Pervy Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 slučajno uletel na en narezek in ker je bil pršut (ravno prav) slan je bilo treba še z dvema pivoma zalit :OK: :grim
Vale Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Danes pečena stebla zelene v pečici s kislo smetano, sirom in pršutom :D Če se mi bo dalo, ker mi še vedno nos toči :cry:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Danes pečena stebla zelene v pečici s kislo smetano, sirom in pršutom :D Če se mi bo dalo, ker mi še vedno nos toči :cry: če ne moreš ti pridem pomagat ;) :P :grim ... :whistle:
Vale Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 če ne moreš ti pridem pomagat ;) :P :grim ... :whistle: Ravnokar pojedla, zraven sem vrgla še tri krompirje, da so se fajn spekli :grim
stuhec Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 :xx: :huh: ....mam pretrdo kožo :grim :P zato imajo posebne igle na krvodaj. akciji .)
Pervy Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 obeta se domača pica in par pirov, yeah :yea2: to je valentinovo bemti!!!!!! :OK: :beer2:
Godfather Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 obeta se domača pica in par pirov, yeah :yea2: to je valentinovo bemti!!!!!! :OK: :beer2: Ej Pervy vidim da bova imela popolnoma enako večerjo.Moja :wub: tudi peče pico(in to ji uspeva zelo dobro) :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Ravnokar pojedla, zraven sem vrgla še tri krompirje, da so se fajn spekli :grim ti me skoz sam rajcaš :grim :whistle: ;)
Vale Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 ti me skoz sam rajcaš :grim :whistle: ;) Nič kriva :grrr Kdaj greva na pizzo :angry: :?
pirrulz Objavljeno Februar 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Gaddamit nehajte o pici tu gor govorit, bokvasnimarad! :angry: LAAAAAAAAČN! :bounce: :bounce:
Vale Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Gaddamit nehajte o pici tu gor govorit, bokvasnimarad! :angry: LAAAAAAAAČN! :bounce: :bounce: Pejt Pervija obiskat :devil: baje gloda pizzo in jo zaliva s pirom :devil:
pirrulz Objavljeno Februar 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Pejt Pervija obiskat :devil: baje gloda pizzo in jo zaliva s pirom :devil: :o Šokiran sem.
pirrulz Objavljeno Februar 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Za kaj že :hmm: Zaradi šoka. :grim
Vale Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 (popravljeno) Zaradi šoka. :grim HERE U GO :P Popravljeno Februar 14, 2006. Popravil Vale
Godfather Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Res je bila odlična, bravo Katjuška :OK: :OK: :OK: Pa tudi piva je pasala :beer1:
pirrulz Objavljeno Februar 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 (popravljeno) HERE U GO :P Hehehehee na tej pici pa nič ne zgleda, da bi kaj mesa blo gor, pir pa mam tudi rajši tisti iz nemško-češke šole pivovarstva, zraven tega mam pa še najmanj pol gajbe laškega v hladilniku (okej zdaj je že najmanj pol gajbe minus ena). :grim :OK: Popravljeno Februar 14, 2006. Popravil pirrulz
Vale Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 (popravljeno) Hehehehee na tej pici pa nič ne zgleda, da bi kaj mesa blo gor, pir pa mam tudi rajši tisti iz nemško-češke šole pivovarstva, zraven tega mam pa še najmanj pol gajbe laškega v hladilniku (okej zdaj je že najmanj pol gajbe minus ena). :grim :OK: O pismo si tečen ... pol pa bodi kar lačen ... guinness rulz :grim Popravljeno Februar 14, 2006. Popravil Vale
BC Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 mmmm glihkar ližem odličen sladoled z okusom malage in dodanimi rozinami :yes:
pirrulz Objavljeno Februar 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 mmmm glihkar ližem odličen sladoled z okusom malage in dodanimi rozinami :yes: Nič fauš. :grrr Čeprav lačen in tečen. :)
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Nič kriva :grrr Kdaj greva na pizzo :angry: :? :wub: kdo drug je kriv ku ne ti??? :grim am čimprej!!! sicer veš kako se je končala najina zadnja pizza ne :whistle: :whistle:
Vale Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 :wub: kdo drug je kriv ku ne ti??? :grim am čimprej!!! sicer veš kako se je končala najina zadnja pizza ne :whistle: :whistle: S profiteroli :grim :wub:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 S profiteroli :grim :wub: točno :grim :grim ... bwahahahah ... in veš kam sta šla dva zapakirana ane :devil: :devil: :lol1: :lol1: sicer nisem mislu na to pizzo ... ma na uno k je spodletela in se je zbudila v nedeljo :wub:
Vale Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 točno :grim :grim ... bwahahahah ... in veš kam sta šla dva zapakirana ane :devil: :devil: :lol1: :lol1: sicer nisem mislu na to pizzo ... ma na uno k je spodletela in se je zbudila v nedeljo :wub: Ja vem kam sta šla :angry: :rolleyes: Ja sorči za suboto, če pa veš, da me ankol ni doma ... ta vikend me zopet ni :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se