dunker Objavljeno Oktober 15, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2002 SF, a u Kranju? Kdaj??? A se da zaščitno opremo dobit pr vas? Jest mam sam čelado... V slučaju padca - a se da to zadevo full uničt? Manca ziher vozu tistega z nekaj čez 4 konji, ane? To je še zmer tolk kot moj skuter, ko je imel 50cc, samo da ma ene 5x manj kilogramov. Ufff, to mora bit noro. :wink:
SF Objavljeno Oktober 15, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 15, 2002 Dobr, dobr... te bomo oblekl u miličnika (škifa), pa ščitnike boš dobil! S seboj prinesi še kake rokavice, za škodo je pa tako: Kdor več uniči, več plača! Sicer pa ni tko hudo, mal vas moram tud strašit, da ne bi slučajno prehitro precenjevali zadeve. Zadeva se bo dogajala v Kranju al pa v Ljubljani. Zaineteresirani najdete med klubi tudi AMD Orjaki, zraven pa so tudi naše tel. številke.
dunker Objavljeno Oktober 15, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2002 ...da ne bi slučajno prehitro precenjevali zadeve. Si hotel reči, precenjevali sebe in podcenjevali zadevo? :wink: Jest bi vsekakor vletel v Kranj. Upam, da se nam bo uspelo kaj zmenit.
Besni Objavljeno Oktober 16, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2002 Oj, folk, ja to jest bi bil tud za, 105%, sam a lohk hokejsko opremo prnesem, k kombinezona mi je mau škoda k sm bl narodn clovk. :? :lol: :lol:
spidy Objavljeno Oktober 16, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2002 Oj, folk, ja to jest bi bil tud za, 105%, sam a lohk hokejsko opremo prnesem, k kombinezona mi je mau škoda k sm bl narodn clovk. :? :lol: :lol: Se ne boš gor zbasu! :D :D :wink:
Besni Objavljeno Oktober 17, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2002 Zakuga ne...sej bom brez suspenzorja... 8) 8) 8)
MotoRossi Objavljeno Oktober 17, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2002 lol mislu je po velikosti. Miniji so kot sami veš presneto male stvari, zato je važn da je čim manj upora pa vse, da to leti, pa da ga lohk fajn zvrneš v ovinek :) :wink:
spidy Objavljeno Oktober 17, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2002 lol mislu je po velikosti. Miniji so kot sami veš presneto male stvari, zato je važn da je čim manj upora pa vse, da to leti, pa da ga lohk fajn zvrneš v ovinek :) :wink: :twisted: :twisted: :D :P :D :lol: 8) :roll: :wink: :twisted: :twisted:
SF Objavljeno Oktober 17, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 17, 2002 Zakuga ne...sej bom brez suspenzorja... 8) 8) 8) Če ne boš prav oblečen, ti tud suspenzor ne bo pomagal...
MotoRossi Objavljeno Oktober 17, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2002 Uhh, šhit... Jest sm pa površno prebral suspenzor...sm mislu eno drugo besedo.. Sry :D
Besni Objavljeno Oktober 18, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2002 Ma, ne sj jest bi bil bl pocasn...k mam ful namen neki tazga kupt drug let, sam je kolega reku, da se se gor nebom mogu usest, pa me res zanima kako bi to zgledal...
Besni Objavljeno Oktober 18, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2002 Uhh, šhit... Jest sm pa površno prebral suspenzor...sm mislu eno drugo besedo.. rossi, kva s pa ti mislu? :roll: :shock: :shock:
SF Objavljeno Oktober 18, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 18, 2002 Ma, ne sj jest bi bil bl pocasn...k mam ful namen neki tazga kupt drug let, sam je kolega reku, da se se gor nebom mogu usest, pa me res zanima kako bi to zgledal... Brez problema, samo prav se je treba gor vsest!
spidy Objavljeno Oktober 18, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2002 SF povej kolk kil imaš potem bo vsem veliko lažje :twisted: :twisted:
SF Objavljeno Oktober 18, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 18, 2002 Okol 90... Dve gor al dol...
green Objavljeno Oktober 18, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2002 SF-90kg-2 dol,15 gor,ha,ha :D :D :twisted: :wink: Orjak jih pa nima veliko manj,so pa bolj enakomerno porazdeljene. :D :D :wink: Zadnji čas,da vama pridem konkurenco delat :) :wink:
spidy Objavljeno Oktober 18, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2002 SF-90kg-2 dol,15 gor,ha,ha :D :D :twisted: :wink: Orjak jih pa nima veliko manj,so pa bolj enakomerno porazdeljene. :D :D :wink: Zadnji čas,da vama pridem konkurenco delat :) :wink: Vljudno vabljen, te pričakujemo odprtih rok :twisted: :twisted:
green Objavljeno Oktober 18, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2002 Spidy:sem že fural orjakovega mini-ducatija!in tvoje roke ne bi bile tako odprte-verjetno bi se za glavo držale!noge bi imel pa na tleh,ker bi ko bi se mimo tebe peljal,probal,če stojiš ali se pelješ :twisted: :twisted: :wink: :wink:
Besni Objavljeno Oktober 19, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2002 Pa,ej, a to pele tud 100 kil al kaj??A pol niste vsi k dirkate mejhn k japoncki? al pa CApirosi? :) :)
ORJAK Objavljeno Oktober 19, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2002 Zakaj pa misliš da smo avto moto društvo ORJAKI
Besni Objavljeno Oktober 20, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2002 Kva, orjaki, dirkate pa na minimotu...ne mi rect. :lol: :lol: :lol: ZAKON
SF Objavljeno Oktober 20, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 20, 2002 Normalno! Dons k sm padu na treningu je na progi nastal krater... Hmal bi supermoto moral odpovedat zarad neprevoznosti proge. Kamor orjak pade, trava ne raste...
dunker Objavljeno Oktober 20, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2002 SF, kje to trenirate (in kje boste dali za en điro :wink: )?
Roman Objavljeno Oktober 20, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2002 SF, kje to trenirate (in kje boste dali za en điro :wink: )? Dunker,pri vsem napenjanju in filozofiranju bi se danes lahko pripeljal (s skuterjem) v Domžale, pa bi videl kje trenirajo in kako grejo minimoto-ti, pa skuterji (bi sigurno malo perja odletelo), pa še zelo zanimive dirke v supermoto bi si lahko ogledal. P.S. Pa prosim ne mi zamerit, če mi internet racerji že malo presedajo :? .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se