skuterist Objavljeno Marec 12, 2010 Deli Objavljeno Marec 12, 2010 (popravljeno) Kaj pomeni WSBK ? Pozdravljen WSBK je kratica za FIM Superbike World Championship. Nekaj več o našem lanskem izletu pa boš našel tule: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=16902&view=findpost&p=1649519 Popravljeno Marec 12, 2010. Popravil skuterist Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peroVXR Objavljeno Marec 13, 2010 Deli Objavljeno Marec 13, 2010 Kupim Gilero Runner 125/180 SP!! Če jo kdo ima, pa jo je pripravljen prodati, naj mi sporoči na ZS LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno Marec 13, 2010 Deli Objavljeno Marec 13, 2010 Kupim Gilero Runner 125/180 SP!! Če jo kdo ima, pa jo je pripravljen prodati, naj mi sporoči na ZS LP Priporočam ti da raje kupiš 180 SP - FXR (res dobro), ker VXR kot omenjaš je štiritakni in ni senca dvotaktarju 180 SP - FXR. Pol je boljši kakšen 250 ccm štiritakni maxsi. Odločitev je pa seveda v tvojih rokah, jaz sem ti povedal samo mnenje iz lastnih izkušenj. .) LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peroVXR Objavljeno Marec 13, 2010 Deli Objavljeno Marec 13, 2010 Priporočam ti da raje kupiš 180 SP - FXR (res dobro), ker VXR kot omenjaš je štiritakni in ni senca dvotaktarju 180 SP - FXR. Pol je boljši kakšen 250 ccm štiritakni maxsi. Odločitev je pa seveda v tvojih rokah, jaz sem ti povedal samo mnenje iz lastnih izkušenj. .) LP. Saj sem napisal, da bi rad SP-ja, se pravi 2T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno Marec 13, 2010 Deli Objavljeno Marec 13, 2010 (popravljeno) Saj sem napisal, da bi rad SP-ja, se pravi 2T Jaz sem imel novo in bil šokantno presenečen glede moči ter pospeškov:whistle:. Želim ti uspešen nakup in morda najdeš kje kaj podobnega. Se pozanimam če je ta, ki sem jo vozil jaz na prodaj ( L. 02) in ti javim, ker vem da je še sedaj v maxsimalnem stanju. LP. Popravljeno Marec 13, 2010. Popravil x raider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peroVXR Objavljeno Marec 13, 2010 Deli Objavljeno Marec 13, 2010 @x raider: vsaka informacija je dobrodošla...hvala ti Sem šel gledat 3 komade (180-ke) z neta, pa vsak po telefonu pove, da je motor v nulo, pol pa prideš pogledat v živo, pa se ne moreš načudit, da je možno tako uničit tak strojček Pospeški so pa nenormalni za to kubikažo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno Marec 14, 2010 Deli Objavljeno Marec 14, 2010 V roku tedna izvem ali je ta motor ki sem ga omenil na prodaj in če je ti garantiram da je odličen in tudi km okrog 15 000, ter vse original. Ko ga je kupil od mene ni mogel verjeti da je rabljen,zato mu je tudi v naprej držal takšno nego. Koliko je nazadnje omenjal, mislim da ga bo prodal ker nima časa za vožnjo. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Marec 16, 2010 Deli Objavljeno Marec 16, 2010 Tole s slike in linka je sicer samo študija g.Oberdan Bezzi-ja pa vendarle bi bilo lepo videti en "sesalec" s vidnim paličnim okvirjem. Me zanima zakaj se nihče od proizvajalcen ne upa ugrizniti . Sicer pa na svojem blogu predstavlja nekaj zanimivih "kreacij" na temo "sesalcev". Link: http://scooterdesign.blogspot.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno Marec 24, 2010 Deli Objavljeno Marec 24, 2010 Maksijeve delavnice v nizkem štartu Začetek nove sezone obeta spolzke ceste in nestrpne voznike – za varno pomlad iz enačbe odstranite vse vzroke nezgod ki jih lahko – na sezono se pripravite pod vodstvom inštruktorjev. Prvi dve delavnici bosta potekali na že znani lokaciji v Ljubljani, na poligonu Avtošole Brulc, Kajuhova 51 Ljubljana (vhod iz Letališke ceste) v nedeljo 28. marca in 4. aprila 2010 od 14. do 18. ure. Prijave za udeležbo lahko oddate na elektronskem naslovu info@moto-aktivisti.si ali telefonski številki 041 850 850, kjer dobite tudi dodatne informacije. Torej, kdo bi šel? Jaz v primeru vsaj približno sprejemljivega vremena grem. Oba vikenda. baj d'pot: na zgornji slikci je pa nek naš bivši maksiskuterist Hudoba 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno Marec 28, 2010 Deli Objavljeno Marec 28, 2010 (popravljeno) HM, kako naj začnem? Danes sem imel v Poljčanah en manjši pripetljaj. Enmu tipu sem se zabil v prikolico. Razbita je prednja luč, tista plastika pod lučjo, ki se na vsaki strani konča pri podnu in prednji blatnik, tisti del ki je barvan. Zanima me kdo kej to rihta, kakšne so cene, ter ali se take stavri lahko zrihtajo samo na pooblaščenem servisu. Menim da zadeva ne bo poceni. Kakšne izkušnje, mnenja. Gre pa za Yamaho majesty l. 09, kupljena pred mesecem. Hvala Popravljeno Marec 28, 2010. Popravil map Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Marec 28, 2010 Deli Objavljeno Marec 28, 2010 (popravljeno) Maksijeve delavnice v nizkem štartu Začetek nove sezone obeta spolzke ceste in nestrpne voznike – za varno pomlad iz enačbe odstranite vse vzroke nezgod ki jih lahko – na sezono se pripravite pod vodstvom inštruktorjev. Prvi dve delavnici bosta potekali na že znani lokaciji v Ljubljani, na poligonu Avtošole Brulc, Kajuhova 51 Ljubljana (vhod iz Letališke ceste) v nedeljo 28. marca in 4. aprila 2010 od 14. do 18. ure. Prijave za udeležbo lahko oddate na elektronskem naslovu info@moto-aktivisti.si ali telefonski številki 041 850 850, kjer dobite tudi dodatne informacije. Torej, kdo bi šel? Jaz v primeru vsaj približno sprejemljivega vremena grem. Oba vikenda. baj d'pot: na zgornji slikci je pa nek naš bivši maksiskuterist Tebe nisem nic videl. Pravzaprav je samo en maksi vozil po poligonu. Popravljeno Marec 28, 2010. Popravil Dant3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 (popravljeno) HM, kako naj začnem? Danes sem imel v Poljčanah en manjši pripetljaj. Enmu tipu sem se zabil v prikolico. Razbita je prednja luč, tista plastika pod lučjo, ki se na vsaki strani konča pri podnu in prednji blatnik, tisti del ki je barvan. Zanima me kdo kej to rihta, kakšne so cene, ter ali se take stavri lahko zrihtajo samo na pooblaščenem servisu. Menim da zadeva ne bo poceni. Kakšne izkušnje, mnenja. Gre pa za Yamaho majesty l. 09, kupljena pred mesecem. Hvala Sam sem plastike na 50ccm Sferi (sem tudi enega od zadaj zadel ), ki so ostale kolikor toliko cele "zalepil" na zadnji strani s plastiko iz "pištole" in ojačal s epoxi smolo in mrežo. Spredaj "pokital" in dal pobarvati. Vse skupaj je bilo dosti ceneje kot ena nova plastika (barvana). Luč boš moral kupiti, za ostalo če ni preveč poškodovano poskusi po postopku kot sem ti napisal. Za vozit tako ne rabiš takoj "novo", zlepi staro in potem išči najugodnejšo rešitev. Imaš pa to smolo da je "nov" model in verjetno ni kakšne poškodovane od zadaj, včasih se na netu dosti najde. Npr. tale prodaja nekaj delov samo nisem zasledil letnika http://cgi.ebay.it/Moto-Ricambi-e-Accessori___Ricambi-originali-majesty-400_W0QQitemZ150427707027QQddiZ8146QQddnZMotoQ3aQ20RicambiQ20eQ20AccessoriQQcmdZViewItemQQptZRicambi_e_Accessori_Scooter?hash=item230630a693 @Maxiscooter obvlada ITA-ljanščino verjetno bo pomagal Popravljeno Marec 29, 2010. Popravil skuterist Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 Sam sem plastike na 50ccm Sferi (sem tudi enega od zadaj zadel ), ki so ostale kolikor toliko cele "zalepil" na zadnji strani s plastiko iz "pištole" in ojačal s epoxi smolo in mrežo. Spredaj "pokital" in dal pobarvati. Vse skupaj je bilo dosti ceneje kot ena nova plastika (barvana). Luč boš moral kupiti, za ostalo če ni preveč poškodovano poskusi po postopku kot sem ti napisal. Za vozit tako ne rabiš takoj "novo", zlepi staro in potem išči najugodnejšo rešitev. Imaš pa to smolo da je "nov" model in verjetno ni kakšne poškodovane od zadaj, včasih se na netu dosti najde. Npr. tale prodaja nekaj delov samo nisem zasledil letnika http://cgi.ebay.it/Moto-Ricambi-e-Accessori___Ricambi-originali-majesty-400_W0QQitemZ150427707027QQddiZ8146QQddnZMotoQ3aQ20RicambiQ20eQ20AccessoriQQcmdZViewItemQQptZRicambi_e_Accessori_Scooter?hash=item230630a693 @Maxiscooter obvlada ITA-ljanščino verjetno bo pomagal Sem nekaj pozabil tule je tudi nekaj za model 2009 http://shop.ebay.com/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A2608&_nkw=majesty%20400%202009&_dmpt=Motorcycles_Parts_Accessories&_trksid=p3286.c0.m14&_pgn=1 poskusi poslati "email" in boš zvedel kako in kaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 Tebe nisem nic videl. Pravzaprav je samo en maksi vozil po poligonu. Ja, ni me bilo Sem ga prejšnji dan malce ponočeval, pa nisem bil 100% pri stvari. Neki na silo je pa slabš k če ni sploh. Ta vikend pa grem, Skuterist pa tud, a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 Sem nekaj pozabil tule je tudi nekaj za model 2009 http://shop.ebay.com...6.c0.m14&_pgn=1 poskusi poslati "email" in boš zvedel kako in kaj. eBay je zakon Zdaj odkar imam dva čudna avtomobila doma skos neki kupujem Najdeš boga in pol gor, cene pa s poštnino vred ugodne. Saj bi raje kupoval v kokoški a kaj ko ni nihče pripravljen kaj zaslužiti in se prav trudijo odgnati kupce P.S.: Prejšnji teden končno, po skoraj letu dni!!!, dobil vetrnico variomata, ki sem jo naročil pri nas. Tako da... v kratkem bo treba na sever Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 (popravljeno) Ja ampak za ta model nikjer nič ne najdem. Pr nas ja samo luč 670 evr. Jih en kurc gleda, verjetn bom prodal pa neki druga vzel Popravljeno Marec 29, 2010. Popravil map Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 Ta vikend pa grem, Skuterist pa tud, a ne? Jaz tudi pridem to nedeljo na poligon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
debitel Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 eBay je zakon Zdaj odkar imam dva čudna avtomobila doma skos neki kupujem Najdeš boga in pol gor, cene pa s poštnino vred ugodne. Saj bi raje kupoval v kokoški a kaj ko ni nihče pripravljen kaj zaslužiti in se prav trudijo odgnati kupce P.S.: Prejšnji teden končno, po skoraj letu dni!!!, dobil vetrnico variomata, ki sem jo naročil pri nas. Tako da... v kratkem bo treba na sever Pa povej preden greš, mogoče dobiš družbo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 Ja, ni me bilo Sem ga prejšnji dan malce ponočeval, pa nisem bil 100% pri stvari. Neki na silo je pa slabš k če ni sploh. Ta vikend pa grem, Skuterist pa tud, a ne? Jaz tudi pridem to nedeljo na poligon. Ja sem imel namen, pa zaenkrat od tam zgoraj nočejo sodelovati. Bom poskusil vsaj v soboto par km narediti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 31, 2010 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2010 @x raider: vsaka informacija je dobrodošla...hvala ti Sem šel gledat 3 komade (180-ke) z neta, pa vsak po telefonu pove, da je motor v nulo, pol pa prideš pogledat v živo, pa se ne moreš načudit, da je možno tako uničit tak strojček Pospeški so pa nenormalni za to kubikažo. Iz lastnih izkušenj ti povem, da bodi pozoren na Runnerje, ker jih je dosti ukradenih, načeloma malo pošraufanih in potem skupaj sestavljenih. Nujno preglej številke na ploščici, če niso uničene. Če boš vmes zasledil številke ZAPC namesto ZAPM, je verjetno prišlo do razstavljanja skuterja in kombiniranja delov s 50 kubično izvedbo (sploh okvirja). Če bo registriran, potem verjetno ne bo težav, vendar tudi precej modrih angelov že na oko pozna razliko med 50 in 125/180 kubično izvedbo. Seveda je dosti teh skuterjev že v precej slabem stanju. Že tu lahko vidiš razliko med pravim in "lažnim" lastništvom. Če dobiš skuter napol zastonj ga pač znucaš do konca, potem pa kupiš drugega. Servisi so včasih celo dražji od celega motorja, zato se jim pa potem niti ne splača vzdrževati zadev. Sicer je pa s tem skuterjem tako; dober agregat, vendar izjemno požrešen. Pri malo bolj divji vožnji v cca 50-60km izprazniš rezervoar do rezerve. Vsaj meni je uspelo. dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 Ja ampak za ta model nikjer nič ne najdem. Pr nas ja samo luč 670 evr. Jih en kurc gleda, verjetn bom prodal pa neki druga vzel Sem opazil slike na Avto.... Saj ni tako hudo. Če imaš slučajno "tavelike" kose plastike še pri sebi (si jih pobral?), se po moje zadeva da "pokrpati". Tako bi potem rabil samo luč. Za začetek pa uporabi malo belega traku ali folije in se boš lahko vozil, glede nato da si napisal da vilice niso nič dobile. Kaj pa ostali ste že na cesti? Lp P.S. kaj kopuješ če boš tega prodal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
debitel Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 Sem opazil slike na Avto.... Saj ni tako hudo. Če imaš slučajno "tavelike" kose plastike še pri sebi (si jih pobral?), se po moje zadeva da "pokrpati". Tako bi potem rabil samo luč. Za začetek pa uporabi malo belega traku ali folije in se boš lahko vozil, glede nato da si napisal da vilice niso nič dobile. Kaj pa ostali ste že na cesti? Lp P.S. kaj kopuješ če boš tega prodal Nope, kljub sončku je asfalt še daleč od normalnega, kaj šele optimalnega. Temperature, pesek, sol, itd... Mene verjetno še kakšen mesec ne bo na cesti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 Nope, kljub sončku je asfalt še daleč od normalnega, kaj šele optimalnega. Temperature, pesek, sol, itd... Mene verjetno še kakšen mesec ne bo na cesti. Sem enakega mnenja. Moj motor še stoji pokrit najmanj kakšnih 14 dni da se ta nesnaga počisti iz cest ter sonce ogreje alsfalt. Letos sem že naredil kar nekaj km z tujimi motorji, katere sem po končanem delu moral poskusiti in še sploh ni občutka na cesti, pa še oblačit se moraš vredo, ko pa obstojiš je pa na soncu prav toliko toplo da ti je vroče,ko se pa pelješ pa zopet hladno piha ,tako da to za razne bolezni ni prav vredo. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
debitel Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 Sem enakega mnenja. Moj motor še stoji pokrit najmanj kakšnih 14 dni da se ta nesnaga počisti iz cest ter sonce ogreje alsfalt. Letos sem že naredil kar nekaj km z tujimi motorji, katere sem po končanem delu moral poskusiti in še sploh ni občutka na cesti, pa še oblačit se moraš vredo, ko pa obstojiš je pa na soncu prav toliko toplo da ti je vroče,ko se pa pelješ pa zopet hladno piha ,tako da to za razne bolezni ni prav vredo. LP. X-ič, ko bo vreme in ostalo pridem kaj na obisk. Mogoče me Drejči počaka, da vidim kako boš not daju odmično. Vedjamo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 X-ič, ko bo vreme in ostalo pridem kaj na obisk. Mogoče me Drejči počaka, da vidim kako boš not daju odmično. Vedjamo! Vsekakor si dobrodošel, če ne bomo šrvfali se bomo pa vozli. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se