirke oldtimerju; Albin Štern je pelu 1.35.550 !!!! Jebate, na čem pa je majstr???? BINCA 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se