Skoči na vsebino

Novosti 2006: Aprilia RS 125

Priporočene objave

Objavljeno

jst grem dol. :OK: k šola organizira prevoz :OK:

yabadabaduu... :kva2:

pri apriliji mi pa tud bela barva prav strupeno izgleda :kva2:

mal razbije črnino na motorju.

Objavljeno

Če bi jo nrdil še rdeče barve bi blo ful dobr. Al pa modro-črna. Ta bi bla ful huda :devil: :devil:

Objavljeno

Mene pa zanima, če kdo ve ceno nove Rs-ke 125 , al pa da vsaj prbližno sanja kok stane?

kaj pa če bi ti pogledu 2 strani nazaj, pa mal prebrau? cena okol 1.200.000 sit, v Sloveniji dobavljiva začetek poletja 2006

Objavljeno

Ejga tip sorry k sm nov na temu forumu in se m ires ni dal prebrt vseh 11 strani. Dobavljiva šele na začetku poletja 2006 :S Jest jo bom prej uvozu iz Italije če se jo da!

Objavljeno

caR !

Objavljeno

da se uvozit iz italije po čisto legalni poti za razliko od nekaterih komentarjev (mafia, šverc komerc ipd...) če se uvozi in jo lahko registrira verjetn ni šverc komerc. .) pa prvi ki jo bo ubavil nej tukej pove da jo pridem pogledat :D .)

Objavljeno

Ejga tip sorry k sm nov na temu forumu in se m ires ni dal prebrt vseh 11 strani. Dobavljiva šele na začetku poletja 2006 :S Jest jo bom prej uvozu iz Italije če se jo da!

lej če si nov na tem forumu pa če si mislš nabavt tanovo aprilio ti res nebi smelo bit težko prebrat 11 strani :angry2:

Objavljeno

lej če si nov na tem forumu pa če si mislš nabavt tanovo aprilio ti res nebi smelo bit težko prebrat 11 strani :angry2:

še men je bretveze prebrat 11 strani zato k je večinoma sam en nabijane v prazno :topic:

Objavljeno

Nekkdo isto mislsm jest. Da nej preberem 11 strani, in naj najdem tisti post, kjer je edn clo omenu ceno. Sej sklepam da je še nobeden ne ve. :doze:

Če jo uvozš, te pride zihr za 10% dražja :closedeyes:

Objavljeno

Nekkdo isto mislsm jest. Da nej preberem 11 strani, in naj najdem tisti post, kjer je edn clo omenu ceno. Sej sklepam da je še nobeden ne ve. :doze:

Če jo uvozš, te pride zihr za 10% dražja :closedeyes:

ja jasno da je nobeden ne ve, če je bil motor komaj predstavljen za javnost - poklič na avto triglav. Oni niti ne vejo da je bil motor sploh predstavljen, kaj šele za ceno, tko da če oni ne vejo tut mi ne mormo a ne ?

Pa kaj boš uvažu - rajš počakaš kšn mesec več pa jo maš tuki

Objavljeno

ja jasno da je nobeden ne ve, če je bil motor komaj predstavljen za javnost - poklič na avto triglav. Oni niti ne vejo da je bil motor sploh predstavljen, kaj šele za ceno, tko da če oni ne vejo tut mi ne mormo a ne ?

Pa kaj boš uvažu - rajš počakaš kšn mesec več pa jo maš tuki

sej veš kakšn je folk! vedno hoče met use prvi... najboljše...

on bi jo uvozu, da bi biu najboljši jebač k bi meu novo aprilijo!

če podatki niso točni, me pa tož :slap:

joke

Objavljeno

če jo boš uvozo iz italije boš dal majn za njo kot pa če bi jo tu kupo.sam pol so še ostali stroški če jo iz italije prpelaš tak da je na koncu neke enakega

Objavljeno

še men je bretveze prebrat 11 strani zato k je večinoma sam en nabijane v prazno :topic:

aja jst sm pa lahko prebrau vseh 100 al kolko strani o cagivi mito predn sm sploh kaj reku ???

ma dej če bi te dost zanimalo bi šeu brat teh 11 strani - maš pou ure dela, če si pa len ti ne morm pomagat

Objavljeno

Mogoče če bi folk navalil k v peugeot-jevi reklami. :D :P

Šef, nč več nimamo, folk pa še kr prhaja.

OK. Prodej mojo 307!

Hvala šef :cry: :worship:

Šalo na stran - najbrž da ne. Sploh kwa bi pa zdele delu z njim? A bi se po temule snegu vozu :slap: B)

S kšno kroso ne rečem, sam s cestakom :slap: :slap:

Objavljeno

bi seveda bi, sam takega velikega povprasevanja pri nas ne bo...

Objavljeno

Jest pa mislm da bo. Če se bo folk res precej navdušu za nakup tega motorja, ga bo možn kupt že marca :D

Objavljeno

za 1.3mili dobis ze kr uredu rabljeno TDMko... al pa cliota... al pa puntota... tko da ne vrjamem da se bo tale RSka prodajala za med...

Objavljeno

se strinjam! je lepa, sam je se vseen predraga (predvidevam da bo cena visja kot dozdej). kok mulcov 16 letnih pa ma miljon pa pou u zepu? zlo malo, vsi pa tut nimajo starsov k majo prevec dnarja. nic ne recem, zihr si ga bo kdo sam kupu....svaka mu cast

Objavljeno

Drgač je pa brez veze dajat tok dnarja. Raj kup hondo cbr 125 al pa mitota.

Sta obadva cenej obd rs 125. :closedeyes:

Razn če si jo tko ful želiš da jo še ponoč sanjaš kako se z njo naokol gonš :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

Drgač je pa brez veze dajat tok dnarja. Raj kup hondo cbr 125 al pa mitota.

Sta obadva cenej obd rs 125. :closedeyes:

Razn če si jo tko ful želiš da jo še ponoč sanjaš kako se z njo naokol gonš :naughty:

hehe dej vrhouc umer se najprej si tzr-ko kup :P :P đouk ,nwm kdo je tok obseden z morotjem k :zzz:

Popravljeno . Popravil straza
Objavljeno

kuko pa vsi že veste za ceno? k sm jest lansklet tak cajt sprašvov za RS125 mi na uradnmu uvozniku niso nč znal povedat kok bo tko de ne vem od ket vam podatek de bo cena 1.3M

Objavljeno

ugibamo...sj pravim da predvidevam. sam nizja najbrz ne bo ne :>

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!