<=YaMaHa=> Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 se ne strinjam s tem...odlična taktika in pravočasno reagiranje...to je vse.... Kaj pa vem...res da se jim je taktika,ki je bla vsekakor boljša od ferrarijeve izšla na desetinko,pa kaj na desetinko,na stotinko natančno in sploh pri zadnjem Alonsovem izvozu iz boxov se jim je sreča nasmehnla do ušes pa še dalj... Če bi Šumi pršu pred Alonsa po tem izvozu iz boxov bi slišal drugo himno pet :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 če če če če če če če ..................... ALONSO je car, pa še prvak bo spet! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 če če če če če če če ..................... ALONSO je car, pa še prvak bo spet! pozabi :grim bil je trikrat. prvič zadnjič nikoli več stavim kar hočeš :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 Alonso je velik talent in bo še prvak ampak schumi z letošnjim ferrarijem je že določen za prvaka letos. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 bi še jaz malo svoje pameti pristavil, ampak vidim, da ste že vse povedali samo podpišem se evo X Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 Jaz sem tudi talent, imam veliko potenciala za zmage v F1, a ne dobim možnosti! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 Ferrari kapo dol-ste se resnično matrali celo zimo, ma ste se najdli!! :worship: :lol1: :grrr se dobro, da je mosley "spremenil" pravila (lahko spet gume menjajo). se mi zdi, da se ferrari ni ravno "nasel", prej bridgestone. :naughty: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 važen je komplet. tako v smislu dirkalnika, kot celotne sezone.. če so aerodinamika, mašina in gume skladne, se da zmagat.. kaj pomaga 15KM močnejši motor, če jebe aerodinamika ipd... na koncu sezone se pa komplet točke seštejejo... matr pametujem... za kazen še enkrat zlikat Ferrari zastavo :yes: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Marec 13, 2006 Deli Objavljeno Marec 13, 2006 Jaz sem tudi talent, imam veliko potenciala za zmage v F1, a ne dobim možnosti! :BUA: Če bi bil od Rosberga sinček bi jo dobil že pri 20ih :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
netopir1930 Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 Če bi bil od Rosberga sinček bi jo dobil že pri 20ih :) še eno malenkost si pozabu! še prej bi moral zmagati v GP2 seriji... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 glavno, da se nam obeta zanimiva sezona :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IBA Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 (popravljeno) http://www.formula1.com/race/livetiming/popup/751/8.html Ja samo ta Rosbergerjev sinček je zelo upravičil svoj prihod v F1 !!!! Ne smemo pozabit da je takoj moral v bokse in je praktično začel iz ozadja.... Zgornji link - Lap Chart !!! Popravljeno Marec 14, 2006. Popravil IBA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 Ma Eklstonu bom eno hčerko kr**nu pa sm v F1 :yea1: :yea1: :yea1: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 Ma Eklstonu bom eno hčerko kr**nu pa sm v F1 :yea1: :yea1: :yea1: :whistle: Ma jest bi jo tudi, pa če nikoli več ne vidim formule!!! :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 pozabi :grim bil je trikrat. prvič zadnjič nikoli več stavim kar hočeš :P to si pa tko lepo povedou, se mi je kr :D :D :D se tud kr podpišem pod tole :worship: :worship: kdor je car, je pač car! :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Tolk o tem, da bolidi formule 1 niso za na cesto... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Sej neki je podobno ja :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Kaj pa pravite na dvoboj Vale - Alonso; v F1, WRC, motoGP :naughty: :OK: Alonso naj bi po Rossijevih testiranjih za Ferrari dejal, da bi tako znal tudi on voziti motor, če bi imel primeren čas za trening. VAle mu je sedaj predlagal, da se pomerita v zgoraj omenjenih avto-moto-športnih kategorijah :OK: Jaz stavim na Valeta :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 Ta vikend je spet, a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 (popravljeno) Jaz stavim na Valeta :yea1: Odvisno pri kakem športu pri motorjih bi bil za valeta, drugo za alonsota čene če se nebi dalo tko zbirat pa za alonsota povsod :devil: Popravljeno Marec 16, 2006. Popravil fiftyč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Kaj pa pravite na dvoboj Vale - Alonso; v F1, WRC, motoGP :naughty: :OK: Alonso naj bi po Rossijevih testiranjih za Ferrari dejal, da bi tako znal tudi on voziti motor, če bi imel primeren čas za trening. VAle mu je sedaj predlagal, da se pomerita v zgoraj omenjenih avto-moto-športnih kategorijah :OK: Jaz stavim na Valeta :yea1: Definitivno Vale! Rossi je v F1 le malenkost počasnejši od Alonsa, medtem ko si pa upam trditi da slednji v MotoGPju ni niti približno tako hiter kot Vale. Rally zna bit pa nevtralen. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Naj se še zdaj kje Alonso vbije.... :slap: ajme, ajme,....kake majo!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 njegov kompanjon K. Raikkonen je imel en postanek manj in če pogledaš njegov najhitrejši krog (1.32.864) boš videl, da je imel J.P.Montoya (1.32.771) hitrejšega in za najhitrejšim N. Rosbergom (1.32.408) ni zaostajal veliko... M. Schumacher je imel najhitrejši čas 1.32.523 tako, da ni velike razlike!! to je šele prva dirka in prihajajo še bolj vroče dirke, boš videl... :OK: Kot v prejšnjih sezonah. :) Zelo dobro se spomnim prvih let ko je prišel v F1; komentarji, da bo pometel s Šumijem,... NIKOLI, nikoli Montoja ne bo prvak v F1. Smela trditev vendar dejstva/analiza rezultatov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 NIKOLI, nikoli Montoja ne bo prvak v F1. Mogoče nekoč :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 nekdo je napisal: Se mi zdi, da sm najdu novega dirkača zame za ero po šumiju-niko rosberg je fantastičen!! ma nemoj :slap: jabolko ne pade daleč od drevesa :grrr njegov fotr je bil bluzič da večga ni blo :SS na račun drugih se je prišlepal do prvaka s samo eno zmago :grim mali bo isto sranje :devil: Po prvi dirki ne bi rekel. Res, da ena lastovka še ne pomladi... Bomo videli Kaj pa vem...res da se jim je taktika,ki je bla vsekakor boljša od ferrarijeve izšla na desetinko,pa kaj na desetinko,na stotinko natančno in sploh pri zadnjem Alonsovem izvozu iz boxov se jim je sreča nasmehnla do ušes pa še dalj... Če bi Šumi pršu pred Alonsa po tem izvozu iz boxov bi slišal drugo himno pet :devil: taktika-kvalifikacije-dolivanje goriva(počasen zadnji krog:več kot(110%) pozabi :grim bil je trikrat. prvič zadnjič nikoli več stavim kar hočeš :P Jaz si ne bi upal na tvojem mestu. :grrr Mali je iz dobrega testa, sicer je imel lani srečo (hrabre prati sreča), mal je naduvan. Vendar! Ne vem, ne vem :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se